Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Gaduaaa Ty weź poczytaj wszystkie zasady Ojca Sroki.
http://www.bonimed.pl/artykuly/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki. Moze akurat cos pyknie
A co ten ojciec sroka to chyba był jakiś rozpłodnik dobry skoro tak się promujeOjciec to w końcu pewnie się zna na rzeczy
buchaj jakiś czy co
Margaretka89, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
No właśnie na razie nie mam żadnych lekarstw na tę gównianą endometrioze może w przyszłym cyklu bo w tym miesiącu miałam podany 2x pregnyl ale niestety nic a co dziwne, wystąpił u mnie jakiś płyn jakby owulacyjny ale On sam mówi, że nie ma pojęcia skąd On się wziął bo pęcherzyk jest duży
także ciągle coś
a jak myślicie co jest lepsze PREGNYL czy OVITRELLE?
-
Gizmo wrote:Gaduaaa Ty weź poczytaj wszystkie zasady Ojca Sroki.
http://www.bonimed.pl/artykuly/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki. Moze akurat cos pyknie
4. Łoże powinno być odpromieniwane (położyć skórę baranią lub koc wełniany).Margaretka89, Karolina2787, Gizmo lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:A co ten ojciec sroka to chyba był jakiś rozpłodnik dobry skoro tak się promuje
Ojciec to w końcu pewnie się zna na rzeczy
buchaj jakiś czy co
wtf?!
13. Tragedie, smutki, płacz, żałość, boleści, kataklizmy sprzyjają poczęciu.Karolina2787, Gizmo lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
elewela wrote:No właśnie na razie nie mam żadnych lekarstw na tę gównianą endometrioze może w przyszłym cyklu bo w tym miesiącu miałam podany 2x pregnyl ale niestety nic a co dziwne, wystąpił u mnie jakiś płyn jakby owulacyjny ale On sam mówi, że nie ma pojęcia skąd On się wziął bo pęcherzyk jest duży
także ciągle coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 16:24
-
elewela wrote:No właśnie na razie nie mam żadnych lekarstw na tę gównianą endometrioze może w przyszłym cyklu bo w tym miesiącu miałam podany 2x pregnyl ale niestety nic a co dziwne, wystąpił u mnie jakiś płyn jakby owulacyjny ale On sam mówi, że nie ma pojęcia skąd On się wziął bo pęcherzyk jest duży
także ciągle coś
Ten płyn jest z reguły poowulacyjny.. Ja teraz też chodzę na monitoring i przedwczoraj było jajo i kilka mniejszych.. Dzisiaj było pełno płynu i bardzo duży pęcherz ale to nie ten sam co był przedwczoraj i możliwe że dojdzie do drugiej owulacji.. Ale to we wtorek się okaże..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
No właśnie ja jeżdże od 11 dnia cyklu to gin i robie u Niego testy owulacyjne plus USG i niestety co miesiąć aktywny jest tylko lewy jajnik ten który ma endometrioze a prawy spi... Ten płyn to dla mnie zagadka a to możliwe było że doszło do zapłodnienia ?
-
elewela wrote:No właśnie ja jeżdże od 11 dnia cyklu to gin i robie u Niego testy owulacyjne plus USG i niestety co miesiąć aktywny jest tylko lewy jajnik ten który ma endometrioze a prawy spi... Ten płyn to dla mnie zagadka a to możliwe było że doszło do zapłodnienia ?
Być może. To powinien być płyn poowulacyjny.. No bo co innego..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
elewela wrote:Ja tylko lewy już od 3 cykli. A ten lewy to taki naprawde "lewy" co chwile stan zapalny na nim się robi itd , także moj gin mówi,że czeka aż w kóńcu prawy się obudzi
To oby się obudził.. Najwyższy czas..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:A o 2 ovu w jednym cyklu słyszałaś??
Ja mam dosc często 2 owulacje i zupełnie nie wiem czym to jest swpowodowane. Jak chodzę do ginekologa tak plus minus 10 lat to co średnio drugie usg (robię 2 razy w roku ze względu na rodzinne zagrożenie nowotworem) ginekolog mi mówi ze mam drugą owulacje. Ze jeden pęcherzyk juz pękł a drugi jest tuż tuż.
WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Elunia wrote:Ja mam dosc często 2 owulacje i zupełnie nie wiem czym to jest swpowodowane. Jak chodzę do ginekologa tak plus minus 10 lat to co średnio drugie usg (robię 2 razy w roku ze względu na rodzinne zagrożenie nowotworem) ginekolog mi mówi ze mam drugą owulacje. Ze jeden pęcherzyk juz pękł a drugi jest tuż tuż.
No proszę.. To nie jestem sama..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny