Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:hehehe dziewczyny nie dobijajcie leżącego
Dla mnie sex bez orgazmu to jak nie sex
Co ja biedna teraz pocznę
teraz po seksie trza orgazmowaćtyle że chyba same ze sobą bo facet po
zmęczony, albo śpi albo mu się nie chce
Margaretka89, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mata moje pisanki..
zapodaj.net/a980bfb2c55e9.jpg.html>IMG_20160326_115640.jpg</a>
Tylko się nie śmiać.. Pierwszy raz robiłam..Karolina2787, rozowyflaming, Duśka;), Margaretka89 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to Wesołych Świąt dziewczynki i mokrego dyngusa
Ja Was podczytuje regularnie co by z tematu nie wypaść, ale jakoś brak ostatnio weny żeby się udzielaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 13:11
Karolina2787, WaldhauzerM, Duśka;), Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTissaia wrote:No to Wesołych Świąt dziewczynki i mokrego dyngusa
Ja Was podczytuje regularnie co by z tematu nie wypaść, ale jakoś brak ostatnio weny żeby się udzielać
Proponuje wieczorkiem walnąć pifko albo dwa czy co tam lubisz i tedy z nami poklikać a daję słowo że wtedy wena twórcza taka że czacha dymiWaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co.. Zastanawia mnie jedno.. Lekarz mówił że już po owulacji bo jest płyn poowulacyjny ale jest jedno takie bardzo duże jajo ale to nie to samo co było i tamtego nie mógł znaleźć ale powiedział że to nie wykluczone że to co jest to nie pęknie.. 2 owulki w jednym cyklu??
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Wiecie co.. Zastanawia mnie jedno.. Lekarz mówił że już po owulacji bo jest płyn poowulacyjny ale jest jedno takie bardzo duże jajo ale to nie to samo co było i tamtego nie mógł znaleźć ale powiedział że to nie wykluczone że to co jest to nie pęknie.. 2 owulki w jednym cyklu??
No to jesteś szczęsciarąbo ja chyba bezowulacyjny cykl
wiem wiem minionki
fajnie wyszły
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:No to jesteś szczęsciarą
bo ja chyba bezowulacyjny cykl
wiem wiem minionki
fajnie wyszły
Szczęściara to będę jak pyknie..
Ale we wtorek rano mam pójść do niego i jak będzie pęknięte znaczy były 2 owulacje..
Mnie testy nie wyszły więc może masz owulację...
A i kazał żebym teraz się przerzuciła na szczany test.. I dopiero jak wyjdzie pozytywny to iść na betę żeby nie powtórzyć ostatniej historii.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 13:59
Karolina2787, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Jestem tutaj nowa. Od ponad roku staramy się się wraz z mężęm o dzidziusia. Wykryto u mnie endometrioze przez co nie pękają mi pęcherzyki . Co miesiąc jeżdżę na testy owulacyjne ktore co prawda są pozytywne jednak pęcherzyki nawet po podaniu Pregnylu nie pękają... Sama nie wiem co już o tym myśleć... biorę OVARIN na owulacje i na razie nic więcej... Może któraś z Was ma podobną sytuacje do mojej... Pozdrawiam