Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Małz mi zwiał.. Poszedł spać i powiedział że sił nie ma.. Ręce i nogi opadają..
Ale temp idzie w górę więc pewnie już dawno po owulacji..już rano było wiadomo że po..
Pozostaje mieć nadzieję że wystarczyło żołnierzy..zapachmalin, Tissaia lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Małz mi zwiał.. Poszedł spać i powiedział że sił nie ma.. Ręce i nogi opadają..
Ale temp idzie w górę więc pewnie już dawno po owulacji..już rano było wiadomo że po..
Pozostaje mieć nadzieję że wystarczyło żołnierzy..
No wiesz, w sumie dwie tury w jednym cyklu to biedak wymiękłale spokojnie, wszystkie czarujemy jak możemy żeby tym razem zielono było aż do grudnia
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:rano mialam 36,3 a teraz mam 36,7
Niby mam taki sam skok.. Ta sama różnica.. 4 stopnie.. Pytanie jak będzie rano.. Zobaczymy i będziemy wiedzieć o ile temp wieczorna różni się od tej rano.. A wtedy w momencie mierzenia wieczorem o tej samej porze będzie można przewidzieć mniej więcej ile będzie rano.. Ciekawe czy się pokryje..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Elunia wrote:u mnie 0,3 różnicy.
w ogóle to był dla mnie powód do podejrzewania ciązy. temp mi nie spada poniżej 37,00
Tak myślałam że to o Ciebie mi chodziło ale pewna nie byłam a nie chciałam walnąć przypału..
No właśnie.. Zastanawiające co u Ciebie ta temp znaczy.. Ale dobrze że masz tą wizytę to będziesz może wiedziała o co kaman..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.