Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:Teraz to mnie nastraszyłyście z tym niepękającym jajem
Ja w poniedziałek byłam u gina i mówił że jaja bardzo ładne i że pękną za jakieś 2 dni. A teraz się boje że może jednak nie pękły
Ale w zeszłym cyklu też miałam takie bóle a owulka była na pewno.
(jaja czytaj pęcherzyki)
Eeee no dobrze, że edytowałas i wyjaśniłaś to jajoKarolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Mnie w tym miesiące mega boli kręgosłup może to po tym PREGNYLU ale strasznie jest to nie komfortowe
Najbardziej boję , że jak nie pękł mi pęcherzyk i się nie wchłonie tak jak w tamtym miesiące to zrobi mi się torbiel bo ponoć często się tak zdarza
-
Caro wrote:Eeee no dobrze, że edytowałas i wyjaśniłaś to jajo
hehehehe sorki ale jak ostatnio gin mi pokazał zdjęcia tych pęcherzyków to mi jaja przypominały i od tej pory nie mogę się oprzeć żeby ich tak nie nazwaćCaro, Karolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
taki jak przy owulacji dlatego właśnie myślałam kiedys , że ją mam i nie zdawałam sobie sprawy z tego , że jednak nie. Boli mnie jajnik i go czuje po prostu i nic więcej w sumie. No i przy badaniu ginekologicznym boli
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
elewela wrote:taki jak przy owulacji dlatego właśnie myślałam kiedys , że ją mam i nie zdawałam sobie sprawy z tego , że jednak nie. Boli mnie jajnik i go czuje po prostu i nic więcej w sumie. No i przy badaniu ginekologicznym boli
To przy takim niepękającym pęcherzyku boli jajnik? -
nick nieaktualnyelewela wrote:taki jak przy owulacji dlatego właśnie myślałam kiedys , że ją mam i nie zdawałam sobie sprawy z tego , że jednak nie. Boli mnie jajnik i go czuje po prostu i nic więcej w sumie. No i przy badaniu ginekologicznym boli
Kurde mole to weź teraz bądź mądry i pisz wierszenie wiadomo w końcu z tą owulką czy jest czy nie ma bo i tak i tak boli tak samo
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
elewela wrote:Tak i rwie trochę po tej stronie gdzie jest dominujący ;/ dlatego to takie złudne
To ja ból owulacyjny troszkę inaczej odczuwam, bardziej taki rozlany ból podbrzusza, ciężkie podbrzusze, jajników mało co czuje. Bardziej to nieraz nieprzyjemne uczucie niż ból. Trudno to określić.Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:To ja ból owulacyjny troszkę inaczej odczuwam, bardziej taki rozlany ból podbrzusza, ciężkie podbrzusze, jajników mało co czuje. Bardziej to nieraz nieprzyjemne uczucie niż ból. Trudno to określić.
Mam dokładnie tak samo. Pierwszego dnia kiedy test wychodzi pozytywny czuje przeważnie kłucie w jajniku, a kolejnego dnia taki ból "rozlany" po podbrzuszu.Margaretka89 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Caro wrote:Mam dokładnie tak samo. Pierwszego dnia kiedy test wychodzi pozytywny czuje przeważnie kłucie w jajniku, a kolejnego dnia taki ból "rozlany" po podbrzuszu.
To mnie pocieszyłaśMoże to jednak na owulacje a nie na niepękający pęcherzyk
Uffff... A już zaczynałam przeczesywać internet w poszukiwaniu informacji
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
My to mamy z tym internetem , naczytamy się wszystkiego a pózniej świrujemy hehe Mój mąż juz nie może patrzeć co ja wyprawiam ale pomaga mi to niestety ale faktycznie samemu można sobie przypisac każdą chorobę
Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość