X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    UWAGA INFORMACJA
    bylam dzis w rossmanie testy owulacyjne sa na promocji za 15,99

Dziewczyny w drugiej fazie nawet moge jesc siemie lniane?
    Oczywiście, że tak! :) Na zdrowie :)

rozowyflaming, Caro lubią tę wiadomość

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Allmita Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    UWAGA INFORMACJA
    bylam dzis w rossmanie testy owulacyjne sa na promocji za 15,99

Dziewczyny w drugiej fazie nawet moge jesc siemie lniane?

mozesz brac cały czas,ale mnie zazwyczaj po się juz nie chce tego robić..;)

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze mnie spływa sluz biały z domieszką różowego delikatnie.. I ciągnie się dziad.. Co to może być..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • KlaudyŚ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W rossmanie bez promocji sa za 21 ale dzis pojechalam z nadzieja ze kupie a tu prosze za 15,99 czy to nie znak:p

Tuliska, rozowyflaming lubią tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Allmita na wszystko odpowiem Ci wieczorem dobrze bo teraz szef za chwilę bardzo zlowrogim wzrokiem na mnie spojrzy:)) uciekam:/

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok-ja i tak zaraz uciekam i będe dopiero jutro, więc na spokojnie..:)

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldziu u mnie dzis byl taki sam kolor sluzu jak w dniu owulki minimalnie ale bylo

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Allmita i Tuliska

Ja brałam luteinę podjęzykową 2razy dziennie po 50mg. Od 15-24dc ze względu na plamienia i krwawienia śródcykliczne.

Allmita, Tuliska lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dwa dni po owu, gdy testy owu już negatywne wychodzily i temp była mega wysoka, to miałam normalnie rozciągliwy śluz jak białko jaja.. Dziwne co?
    A teraz mam kremowy śluz, lekko wodnisty, a kolor jest taki mega delikatnie zabarwiony na różowo, chwilami na brązowo.
    No i bądź tu człowieku mądry...

rozowyflaming lubi tę wiadomość

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia te plamienia masz ciekawe ;) Może coś się wykluje z tego :)

Ja wypiłam czystek- piję go mega rzadko i jak mnie przeczyściło...
    Nie wiem, czy też tak macie, ale ja mam biegunkę i to jestem w pracy. No szlaaag

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia zobaczymy w weekend co tam u mnie wyjdzie.

Nie zazdroszczę Ci rewelacji po czystku. I to w pracy. Biedna nameczysz się :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój chłop 11 Kwietnia idzie na badanie plemników. Dziś nareszcie udało się ustalić wizytę w klinice.
    Ciekawe co tam wyjdzie. Po tych wszystkich tabletach które mu zapodaje to powinien mieć małe supermenki :)

Gizmo, rozowyflaming lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia masz ladny wykres ale ja juz nic nie komentuje bo ta temperatura to taka suka jest :D caly czas rosnie, czlowiek ma nadzieje a ta nagle sru w ostatni dzien sie spuszcza w dol :D trzymam mocno kciuki, zebys miala groszka - kiedy testujesz?

Kasia - na mnie takie dzialanie ma siemie lniane...ale dla tego poslizgu w majtach warto :D no co chwila do kibelka latam.... :D

Anula - mi taka sama kreska wyszla, na drugi dzien byla juz mega ciemna - jak 95% tej testowej a na trzeci dzien bylo mocniejsza niz testowa. Kiedy masz normalnie owulki? Zaczynaj moze juz dzialac? I nogi w gore kolezanko! :D

Waldus - duzo tego rozowego? A moze, w drugiej fazie macica przygotowywuje sie na ewentualnego groszka i czysci sie jeszcze? Zeby byla nowka sztuka niesmigana... ? i dlatego takie plamienie? bo zagniezdzenie to chyba za wczesnie? kiedy mialas owu? tak mniej wiecej?

• Anula1986 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Tissaia te plamienia masz ciekawe ;) Może coś się wykluje z tego :)

Ja wypiłam czystek- piję go mega rzadko i jak mnie przeczyściło...
    Nie wiem, czy też tak macie, ale ja mam biegunkę i to jestem w pracy. No szlaaag

Po czystku Cię tak czyści? O kurcze... O.o Ja tak nigdy nie miałam, a piję go już baaardzo długo.

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Mój chłop 11 Kwietnia idzie na badanie plemników. Dziś nareszcie udało się ustalić wizytę w klinice.
    Ciekawe co tam wyjdzie. Po tych wszystkich tabletach które mu zapodaje to powinien mieć małe supermenki :)

A moge zapytac sie ile sie staracie? Moj o badaniach nie chce slyszec, nic - zero d964cf86c5423c34_sad-animated-animation-boy-smiley-emoticon-000346-large.gif

Kasia1987 lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    A tu się okaże, że badanie wcale nie potrzebne będzie :D

rozowyflaming, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:

Anula - mi taka sama kreska wyszla, na drugi dzien byla juz mega ciemna - jak 95% tej testowej a na trzeci dzien bylo mocniejsza niz testowa. Kiedy masz normalnie owulki? Zaczynaj moze juz dzialac? I nogi w gore kolezanko! :D

W poprzednim cyklu miałam w 14 dc. Jutro będzie u mnie 10 dc... Może znowu zrobię test owu koło południa jak dzisiaj. Dzisiaj mam zamiar wziąć mojego w obroty. Jak na razie jest w robocie i nie będzie w domu szybciej niżeli ok. 17:30 - 17:50 ;) Mówisz nogi w górę po serduszkowaniu? :D

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka - dziekuje za strone z szyjka macicy!! :D :D hahaha :D normalnie jeszcze chwila i bede specjalistka od cipek - jak Gizmo :P :D :D :D

great_penis_emoticon_by_x_mx_x-d85xrca.png

91patka91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flaming, testować powinnam w sobotę przy dobrych wiatrach :D

Ja też mam rewelacje żołądkowe po siemieniu lnianym.
    Ale to chyba dobrze bo organizm oczyszcza się itp...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 14:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    W poprzednim cyklu miałam w 14 dc. Jutro będzie u mnie 10 dc... Może znowu zrobię test owu koło południa jak dzisiaj. Dzisiaj mam zamiar wziąć mojego w obroty. Jak na razie jest w robocie i nie będzie w domu szybciej niżeli ok. 17:30 - 17:50 ;) Mówisz nogi w górę po serduszkowaniu? :D

zrob test zanim wroci z pracy, ja mialam owu 11-12 dc (wg OF ) i serduszkowalam 9,10,11 :D
    za kazdym razem nogi w gore, a w niedziele to nawet rowerek zrobilam :D
    laughing-smiley-face.gif

‹‹ 992 993 994 995 996 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ