Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
w ogóle to zaczynam się obawiać, ze te wszystkie wiesiołki, magnezy, kwasy foliowe i inne cuda coś mi poprzestawiają w cyklu- będzie krótszy albo dłuższy, przesunie sie owulacja..jak myślicie??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 16:33
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
A ja nie biorę nic na śluz i jestem zadowolona. Odnoszę wrażenie, że z Was to nadmiar tych olejów wypływa a nie naturalny śluz. Jednak co natura to natura, może i mniejsze ilości ale jednak własne a nie sztuczne pochodzące z glutów, wiesiołków itp.
Możecie mnie zhejtować za te słowa ale takie moje zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 16:33
91patka91 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A ja nie biorę nic na śluz i jestem zadowolona. Odnoszę wrażenie, że z Was to nadmiar tych olejów wypływa a nie naturalny śluz. Jednak co natura to natura, może i mniejsze ilości ale jednak własne a nie sztuczne pochodzące z glutów, wiesiołków itp.
Możecie mnie zhejtować za te słowa ale takie moje zdanieto Twoje zdanie ale jednak się z nim nie zgodzę- te suplementy pobudzają odpowiednie partie naszego organizmu (a nie przelatują przez żołądek i wypływają...dołem hehe
), kiedyś ludzie tak właśnie się leczyli- ziołami i tym podobnymi
Tissaia, Gizmo lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyszuflada wrote:kochanie, nikt nie bedzie Cię hejtował, przeciez masz prawo uważać tak a nie inaczej
to Twoje zdanie ale jednak się z nim nie zgodzę- te suplementy pobudzają odpowiednie partie naszego organizmu (a nie przelatują przez żołądek i wypływają...dołem hehe
), kiedyś ludzie tak właśnie się leczyli- ziołami i tym podobnymi
Ano wlasnie tak -
chociaż, tak naprawdę to wiecie co- każdy organizm działa inaczej i nie ma co na ten temat dyskutować. komuś coś pomoże, a komuś zaszkodzi, a jesli kogoś na przykład tak strasznie obrzydza siemię to może tez cos w tym jest i organizm daje znak że wcale tego nie chce i nie potrzebuje?? nie wiadomoPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
Gizmo wrote:A ja nie biorę nic na śluz i jestem zadowolona. Odnoszę wrażenie, że z Was to nadmiar tych olejów wypływa a nie naturalny śluz. Jednak co natura to natura, może i mniejsze ilości ale jednak własne a nie sztuczne pochodzące z glutów, wiesiołków itp.
Możecie mnie zhejtować za te słowa ale takie moje zdanie
No niestety dla niektórych takie zioła i suplementy to czasem jedyny ratunek, żeby naturalnie zajść w ciąże.
Jasne, że w nadmiarze wszystko jest szkodliwe, ale jak się do tego podchodzi z głową to raczej można sobie tylko pomóc, a nie zaszkodzić3500 g 54 cm -
Jak się po tej wodzie któraś w portki zleje, to pewnie zrobi się jej mokro.
Chodzi o to, żeby stworzyć w pochwie odpowiednie warunki dla plemników, o nic więcej. Tak jak już ktoś napisał, to nie jest tak, że ten wiesiołek przepływa przez organizm i magicznie trafia do pochwy (wut?), te zioła pobudzają wydzielanie tego naturalnego śluzu, o którym piszesz. Nie mamy dwóch szyjek, jednej wydzielającej syntetyczny śluz, a drugiej wydzielającej naturalny.
Nats, szuflada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny
ja również jutro jade zbadać tsh ft 4 ft3 i morfologie krwi .
Zobaczymy co z tego będzie
Czy można badać krew jak się stara o maluszka?. Mysle że tak ale zawsze warto się upewnić
Jasne, że tak.Nawet trzeba.
-
A ja tam poproszę żeby ten wiesiołek to mi dobrze wpłynął ma włosy, paznokcie i cerę
Gizmo, 91patka91, rozowyflaming, Tissaia lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Judi22 wrote:Hej dziewczyny
ja również jutro jade zbadać tsh ft 4 ft3 i morfologie krwi .
Zobaczymy co z tego będzie
Czy można badać krew jak się stara o maluszka?. Mysle że tak ale zawsze warto się upewnić
Ja też jutro ruszam rano do laboratorium.
Trzymam kciuki za Twoje wyniki, żeby wszystko było ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 16:59
3500 g 54 cm