Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no ja Wam powiem że się już powoli wkurzam że się nie udaje... no ileż można czekać... nie wiem co jest nie tak... ktoś by powiedział że zachodzenie w ciąże jest proste... i ciężką w nią nie zajść... fuck...
ten ktoś chyba gadał głupoty
Gaduaaa z niekonwencjonalnych metod od znajomej ostatnio słyszałam - tylko sie nie śmiejcie, wiem ze troche dziwnawe- ze trzeba stanąć przed lustrem i pożegnać sie ze swoim jeszcze możliwe ładnym ciałem, wytłumaczyć mu ze ni będzie juz takie idealne ale nadal piękne..
Kolejna rada od niej to solarium w dniach płodnych ( ogólnie mocna nagrzanie sie, nie wiem jak z kąpielą ) pomaga na płodność ale nie wiem za bardzo jak..
Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przez rok starałam się sama, bez Was, bez wykresów, bez mierzenia tempki. Jestem tu od 2 miesięcy, a pomału staje się to moim sposobem na życie. I szczerze Wam powiem że nie chciałabym z tego zrezygnować. Tak jak wczoraj pisałam każdy nowy wspomagacz daje mi nową nadzieje, a dzięki nadziei jestem wstanie dalej walczyć. Rezygnując z tego wszystkiego, zrezygnowałabym z wiary. Tu jest lepiej, o wiele lepiej. Człowiek tutaj nie jest sam
Karolina2787, Caro, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElunia wrote:Gaduaaa z niekonwencjonalnych metod od znajomej ostatnio słyszałam - tylko sie nie śmiejcie, wiem ze troche dziwnawe- ze trzeba stanąć przed lustrem i pożegnać sie ze swoim jeszcze możliwe ładnym ciałem, wytłumaczyć mu ze ni będzie juz takie idealne ale nadal piękne..
Kolejna rada od niej to solarium w dniach płodnych ( ogólnie mocna nagrzanie sie, nie wiem jak z kąpielą ) pomaga na płodność ale nie wiem za bardzo jak..
To te drugie co do solarium to ściema bo akurat ja to zrobiłamhehe
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyelewela wrote:I ponoć nie można kąpać się w gorącej wodzie , wręcz powinno się kąpać w letniej wodzie , ale to też nie wiadomo jak jest naprawdę
Co do facetów to wiem że nie wolno w gorącej wodzie, ale weź przetłumacz mojemu chłopuja zawsze w letniej wodzie. Dobrze że chociaż prysznic mamy to nie zanurza się cały i długo nie siedzi w tym wrzątku
-
Karolina2787 wrote:Ja nie rezygnuje tak po całości tylko już chyba nie bd się spuszczać tak nad tym wykresem. Nie wiem może to dziś jakiś gorszy dzień mam czy co
Ja jedynie stwierdziłam że nie będę tak tej tempki przeżywaćJest jaka jest a na koniec cyklu zobaczymy co z tego wyjdzie
Za dużo czasami jest czynników które zakłócają tempke a my niepotrzebnie się tym tak martwimy
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Ja jedynie stwierdziłam że nie będę tak tej tempki przeżywać
Jest jaka jest a na koniec cyklu zobaczymy co z tego wyjdzie
Za dużo czasami jest czynników które zakłócają tempke a my niepotrzebnie się tym tak martwimy
Nom dlatego przestaje sie martwićbędzie co będzie nic nie poradzę na to więc chociaż bd żyła spokojniej i bez nerwów
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Powtórzyłam test o 19 i znowu cień był tej drugiej kreski
to ja nie wiem raz się pojawia a raz znika ale nigdy nie widać tak ładnie i wyraźnie jak tej pierwszej szkoda
To może ten pierwszy test był pozytywnyA że te testy jakieś jebnięte to słabo pokazały
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny