Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska ja pije czerwona warka z sokiem malinowym
Klaudys moze Ci mąż specjalnie gada ze sie nie staracie teraz bo chce żebyś wyluzowala. Gdyby nie chcial to by gumki uzywal a nie ze wyskakuje. Ten soczek faceta tez zawiera plemnikiTuliska lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Tuliska ja pije czerwona warka z sokiem malinowym
Klaudys moze Ci mąż specjalnie gada ze sie nie staracie teraz bo chce żebyś wyluzowala. Gdyby nie chcial to by gumki uzywal a nie ze wyskakuje. Ten soczek faceta tez zawiera plemniki
Maz to bedzie od przyszlego roku:p
Ja go juz sama nie rozumiem:)
Co ma byc to bedzie a teraz chlup i na druga nozke jak to waldi mowiWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Tuliska ja pije czerwona warka z sokiem malinowym
Klaudys moze Ci mąż specjalnie gada ze sie nie staracie teraz bo chce żebyś wyluzowala. Gdyby nie chcial to by gumki uzywal a nie ze wyskakuje. Ten soczek faceta tez zawiera plemnikiWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny to i ja się pochwalę wynikiem mojego "giganta" : dobiliśmydo 4600
4t+5d
Tuliska, Gizmo, WaldhauzerM, Nats, Gaduaaa, czekoladowamufinka, 91patka91, zapachmalin lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Gizmo wrote:Duska no to mamy powód do,opijania. Mnie juz szarpie te piffko,zwłaszcza ze przy kominku siedzę to grzeeejeee
A jeszcze piesa trzeba wyprowadzic
Sam się niech wyprowadzi..Tuliska lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny