Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tissaia wrote:Qurde, a ja dzis chyba pierwszy raz w zyciu doswiadczam tak intensywnego klucia jajnika. Nie jest to moze jakos bolesne ale takie dziwne, nieprzyjemne uczucie intensywnego pulsowania i klucia. I tak od samego rana non stop...
Moze jajo duze jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTissaia wrote:No dziwna sprawa z tymi testmi Twoimi.
Jaakis radioaktywny mocz masz czy co?
heheh może nie radioaktywny a dziwny jakiś.
Wiem że kreska na zdjęciach mało fotogeniczna ale czy wy ją też widzicie czy jednak powinnam mojego poprosić o skierowanie do psychiatryka? -
nick nieaktualnyElunia wrote:Matko jak jutro u gina wyjdzie że laboratorium coś z wynikami pokręciło to jak mi bóg świadkiem pozwę ich na taką forsę że zbankrutują.
Ela, a moze po prostu Groch nie zdazyl Ci sie tam usadowic jeszcze i stad ta beta niska..
Moze po prostu wciaz jest za wczesnie. -
nick nieaktualnyTuliska wrote:Elunia a po jakim czasie ci się ta kreska pokazuje? Od razu? Bo poprzednio po czasie się pojawiła prawda?
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Elunia wrote:ta się tak plus minus po 10 minutach pojawiła. Zrobiłam sikańca i wyszłam z psem, max 10 min a nawet krócej bo mój "Stefan" - tak wiem, dziwne imię dla psa - spacerów nie lubi.
Co do testow to mi niedawno 2 godziny po sikancu bardzo wyraźne dwie krechy wylazly;) no i na tych kreskach się skonczylo:) feler jakiś w moim przypadku, ale jeśli Ty dwóch widzisz??? To któż to wie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 23:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam takie braki i tak byłam w tyle, że ledwo nadążałam was czytać a dopisać coś od siebie nie dało rady. U mnie dzisiaj rozciągliwy się pojawił, za chwile będzie 12 dzień cyklu i staramy się działać na ile sytuacja pozwala bo do soboty jesteśmy u mojej siostry
ale nasze pierwsze dziecię też poczeliśmy na jej włościach
więc kto wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 23:57
WaldhauzerM, KlaudyŚ, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Miałam takie braki i tak byłam w tyle, że ledwo nadążałam was czytać a dopisać coś od siebie nie dało rady. U mnie dzisiaj rozciągliwy się pojawił, za chwile będzie 12 dzień cyklu i staramy się działać na ile sytuacja pozwala bo do soboty jesteśmy u mojej siostry
ale nasze pierwsze dziecię też poczeliśmy na jej włościach
więc kto wie
Może siostowe łóżko to szczęśliwe łóżko heheh
Trzymam kciuki:-)zapachmalin, KlaudyŚ, WaldhauzerM lubią tę wiadomość