Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:hehehe mój ostatnio powiedział że nie muszę "świecy" robić bo jego żołnierzyki potrafią do góry pływać
I bez mojej pomocy dotrą do celu
hehehe
nie zaszkodzi im pomóc żeby szybciej dotarłyMargaretka89, KlaudyŚ, rozowyflaming lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyMrsMi wrote:Hej, niedawno dołączyłam do OF i podczytuje Was od jakiegoś czasu, próbując to wszystko rozgryźć
to mój pierwszy cykl starań.
Elunia, pytałaś o sprawdzonego ginekologa w Warszawie. Mogę polecić dr Annę Jabłonkę-Cieślik (Enelmed), dr Małgorzatę Figat (Boramed) i dr Bożenę Kowalską (CM Damiana), ta ostatnia pomogła po wielu nieudanych próbach zajść mojej przyjaciółce i teraz prowadzi jej ciąże. Do dr Jabłonki-Cieslik generalnie cieżko się dostać, ale warto spróbować, w życiu nie spotkałam tak troskliwego i zaangażowanego lekarza. Poczytaj może opinie na znanylekarz.pl może uda Ci sie od razu złapać jakiś dogodny termin
Dziękuję ślicznie!!!! Zaraz spróbuję się zapisać do któregoś!!!
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Elunia doczytałam Ciebie z tą wizytą u gina.. to Ty nadal nie masz @ ? może jednak coś się tam kurcze stworzyło co? kiedy wynik tej drugiej bety?
Dzisiaj odebrałam drugą betę i też 0,1
Mój gin mnie w***ia i szukam nowego bo to nie jest poważne ani normalne że mi nawet usg nie zrobił.
Mam w domu prolaktynę i zastanawiam się czy sobie samej @ nie wywołać bo jak znam życie to jak pójdę do niego za 2 tyg że nadal nie mam @ to właśnie luteine mi wciśnie i będzie dla niego po problemie. A brzuch mnie boli codziennie że aż mój mi zastrzyk z pyralginy wczoraj robił. -
Elunia wrote:Dzisiaj odebrałam drugą betę i też 0,1
Mój gin mnie w***ia i szukam nowego bo to nie jest poważne ani normalne że mi nawet usg nie zrobił.
Mam w domu prolaktynę i zastanawiam się czy sobie samej @ nie wywołać bo jak znam życie to jak pójdę do niego za 2 tyg że nadal nie mam @ to właśnie luteine mi wciśnie i będzie dla niego po problemie. A brzuch mnie boli codziennie że aż mój mi zastrzyk z pyralginy wczoraj robił.FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:a wywoływałaś wcześniej luteiną @ ? jak tak to spróbuj i faktycznie znajdź innego gina...
Tak, już kilka razy. Tylko wcześniej mnie to nie martwiło bo się nie staraliśmy o dziecie.
Jutro jeszcze TSH pójdę zbadać dla pewności czy to znowu nie tarczyca coś swiruje.
Dziewczyny czy jak macie cykl bezowulacyjny to normalnie wam @ przychodzi?