Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Niby mam taki sam skok.. Ta sama różnica.. 4 stopnie.. Pytanie jak będzie rano.. Zobaczymy i będziemy wiedzieć o ile temp wieczorna różni się od tej rano.. A wtedy w momencie mierzenia wieczorem o tej samej porze będzie można przewidzieć mniej więcej ile będzie rano.. Ciekawe czy się pokryje..
Hehe będziemy liczyc prawdopodobieństwo wystąpienia takiej albo takiej temp)
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Hehe będziemy liczyc prawdopodobieństwo wystąpienia takiej albo takiej temp
)
No dokładnie..
Bo wiesz temp rano a wieczorem to taki Misz masz a temp wieczorem a rano to już co innego.. Rano nie przewidzisz co będzie wieczorem ale na odwrót raczej tak..Tissaia lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna123 wrote:Czesc dziewczyny robilam dzis test na czulosci 25 i wyszla mi jasna ta druga kreska.
Ooo, gratuluję na zapasPotwierdź beta! Trzymam kciuki!
U mnie 30dc, @ nie ma, temperatura 36,6. Ale wiem, że @ jest za rogiem, tylko kurczę ten róg to chyba pokonuje droga okrężną
Elunia, daj znać co Ci Gin/Dżin:-P powie o tej spozniajacej się @.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Albo sobie wkręcam albo te antyki na mnie nie działają. Czy możliwe jest żeby przy ich braniu tak jajniki napirzały?
cycki to mi chyba dzis rozsadzi, takie sa duże, pelne i bola jak olera
Anna gdzie ta fotka testu?Mam nadzieję, że czekasz juz w kolejce na betę
-
Ana super!!!!!!
) ale Ci fajnie
jest wielka nadzieja
Testuj tez jutro albo pojutrze to porównasz co i jak.
Udostępnisz wykres? To zobaczymy z ciekawości, jak to u Ciebie wygląda.
Ja dzisiaj mam 6 dc, tempka mi w końcu zaczęła pookresowo spadać....
Do owulki jeszcze jeszcze, ale zachciało mi się już co 2 dni serduszkować33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Witam
Anna jakie świetne wiadomości z ranaw końcu zieloności się pojawiły na naszym forum, gratulacje ogromne ! i czekam z niecierpliwością na fotkę
ja mam dziś 9dci tem 36,61 jak na mnie to nisko.... w zeszłym cyklu miałam cały czas 36,8 w tych dniach... też ciekawe czemu teraz tak niskorozowyflaming lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś