Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:UWAGA INFORMACJA
bylam dzis w rossmanie testy owulacyjne sa na promocji za 15,99
Dziewczyny w drugiej fazie nawet moge jesc siemie lniane?
mozesz brac cały czas,ale mnie zazwyczaj po się juz nie chce tego robić..https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualnyA u mnie dwa dni po owu, gdy testy owu już negatywne wychodzily i temp była mega wysoka, to miałam normalnie rozciągliwy śluz jak białko jaja.. Dziwne co?
A teraz mam kremowy śluz, lekko wodnisty, a kolor jest taki mega delikatnie zabarwiony na różowo, chwilami na brązowo.
No i bądź tu człowieku mądry...rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Tissaia te plamienia masz ciekawe
Może coś się wykluje z tego
Ja wypiłam czystek- piję go mega rzadko i jak mnie przeczyściło...
Nie wiem, czy też tak macie, ale ja mam biegunkę i to jestem w pracy. No szlaaagrozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTissaia masz ladny wykres ale ja juz nic nie komentuje bo ta temperatura to taka suka jest
caly czas rosnie, czlowiek ma nadzieje a ta nagle sru w ostatni dzien sie spuszcza w dol
trzymam mocno kciuki, zebys miala groszka - kiedy testujesz?
Kasia - na mnie takie dzialanie ma siemie lniane...ale dla tego poslizgu w majtach wartono co chwila do kibelka latam....
Anula - mi taka sama kreska wyszla, na drugi dzien byla juz mega ciemna - jak 95% tej testowej a na trzeci dzien bylo mocniejsza niz testowa. Kiedy masz normalnie owulki? Zaczynaj moze juz dzialac? I nogi w gore kolezanko!
Waldus - duzo tego rozowego? A moze, w drugiej fazie macica przygotowywuje sie na ewentualnego groszka i czysci sie jeszcze? Zeby byla nowka sztuka niesmigana... ? i dlatego takie plamienie? bo zagniezdzenie to chyba za wczesnie? kiedy mialas owu? tak mniej wiecej?
-
Kasia1987 wrote:Tissaia te plamienia masz ciekawe
Może coś się wykluje z tego
Ja wypiłam czystek- piję go mega rzadko i jak mnie przeczyściło...
Nie wiem, czy też tak macie, ale ja mam biegunkę i to jestem w pracy. No szlaaag
Po czystku Cię tak czyści? O kurcze...Ja tak nigdy nie miałam, a piję go już baaardzo długo.
-
nick nieaktualnyTissaia wrote:Mój chłop 11 Kwietnia idzie na badanie plemników. Dziś nareszcie udało się ustalić wizytę w klinice.
Ciekawe co tam wyjdzie. Po tych wszystkich tabletach które mu zapodaje to powinien mieć małe supermenki
A moge zapytac sie ile sie staracie? Moj o badaniach nie chce slyszec, nic - zeroKasia1987 lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Mój chłop 11 Kwietnia idzie na badanie plemników. Dziś nareszcie udało się ustalić wizytę w klinice.
Ciekawe co tam wyjdzie. Po tych wszystkich tabletach które mu zapodaje to powinien mieć małe supermenkirozowyflaming, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:
Anula - mi taka sama kreska wyszla, na drugi dzien byla juz mega ciemna - jak 95% tej testowej a na trzeci dzien bylo mocniejsza niz testowa. Kiedy masz normalnie owulki? Zaczynaj moze juz dzialac? I nogi w gore kolezanko!
W poprzednim cyklu miałam w 14 dc. Jutro będzie u mnie 10 dc... Może znowu zrobię test owu koło południa jak dzisiaj. Dzisiaj mam zamiar wziąć mojego w obroty. Jak na razie jest w robocie i nie będzie w domu szybciej niżeli ok. 17:30 - 17:50Mówisz nogi w górę po serduszkowaniu?
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlaming, testować powinnam w sobotę przy dobrych wiatrach
Ja też mam rewelacje żołądkowe po siemieniu lnianym.
Ale to chyba dobrze bo organizm oczyszcza się itp...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 14:38
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:W poprzednim cyklu miałam w 14 dc. Jutro będzie u mnie 10 dc... Może znowu zrobię test owu koło południa jak dzisiaj. Dzisiaj mam zamiar wziąć mojego w obroty. Jak na razie jest w robocie i nie będzie w domu szybciej niżeli ok. 17:30 - 17:50
Mówisz nogi w górę po serduszkowaniu?
zrob test zanim wroci z pracy, ja mialam owu 11-12 dc (wg OF ) i serduszkowalam 9,10,11
za kazdym razem nogi w gore, a w niedziele to nawet rowerek zrobilam