Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdcieło mnie o 16:00.. położyłam się na kanapie i dopiero pies mnie obudził. Ostatnio źle sypiam i mam wrażenie że mój ma racje, że się za bardzo tym przejmujemy i dlatego nie wychodzi. Może właśnie dlatego @ nie przyszła w terminie.
Gratuluje ciężkich cycuszków i rozpychającego się maluszka:)
Króra nie zagroszkowana pije drina ze mną?WaldhauzerM, KlaudyŚ, Tissaia, czekoladowamufinka lubią tę wiadomość
-
Elunia wrote:Odcieło mnie o 16:00.. położyłam się na kanapie i dopiero pies mnie obudził. Ostatnio źle sypiam i mam wrażenie że mój ma racje, że się za bardzo tym przejmujemy i dlatego nie wychodzi. Może właśnie dlatego @ nie przyszła w terminie.
Króra nie zagroszkowana pije drina ze mną?
Ja nie zagroszkowałam, więc się z Tobą napijęNa co dzień alkoholowi mówię niet, ale raz się żyje
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Elunia wrote:Odcieło mnie o 16:00.. położyłam się na kanapie i dopiero pies mnie obudził. Ostatnio źle sypiam i mam wrażenie że mój ma racje, że się za bardzo tym przejmujemy i dlatego nie wychodzi. Może właśnie dlatego @ nie przyszła w terminie.
Ja chyba jeszcze mogę browarka..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Pije z toba poki mi szajba nie odwalilaWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny