Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:No proszę.. To nie jestem sama..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 17:06
-
Elunia wrote:A masz jakis pomysł skąd to sie bierze? Ogólnie obawiam sie z wcześniej bede miała menopauzę przez to. Z drugiej strony córki podobno przechodzą przekwitanie w tym samym wieku co matki, moja miała 52 lata.
Ogólnie to dopiero drugi cykl monitoruje.. Wcześniej miałam problemy z ovu..
Może to być spowodowane stratą ciąży ostatniej..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Ej wiecie co.. Na teście cień cienia sluz mega się rozciąga a zaczynam odczuwać takie same skurcze jak na @... Tylko że moje skurcze czuję bardziej przy odbycie.. Takie same jak miałam najpierw gdy straciłam ciążę..
Aż mnie korci pojechać do apteki po inne testy..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ej wiecie co.. Na teście cień cienia sluz mega się rozciąga a zaczynam odczuwać takie same skurcze jak na @... Tylko że moje skurcze czuję bardziej przy odbycie.. Takie same jak miałam najpierw gdy straciłam ciążę..
Aż mnie korci pojechać do apteki po inne testy..FabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:KONIEC ROBOTY U MNIE.
zjebana jestem jak po seksie z Tii na dzialce.
Dechne chwile i chyba idę pod prysznic sie zrelaksować.
A później winkoi forum i Wy moje kochane wariatki :-*
To szybka jesteś..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo, dobre porównanie, dobre
A ja właśnie wróciłam z Małżem z działki. Pojechaliśmy odkurzyć i umyć autkaTak świątecznie, każdy swoje heheh
Rozumiem, że dzisiaj zlot aktualny? Bo żem wpadnę, ale sama nie wiem czy już z piwem czy jeszcze niepoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny