Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie jaki myk zrobiłam?
Żeby gluty były dobre to jak gotowałam wlałam sok malinowy i se piję dobry kisielek.. Bo wczoraj sok wlałam jak już były gluty więc się nie wymieszało a dziś miodzio.Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Margaretka89 wrote:A u mnie to cały dzień tv włączony, bo albo młody bajki ogląda albo stary filmy
A ja kompa oblegam
Ja cały dzień radia słuchałam w tel..Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Wiecie jaki myk zrobiłam?
Żeby gluty były dobre to jak gotowałam wlałam sok malinowy i se piję dobry kisielek.. Bo wczoraj sok wlałam jak już były gluty więc się nie wymieszało a dziś miodzio.
Eeeee to ja może też zacznę te gluty pić jak takie dobreWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Eeeee to ja może też zacznę te gluty pić jak takie dobre
No Ci mówię normalny kisiel.. Ale soku musisz wlać na początku gotowania to ładnie się wymiesza.Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Pozazdrościć, bo ja tylko jakieś pierdoły w tv
Jutro zrobię bunt i tv też przejmę
Ha ha.. Eskę sobie włączyłam. Męża prawie w domu nie było a dzieć kilka ścian dalej u babci bajki oglądał..Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Ha ha.. Eskę sobie włączyłam. Męża prawie w domu nie było a dzieć kilka ścian dalej u babci bajki oglądał..
hehehe to żeś cwana bestiaJa dopiero w następnym tygodniu będę miała taką labe bo młody do przedszkola a stary do roboty i chata wolna
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:A to się pije cały cykl? Czy tylko na początku?
To się ogólnie pije jak się chce. Ale jeśli nam chodzi o czysty sluz płodny niezbędny to wystarczy pić do owulacji. Potem dopiero od pierwszego dnia nowego cyklu..
Przepis chcesz??Margaretka89 lubi tę wiadomość