Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tissaia.... fajne to masz, nie powiem!
no zobaczymy, co wyjdzie, zobaczymy..
Trzymam kciuki.
Ja mam mega wysokie te tempki, na okres mi nie spadło, dzisiaj dopiero zaczęło spadać.
Postanowiłam kochać się do owulki co 2 dzień, w owulkę może częściej, co 1,5 dnia.. zobaczymy
Dzisiaj 1 dzień wzięłam też niepokalanek. Szkoda, że miałam go w biurze, bo bym brała zaraz jak mi się okres zaczął. Wiecie coś, czy go się przestaje brać po owulce? Nic takiego na necie nie wyczytałam... rzekomo nie ma skutków ubocznych.
rozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kochana Nats... myślę, że niepokalanek może Ci pomoc wyregulować cykl -paczam na Twó wykres i nic nie kumam! A testy pozytywne miałaś.... Boziu... to jest wykres level hard... przy Twoim moje to pikuś!
Na kiedy Ty byś owulkę obstawiała?
Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAna gratuluje!!!!
Gizmo ja tak zawsze przy pierwszym opakowaniu anty miałam, piersi mi rosły o jeden rozmiar i były baaaardzo bolesne. Ale z jajnikiem to nie pamietam czy mnie bolał ale raczej nie.
By the way.. Dzień dobry dziewuszki:-)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 08:52
Kasia1987, Gizmo, WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Haha wiem. Mój cykl żyje własnym życiem. Rollecoster
Wydaje mi się, że nie było owulki w ogole.
Zawsze mniej więcej 2 tygodnie przed okresem puchna mi cycki, a w tym cyklu jeszcze nic nie czuję. Albo będzie na dniach, albo cykl bez owu. Tylko teraz ciekawe kiedy okres przyjdzie.
Nawet nie mam jak hormonów zbadać, bo ciężko stwierdzić która to faza cyklu.
No nic pożyjemy to zobaczymy. Nie ma co się załamywać
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyKasia, ja się wykresem póki co nie jaram. Bo każda z nas doskonale już wie jak zwodniczy może być
Ale szczerze powiem że to klucie jajnika to dla mnie coś nowego. Na owu to owszem czułam zawsze trochę jajniki. Przed @ to raczej był tępy rozlewajacy ból w podbrzuszu.
No nic... Na dwoje babka włożyła
Tego śluzu to nawet nie biorę pod uwagę bo w zeszłym cyklu tez miałam coś w tym stylu na kilka dni przed @..Kasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Rozumiem Cię doskonale Tissaia...
Miałam tyle objawów w zeszłym cyklu, też kłucie jajnika, też 1 raz... Wykres był jak malowany, a wiesz, że groszka nie mam. Ja sobie obiecałam podchodzić do wszelkich objawów zupełnie na luzie. Ciepło teraz będzie, więcej zajęć, więc nie będę siedziała jak na szpilkach wypatrując objawów jak zimą w domu.Tissaia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny:) mi dzisiaj dekador wyznaczył owulke:) no nic zobaczymy co z tego bedzie
Oooo no to trzeba działać i wysłać oddziałyrozowyflaming lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyDzięki Gizmo za update listy.
A mi wczoraj przed snem wyklul się sprytny plan co by se siknac z rana na testa. Sobie myślę wóz albo przewóz. Bo nie znoszę takiego zawieszenia w niewiedzy:/
No i rano oczywiście poleciałam do toalety i zapomniałam że siknac mam na patyk... Ech...Gizmo, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tissaia, Elunia humor mi poprawiłyście
a ja mam zagwożdżkę bo poszłam sikać a tu gil na majtach rozciągliwy
no kuźwa co jest? Czy ja na prawdę jestem dziwnym przypadkiem jak to endo powiedziała. Rozciągliwy śluz przy anty??rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, doradźcie mi z tymi suplementami, bo co chwila widze że każda coś nowego bierze. Ja biorę od tego cyklu wiesiołek, magnez z witaminą b6 i juz od prawie dwoch miesięcy kwas foliowy i wsio. cykle mam w miarę regularne, w tym miesiącu zrobię tez testy owu zeby mieć pewność. starczy???Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!