Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Punkcik G
ale jakby się dobrze przyjrzał to równie dobrze pęcherz może też naciskać na przednią scianę macicy i troszke ją wypychać.
http://wylecz.to/pl/choroby/chirurgia/leczenie-przepuklin-pochwowych.html#popupClose
Znalazłam taki artykułdla mnie ciekawy
dzieeeeki Kochana!
uwielbiam dowiadywac sie nowych rzeczy
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Czytałam, że można temp mierzyć wieczorem ale po co najmniej godzinnym odpoczynku. Niekoniecznie trzeba spać, można spokojnie posiedzieć w fotelu.
A jeśli ktoś mierzy w dziobie to też nie należy jeśc ni pić z godzine przed mierzeniemrozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny sprawdziłam sobie szyjkę i moja jest twardawa jak czubek nosa jedrna na środkowy palec (nie wiem czy to znaczy że jest wysoko) podobna też była w płodne jeśli chodź o wysokość. Jest raczej zamknięta odwrócon tym ujściem a raczej odgieta w stronę kręgosłupa. Co myślicie o tym ??
-
A ja też zmierzyłam temperaturę, rano 36,6 teraz 36,4. Ciekawe jaka będzie rano. Coś tam się zgadza, bo może teraz spadać.
Ja też już mykam spać.
Dobranoc DziewczynyWaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:A ja też zmierzyłam temperaturę, rano 36,6 teraz 36,4. Ciekawe jaka będzie rano. Coś tam się zgadza, bo może teraz spadać.
Ja też już mykam spać.
Dobranoc Dziewczyny
Ważna jest różnica między wieczorną temp a tą rano.. Nie na odwrót..
Dobranoc kochana..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.