Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Ktora jutro testuje? Bo ja pamiętam ze ostatniego marca Tisaia ma sikać
Gizmo Ty wez mnie na 2 kietnia przepisz, bo mi termin @ sie przesunal przez pozniejsza owu.
Ale... w zasadzie to 31 se moge siknac tezKasia1987, Gizmo, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Dzis wróciłam dopiero do domku :p zregenerowalam sily, spędziłam cudowne święta z najbliższymi wiec zwarta i gotowa na drugi cykl staran
niestety @ przylazla jak w zegarku w niedziele
ale nie lamiemy sie i walczymy dalej!!
Kasia1987, Elunia, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Elunia wrote:Tuliska to dawaj zaczynamy od jutra.
Bo inaczej będziemy przekładać w nieskończoność
Ja zaczynam robić Aerobiczną 6 Weidera na brzucholka i zaczynam biegać.
Jutro troche brzuszków i delikatny bieg bo kondycja po zimie mocno dyskusyjna..WaldhauzerM, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPdodobno sport bardzo pomaga w produkcji groszka:)
Dzisiaj pomysł wydaje się rewelacyjny. Z drineczkiem w ręku i na kanapie. Jutro będzie pewnie znacznie trudniej ale mam nadzieje że jutro zapał nie przejdzie.
Pilnujcie mnie dziewuchy abym jutro dupę z kanapy ruszyłaGizmo, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A6W robiłam w zeszłym roku. Ale do konca zabrakło mi,tygodnia. Musze przyznać ze efekty bylo widac. Teraz mi,odrobina mojego tluszczyku nie przeszkadza. Dumna z siebie jestem ze po trojce dzieciow mam takie ciało
Pamiętaj.. Kochanego ciałka nigdy dość..Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny