Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
elewela wrote:Mój Gin twiedzi,że nie ma co się opierać na testach bo ponoć w jednej paczce może być jeden który pokazuje błędnie. Ja robiłam dwa na raz i jeden wyszedł pozytywny a drugi negatywny także bardziej liczy się na śluz, bynajmniej tak mi się wydaje
A skoro Ty taki masz to wygląda to na owu a monitoring co Ci pokazał ?
Monitoring dziś pokazał dużo płynu poowulacyjnego i jeszcze jeden pęcherzyk czekający na pęknięcie.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyelewela wrote:Niby robi się 5 dni no chyba, że wyjdzie szybciej pozytywny to wtedy na drugi dzień się już nie robi
Ja właśnie już 5 dzień i nicod 9 dnia cyklu tylko jakieś cienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 20:36
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Jak długo jeszcze te testy robić? Dziś niby owulka ale jak nie było od 9dc tak nie ma i do tej pory więc nie wiem ile jeszcze robić... hę?
Ja bym robiła do 16dc, może co jeszcze wyjdzieA Ty masz regularne cykle czy masz czasami jakieś większe różnice?
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:13 dzień cyklu we wcześniejszym wykresie OF wyznaczyło mi owulacje właśnie na 13dc
poczekaj jeszcze bo ponoc każda kobieta ma inaczej... to zalezy ponoć od wielkości pęcherzyka mi np dopiero w 15 dniu pokazuje dwie kreski...Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Ja bym robiła do 16dc, może co jeszcze wyjdzie
A Ty masz regularne cykle czy masz czasami jakieś większe różnice?
Przeważnie mam regularne 26 dniowe ostatnio tylko wyszedł 27 dniowy ale to mogło być przez antybiotyki które wtedy brałam no i jeden dzień spóźnienia to raczej nie dużo. Zawsze są 26Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyelewela wrote:poczekaj jeszcze bo ponoc każda kobieta ma inaczej... to zalezy ponoć od wielkości pęcherzyka mi np dopiero w 15 dniu pokazuje dwie kreski...
To poczekam może jeszcze coś wyjdzie chociaż wątpieMargaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Dajesz dajesz.. Rozwiń swoją myśl..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 20:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny