Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTissaia wrote:Flaming, testować powinnam w sobotę przy dobrych wiatrach
Ja też mam rewelacje żołądkowe po siemieniu lnianym.
Ale to chyba dobrze bo organizm oczyszcza się itp...
O mamo! to jeszcze dwa dni - najgorsze dwa dni przed toba - to czekanie zawsze mnie wkurza! oby oplacalo sie czekac!!Kasia1987, Tissaia lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:zrob test zanim wroci z pracy, ja mialam owu 11-12 dc (wg OF ) i serduszkowalam 9,10,11
za kazdym razem nogi w gore, a w niedziele to nawet rowerek zrobilam
Kochana, a jak długie masz cykle?Ha ha rowerek
I kaj to zajechałaś?
Tissaia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlaming, ja mam jakiś spokój wewnętrzny i nic a nic się nie stresuje tym razem. Cokolwiek wyjdzie będzie ok.
Staramy się krótko. Teraz 4 cykl mija. Ja po prostu zapytałam mojego M czy pójdzie jak go umowie a on ze pójdzie na wszystkie badania jakie mu zorganizuje
Gizmo niezależnie tego co się w weekend okaże to plemniki sobie zbada. Tak dla spokoju sumienia
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Fajnie Tissaia, mój miałby z tym problem chyba... może na razie
Zaczęłam 4 cykl.
W ogole to widziałyście mój popieprzony wykres? Mi nie spadła temperatura na okres ani w trakcie ani teraz .... Trochę się boję, co jest grane.
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyzawsze mialam 28-29 dni...i owu 14-15 dc
a w tym chyba przez niepokalanka mi sie wszystko przesunelo...i ten plodny sluz mialam praktycznie jak mi sie @ skonczyla
cos niskie mam te temperatury na razie, moze przez wczesna owu dupa z tego bedzie ale jechalam na rowerku, jechalammoj chlop sikal ze smiechu
aaa i dziewczyny!!!! podobno na godzine przedfacet musi napic sie kawy albo coli to wtedy plemniory beda szybsze
-
rozowyflaming wrote:zawsze mialam 28-29 dni...i owu 14-15 dc
a w tym chyba przez niepokalanka mi sie wszystko przesunelo...i ten plodny sluz mialam praktycznie jak mi sie @ skonczyla
cos niskie mam te temperatury na razie, moze przez wczesna owu dupa z tego bedzie ale jechalam na rowerku, jechalammoj chlop sikal ze smiechu
aaa i dziewczyny!!!! podobno na godzine przedfacet musi napic sie kawy albo coli to wtedy plemniory beda szybsze
Właśnie ja 2 dzień biorę niepokalanka i tak się obawiam, czy mi nie przyspieszy owulki. Jestem skołowana, nie wiem kiedy serduszkować, więc postanowiłam po prostu co 2 dzień na razie...
Ale jak mam poznać owu, jak mam taką temperaturę porąbana???33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
rozowyflaming wrote:zawsze mialam 28-29 dni...i owu 14-15 dc
Widzę, że jedziemy na tym samym wózkuJa też mam 28-29 dni i 14-15 dc owu
Ja odkąd zaczęłam brać wiesiołka to mam wodnisto kremowy śluz, wczoraj mi się rozciągał na jakieś 3-4 cm. Ja piję od ok. 8 dni dziurawca raz dziennie, więc może to on przyspieszy owulkę? Hmm...rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia - mozliwe, ze i Tobie sie owu przyspieszy takze rob testy owulacyjne!
ja w zyciu nie pomyslalabym, ze bede miec owu tak szybko...
i z ciekawosci zrobilam test 9dc..
temperatura powinna tobie niedlugo spasc
rob codziennie testy owu jak wrocisz z pracy i jak wyjdzie krecha to szalej !!!Kasia1987, Tissaia lubią tę wiadomość
-
Ja z kolei od 3 dni mam temp. 36,10... W poprzednim cyklu po okresie mi skakało, raz 36,1 potem 36,3 i 36,2 etc... A teraz przez bite 3 dni 36,10 i sama nie wiem, czy to jest dobrze
EDIT:
Dodam też, że od pn mam nowy termometr, bo mój poprzedni zrobił KAPUTWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 14:58
Nats lubi tę wiadomość
-
Elunia wrote:Powtórzył tylko Beta Hcg- serio nie wiem po co.. I nic . Nawet mnie nie zbadał tylko powiedział ze 8 dni to żadne spóźnienie i jak przez 2 tyg kolejne nie dostanę to przyjść. Generalnie mnie olał. Tak wczoraj rozmawialiśmy z moim ze specjalista to on jest dobrym na codzień ale do planowania ciąży sie nie nadaje i szukam nowego gina.
Dziewczyny czy któraś może jakiegoś przyzwoitego gina w Warszawie polecić?
Hej, niedawno dołączyłam do OF i podczytuje Was od jakiegoś czasu, próbując to wszystko rozgryźćto mój pierwszy cykl starań.
Elunia, pytałaś o sprawdzonego ginekologa w Warszawie. Mogę polecić dr Annę Jabłonkę-Cieślik (Enelmed), dr Małgorzatę Figat (Boramed) i dr Bożenę Kowalską (CM Damiana), ta ostatnia pomogła po wielu nieudanych próbach zajść mojej przyjaciółce i teraz prowadzi jej ciąże. Do dr Jabłonki-Cieslik generalnie cieżko się dostać, ale warto spróbować, w życiu nie spotkałam tak troskliwego i zaangażowanego lekarza. Poczytaj może opinie na znanylekarz.pl może uda Ci sie od razu złapać jakiś dogodny termin -
A ja czekam aż mój hardkorowy cykl się wreszcie skończy i czekamy na następny
Zakupy na następny już zrobione. Olej z wiesiołka, costangus, witaminy i nawet na testy owu się skusiłam. Promocja w rossmanie jest ☺
A jutro budzik nastawiam i rano do labo zrobic te wyniki wszystkie.rozowyflaming lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Tissaia masz ladny wykres ale ja juz nic nie komentuje bo ta temperatura to taka suka jest
caly czas rosnie, czlowiek ma nadzieje a ta nagle sru w ostatni dzien sie spuszcza w dol
trzymam mocno kciuki, zebys miala groszka - kiedy testujesz?
Kasia - na mnie takie dzialanie ma siemie lniane...ale dla tego poslizgu w majtach wartono co chwila do kibelka latam....
Anula - mi taka sama kreska wyszla, na drugi dzien byla juz mega ciemna - jak 95% tej testowej a na trzeci dzien bylo mocniejsza niz testowa. Kiedy masz normalnie owulki? Zaczynaj moze juz dzialac? I nogi w gore kolezanko!
Waldus - duzo tego rozowego? A moze, w drugiej fazie macica przygotowywuje sie na ewentualnego groszka i czysci sie jeszcze? Zeby byla nowka sztuka niesmigana... ? i dlatego takie plamienie? bo zagniezdzenie to chyba za wczesnie? kiedy mialas owu? tak mniej wiecej?
Ovu miałam 6 dni temu.. Niby różowe już sobie poszło.. Nie wiem co o tym myśleć..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyNats wrote:A ja czekam aż mój hardkorowy cykl się wreszcie skończy i czekamy na następny
Zakupy na następny już zrobione. Olej z wiesiołka, costangus, witaminy i nawet na testy owu się skusiłam. Promocja w rossmanie jest ☺
A jutro budzik nastawiam i rano do labo zrobic te wyniki wszystkie.
Nats ty spiochu!!!!
wiesz, ze ja czasem mam nastawionych 5 alarmow w telefonie i wszystkie na spiocha wylaczam?notorycznie zasypiam
i wiecznie spozniona jestem....
proponuje polozyc budzik daleko - jak wstaniesz z lozka to male szanse, ze znowu wrocisz pospac "10 minutek"Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Ja z kolei od 3 dni mam temp. 36,10... W poprzednim cyklu po okresie mi skakało, raz 36,1 potem 36,3 i 36,2 etc... A teraz przez bite 3 dni 36,10 i sama nie wiem, czy to jest dobrze
EDIT:
Dodam też, że od pn mam nowy termometr, bo mój poprzedni zrobił KAPUT
Anula - tempka spada zawsze na owu - takze sikaj na tesciory i badz czujna!
bedzie dobrze! -
Flamingu,
Ja mam zawsze na 7 nastwiony. A, ze dzisiaj wolne to z mierzylam temp i poszłam spać "na chwilke". I moja chwilkę się do 11 przyciągnęła.
A niestety niestety labo robią wyniki tylko do 11
Ale ogólnie to też że wstawaniem u mnie ciężko. Mój narzeczony się ciągle drze, ze milion drzemek nastawiam, ale ja inaczej nie wstane ☺3500 g 54 cm -
rozowyflaming wrote:Waldus - a moze to zagniezdzenie jak Gaduka mowila? Glowa do gory! Negatywne mysli to wysoka prolaktyna a my chcemy trzymac ja w normie!
obserwuj siebie, duzo nie dzwigaj i sprobuj dorwac herbatke z pokrzyw albo te ziola sroki na druga faze cyklu
Zaczyna do mnie docierać że to mogło być to zagnieżdżenie..
Cholera.. Zapomniałam o nich.. A one nie obniżają prolaktynę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 16:02
Margaretka89, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.