Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Spotykają się dwie kupy:
-Jak masz na imię?
-Sraczka!
-Oooo to bardzo rzadkie imię!
Zajebiste.. Żebra mnie bolą..Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Przychodzi młody chłopak do lekarza.
- Panie doktorze. Mam jedno jądro sine.
Lekarz zbadał i mówi:
- Uuuu, rak! Trzeba amputować.
Szybko wykonał operację i pożegnał się z pacjentem.
- Panie doktorze, to znowu ja. Teraz mam drugie jądro całe sine.
- Rak! Trzeba amputować.
Nazajutrz znów ten sam chłopak.
- Niestety panie doktorze. Przeniosło sie na mój interes. Lekarz nie dowierza, bada, bada i w końcu mówi:
- Eeee, panu to tylko dżinsy farbują...Gizmo, Karolina2787, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Zmarł wybitny kardiolog i urządzono mu uroczysty pogrzeb. Podczas ceremonii trumnę ustawiono obok nagrobka w kształcie wielkiego serca. Po zakończeniu uroczystości kamienne serce otworzyło się, trumnę wpuszczono do środka, a następnie nagrobek zamknął się tworząc ponownie kształt serca. W tym momencie rozległ się chichot. Stojący obok mężczyzna pyta:
- Z czego się pan śmieje?
- Myślę, o swoim własnym pogrzebie.
- I co w tym takiego śmiesznego?
- Jestem ginekologiem.Gizmo, Karolina2787, Tuliska, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Pamiętamy ale i tak jutro pijemy..
Ja dzisiaj raffaello kończyłam to też trochę mnie kręci.. Ale jest moc..
Jutro między 10 a 11 idę na monitoring..
To na którą wieczorkiem się umawiamy??Gizmo, Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Jutro ciasto mam robic
Najlepsze Na swiecie swiateczne Ciasto Owocowe:
Składniki:
- 1 kostka masła
- 2 szklanki cukru
- 1 łyżeczka soli
- 4 jajka
- 1 szklanka suszonych owoców
- sok cytrynowy
- proszek do pieczenia
- 3-4 szklanki dobrej whisky
Sposób przygotowania:
Przed rozpoczęciem mieszania składników sprawdź, czy whisky jest dobrej jakości. Dobra... prawda ? Przygotuj teraz duża miskę, szklankę itp. utensylia kuchenne. Sprawdz czy na pewno whisky jest taka jak trzeba ... by być tego pewnym nalej jedną szklankę i wypij tak szybko jak to możliwe. Powtórz operację. Przy użyciu miksera elektrycznego ubij kostkę masła na puszysta masę, dodaj łyżeszkę sukru i ubjaj dalej. W miendzyszasie zprawdź czy wisky jest na pewno taka jak czeba. Najlepiej sklaneczkie. Otfórz drugom butelkie jeżli czeba. Wszus do mniski dwa jajki, obje szlanki z owosami i upijaj je mikserem. Sprawź jakoź wiski żepy pootem gosie nie mufili sze jest trujonca. Wszus do miszki szyska sul jakom masz w domu czy so tam masz szysko jedno so, f sumje fsale nie ma snaszenia so fszusisz ! Fypij sok sytrynnmowy. Fymjeszaj fszysko s oszehami i sukrem fszysko jedno i frzudz monki ile tam masz f domu, osmaruj piesyk masem i wyklej siasto na plache piesyka, usaw ko na 350 stofni, saaaamknij zwiszki. Spraws jakos fiski sostanej ot pieszenia siasta i is spas.Margaretka89, WaldhauzerM, Karolina2787, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Jutro ciasto mam robic
Najlepsze Na swiecie swiateczne Ciasto Owocowe:
Składniki:
- 1 kostka masła
- 2 szklanki cukru
- 1 łyżeczka soli
- 4 jajka
- 1 szklanka suszonych owoców
- sok cytrynowy
- proszek do pieczenia
- 3-4 szklanki dobrej whisky
Sposób przygotowania:
Przed rozpoczęciem mieszania składników sprawdź, czy whisky jest dobrej jakości. Dobra... prawda ? Przygotuj teraz duża miskę, szklankę itp. utensylia kuchenne. Sprawdz czy na pewno whisky jest taka jak trzeba ... by być tego pewnym nalej jedną szklankę i wypij tak szybko jak to możliwe. Powtórz operację. Przy użyciu miksera elektrycznego ubij kostkę masła na puszysta masę, dodaj łyżeszkę sukru i ubjaj dalej. W miendzyszasie zprawdź czy wisky jest na pewno taka jak czeba. Najlepiej sklaneczkie. Otfórz drugom butelkie jeżli czeba. Wszus do mniski dwa jajki, obje szlanki z owosami i upijaj je mikserem. Sprawź jakoź wiski żepy pootem gosie nie mufili sze jest trujonca. Wszus do miszki szyska sul jakom masz w domu czy so tam masz szysko jedno so, f sumje fsale nie ma snaszenia so fszusisz ! Fypij sok sytrynnmowy. Fymjeszaj fszysko s oszehami i sukrem fszysko jedno i frzudz monki ile tam masz f domu, osmaruj piesyk masem i wyklej siasto na plache piesyka, usaw ko na 350 stofni, saaaamknij zwiszki. Spraws jakos fiski sostanej ot pieszenia siasta i is spas.
Gizmo.. Wymiatasz..Karolina2787 lubi tę wiadomość