Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Kochane!
Chciałam Wam wszystkim życzyć Wesołych Świąt!Oby każdej z Nas spełniły się najskrytsze marzenia
I wzajemnie kochana Wesołych świąt! A wszystkie marzymy o tym samym także jedno wielkie marzenie do spełnienia więc może się szybko ziściMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
Może Zajączek Nam coś przyniesie w końcu... Ponoc w najmniej spodziewanej chwili czego życzę każdej z Nas
Kolejne święta i kolejne nie do końca takie wesołe
Teraz wiosna i zaczną wychodzić wszysTkie wózki na spacer , mamuśki z brzuszkami a My?... ;/
Gaduaaa, Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja Wam powiem że się już powoli wkurzam że się nie udaje... no ileż można czekać... nie wiem co jest nie tak... ktoś by powiedział że zachodzenie w ciąże jest proste... i ciężką w nią nie zajść... fuck...
ten ktoś chyba gadał głupotyKarolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Elunia wrote:Są święta wiec i tak nic jie zrobię. Mam jeszcze jeden test na jutro a potem to juz noe wiem co. W środę mam gina wiec coś z nim kombinować bede. Ale znając mnie to nie wytrzymam i we wtorek pójdę na bete.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
WaldhauzerM wrote:Ej wiecie co.. Na teście cień cienia sluz mega się rozciąga a zaczynam odczuwać takie same skurcze jak na @... Tylko że moje skurcze czuję bardziej przy odbycie.. Takie same jak miałam najpierw gdy straciłam ciążę..
Aż mnie korci pojechać do apteki po inne testy..
Mój Gin twiedzi,że nie ma co się opierać na testach bo ponoć w jednej paczce może być jeden który pokazuje błędnie. Ja robiłam dwa na raz i jeden wyszedł pozytywny a drugi negatywny także bardziej liczy się na śluz, bynajmniej tak mi się wydajeA skoro Ty taki masz to wygląda to na owu a monitoring co Ci pokazał ?
-
elewela wrote:Mój Gin twiedzi,że nie ma co się opierać na testach bo ponoć w jednej paczce może być jeden który pokazuje błędnie. Ja robiłam dwa na raz i jeden wyszedł pozytywny a drugi negatywny także bardziej liczy się na śluz, bynajmniej tak mi się wydaje
A skoro Ty taki masz to wygląda to na owu a monitoring co Ci pokazał ?
Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyJa się zastanawiam nad tym czy by nie olać tego wszystkiego już i mieć wyjeb...e na te wykresy i wgl. bo tak jak mówicie im człowiek bardziej się stara to nic nie wychodzi a te starania można ciągnąć w nieskończoność. Sama nie wiem zostanę z Wami bo uzależniłyście mnie od siebie i z Wami jest supcio
ale ten wykres mnie nudzi
Margaretka89 lubi tę wiadomość