Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
elewela wrote:Mój Gin twiedzi,że nie ma co się opierać na testach bo ponoć w jednej paczce może być jeden który pokazuje błędnie. Ja robiłam dwa na raz i jeden wyszedł pozytywny a drugi negatywny także bardziej liczy się na śluz, bynajmniej tak mi się wydaje
A skoro Ty taki masz to wygląda to na owu a monitoring co Ci pokazał ?
Monitoring dziś pokazał dużo płynu poowulacyjnego i jeszcze jeden pęcherzyk czekający na pęknięcie.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyelewela wrote:Niby robi się 5 dni no chyba, że wyjdzie szybciej pozytywny to wtedy na drugi dzień się już nie robi
Ja właśnie już 5 dzień i nic
od 9 dnia cyklu tylko jakieś cienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 20:36
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Jak długo jeszcze te testy robić? Dziś niby owulka ale jak nie było od 9dc tak nie ma i do tej pory więc nie wiem ile jeszcze robić... hę?
Ja bym robiła do 16dc, może co jeszcze wyjdzie
A Ty masz regularne cykle czy masz czasami jakieś większe różnice?
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:13 dzień cyklu we wcześniejszym wykresie OF wyznaczyło mi owulacje właśnie na 13dc
poczekaj jeszcze bo ponoc każda kobieta ma inaczej... to zalezy ponoć od wielkości pęcherzyka mi np dopiero w 15 dniu pokazuje dwie kreski...
Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Ja bym robiła do 16dc, może co jeszcze wyjdzie
A Ty masz regularne cykle czy masz czasami jakieś większe różnice?
Przeważnie mam regularne 26 dniowe ostatnio tylko wyszedł 27 dniowy ale to mogło być przez antybiotyki które wtedy brałam no i jeden dzień spóźnienia to raczej nie dużo. Zawsze są 26
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyelewela wrote:poczekaj jeszcze bo ponoc każda kobieta ma inaczej... to zalezy ponoć od wielkości pęcherzyka mi np dopiero w 15 dniu pokazuje dwie kreski...
To poczekam może jeszcze coś wyjdzie chociaż wątpie
Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam często zapalenie przydatkow i tym mnie gin leczy. Mam tez czasami cholernie bolesne owu no pęcherzyk za bardzo sie powieszą zanim pęknie i to mi pomaga. Powiedział ze pewnie mam jakieś mikrozrosty i dlatego tak sie dzieje. Ogólnie bujalam sie z tym problemem po rożnych lekarzach z 7 lat, bo do tego jeszcze czasami bolesne współżycie dochodziło i on mi tymi czopkami to po pierwszej wizycie wyleczy.WaldhauzerM wrote:Dajesz dajesz.. Rozwiń swoją myśl..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 20:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny