X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    UWAGA INFORMACJA
    bylam dzis w rossmanie testy owulacyjne sa na promocji za 15,99

Dziewczyny w drugiej fazie nawet moge jesc siemie lniane?
    Oczywiście, że tak! :) Na zdrowie :)

rozowyflaming, Caro lubią tę wiadomość

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Allmita Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    UWAGA INFORMACJA
    bylam dzis w rossmanie testy owulacyjne sa na promocji za 15,99

Dziewczyny w drugiej fazie nawet moge jesc siemie lniane?

mozesz brac cały czas,ale mnie zazwyczaj po się juz nie chce tego robić..;)

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze mnie spływa sluz biały z domieszką różowego delikatnie.. I ciągnie się dziad.. Co to może być..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • KlaudyŚ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W rossmanie bez promocji sa za 21 ale dzis pojechalam z nadzieja ze kupie a tu prosze za 15,99 czy to nie znak:p

Tuliska, rozowyflaming lubią tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Allmita na wszystko odpowiem Ci wieczorem dobrze bo teraz szef za chwilę bardzo zlowrogim wzrokiem na mnie spojrzy:)) uciekam:/

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok-ja i tak zaraz uciekam i będe dopiero jutro, więc na spokojnie..:)

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldziu u mnie dzis byl taki sam kolor sluzu jak w dniu owulki minimalnie ale bylo

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Allmita i Tuliska

Ja brałam luteinę podjęzykową 2razy dziennie po 50mg. Od 15-24dc ze względu na plamienia i krwawienia śródcykliczne.

Allmita, Tuliska lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dwa dni po owu, gdy testy owu już negatywne wychodzily i temp była mega wysoka, to miałam normalnie rozciągliwy śluz jak białko jaja.. Dziwne co?
    A teraz mam kremowy śluz, lekko wodnisty, a kolor jest taki mega delikatnie zabarwiony na różowo, chwilami na brązowo.
    No i bądź tu człowieku mądry...

rozowyflaming lubi tę wiadomość

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia te plamienia masz ciekawe ;) Może coś się wykluje z tego :)

Ja wypiłam czystek- piję go mega rzadko i jak mnie przeczyściło...
    Nie wiem, czy też tak macie, ale ja mam biegunkę i to jestem w pracy. No szlaaag

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia zobaczymy w weekend co tam u mnie wyjdzie.

Nie zazdroszczę Ci rewelacji po czystku. I to w pracy. Biedna nameczysz się :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój chłop 11 Kwietnia idzie na badanie plemników. Dziś nareszcie udało się ustalić wizytę w klinice.
    Ciekawe co tam wyjdzie. Po tych wszystkich tabletach które mu zapodaje to powinien mieć małe supermenki :)

Gizmo, rozowyflaming lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia masz ladny wykres ale ja juz nic nie komentuje bo ta temperatura to taka suka jest :D caly czas rosnie, czlowiek ma nadzieje a ta nagle sru w ostatni dzien sie spuszcza w dol :D trzymam mocno kciuki, zebys miala groszka - kiedy testujesz?

Kasia - na mnie takie dzialanie ma siemie lniane...ale dla tego poslizgu w majtach warto :D no co chwila do kibelka latam.... :D

Anula - mi taka sama kreska wyszla, na drugi dzien byla juz mega ciemna - jak 95% tej testowej a na trzeci dzien bylo mocniejsza niz testowa. Kiedy masz normalnie owulki? Zaczynaj moze juz dzialac? I nogi w gore kolezanko! :D

Waldus - duzo tego rozowego? A moze, w drugiej fazie macica przygotowywuje sie na ewentualnego groszka i czysci sie jeszcze? Zeby byla nowka sztuka niesmigana... ? i dlatego takie plamienie? bo zagniezdzenie to chyba za wczesnie? kiedy mialas owu? tak mniej wiecej?

• Anula1986 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Tissaia te plamienia masz ciekawe ;) Może coś się wykluje z tego :)

Ja wypiłam czystek- piję go mega rzadko i jak mnie przeczyściło...
    Nie wiem, czy też tak macie, ale ja mam biegunkę i to jestem w pracy. No szlaaag

Po czystku Cię tak czyści? O kurcze... O.o Ja tak nigdy nie miałam, a piję go już baaardzo długo.

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Mój chłop 11 Kwietnia idzie na badanie plemników. Dziś nareszcie udało się ustalić wizytę w klinice.
    Ciekawe co tam wyjdzie. Po tych wszystkich tabletach które mu zapodaje to powinien mieć małe supermenki :)

A moge zapytac sie ile sie staracie? Moj o badaniach nie chce slyszec, nic - zero d964cf86c5423c34_sad-animated-animation-boy-smiley-emoticon-000346-large.gif

Kasia1987 lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    A tu się okaże, że badanie wcale nie potrzebne będzie :D

rozowyflaming, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:

Anula - mi taka sama kreska wyszla, na drugi dzien byla juz mega ciemna - jak 95% tej testowej a na trzeci dzien bylo mocniejsza niz testowa. Kiedy masz normalnie owulki? Zaczynaj moze juz dzialac? I nogi w gore kolezanko! :D

W poprzednim cyklu miałam w 14 dc. Jutro będzie u mnie 10 dc... Może znowu zrobię test owu koło południa jak dzisiaj. Dzisiaj mam zamiar wziąć mojego w obroty. Jak na razie jest w robocie i nie będzie w domu szybciej niżeli ok. 17:30 - 17:50 ;) Mówisz nogi w górę po serduszkowaniu? :D

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka - dziekuje za strone z szyjka macicy!! :D :D hahaha :D normalnie jeszcze chwila i bede specjalistka od cipek - jak Gizmo :P :D :D :D

great_penis_emoticon_by_x_mx_x-d85xrca.png

91patka91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flaming, testować powinnam w sobotę przy dobrych wiatrach :D

Ja też mam rewelacje żołądkowe po siemieniu lnianym.
    Ale to chyba dobrze bo organizm oczyszcza się itp...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 14:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    W poprzednim cyklu miałam w 14 dc. Jutro będzie u mnie 10 dc... Może znowu zrobię test owu koło południa jak dzisiaj. Dzisiaj mam zamiar wziąć mojego w obroty. Jak na razie jest w robocie i nie będzie w domu szybciej niżeli ok. 17:30 - 17:50 ;) Mówisz nogi w górę po serduszkowaniu? :D

zrob test zanim wroci z pracy, ja mialam owu 11-12 dc (wg OF ) i serduszkowalam 9,10,11 :D
    za kazdym razem nogi w gore, a w niedziele to nawet rowerek zrobilam :D
    laughing-smiley-face.gif

‹‹ 992 993 994 995 996 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ