Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
ZielonaHerbata wrote:Nie mam pojęcia,czy w jeden dzień mogłaby się rozwinąć torbiel ale jak widać chyba mogła.
Chyba nie będę badała. Bo tak naprawdę progesteron nie jest potwierdzeniem owulacji. Wystarczy,że będą pechrzyki i już będzie wynik proga niby owulacyjny.
Jedynym pewnym potwierdzeniem owulki jest ciąża -
luśka18 wrote:Są czasem takie ludzie psychole.
Zapewne czegoś jej w życiu brakuje, pewno ma niska samoocenę i zazdrości ci tego co masz.
Chyba jedyne co można zrobić to ograniczyć kontakty.
Chyba tak. Bo zawsze jak cos zrobie recznie to tylko nylo zdziwienie Ze mi sie chce. Czym nie probowalam sie zajac to ona tez. Ja chcialam robic manicure,ona tez kupila lampe. Ja zaczelam robic makijaze,ona zamowila te same kosmetyki, ja kupilam nowe paletki,ona tez. Ja kupilam kuferek,ona tez. Ja mam meza i dziecko w drodze,ona nie ma tego a tylko tego by chciala w zyciu. Wiec chyba chodzi o to ze ja mam hobby,wlasne zdanie i wspaniaego faceta u bolu. A ona nie ma ani hobby, ani wlasnego zdania (jak powie jej facet tak ona tanczy i powtarza), no a facet to kretyn totalny.🔸28 lat
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/ProgesteronWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 21:59
-
ZielonaHerbata może to nie torbiel a ciałko krwotoczne? Jest to taki jeden z "etapów" powstawania cialka żółtego.
NikaVera, co za facet! Tak bez żadnej rozmowy ani ostrzeżenia wyskoczył z prezerwatywami? Jedyne wyjście to rozmowa. Może się chłopak wystarczył czegoś? -
Enigvaa wrote:Chyba tak. Bo zawsze jak cos zrobie recznie to tylko nylo zdziwienie Ze mi sie chce. Czym nie probowalam sie zajac to ona tez. Ja chcialam robic manicure,ona tez kupila lampe. Ja zaczelam robic makijaze,ona zamowila te same kosmetyki, ja kupilam nowe paletki,ona tez. Ja kupilam kuferek,ona tez. Ja mam meza i dziecko w drodze,ona nie ma tego a tylko tego by chciala w zyciu. Wiec chyba chodzi o to ze ja mam hobby,wlasne zdanie i wspaniaego faceta u bolu. A ona nie ma ani hobby, ani wlasnego zdania (jak powie jej facet tak ona tanczy i powtarza), no a facet to kretyn totalny.
No to pewno to ja boli.
Tyle że ona jak i ty 😉 jest jeszcze bardzo mloda i tyle rzeczy ja jeszcze kijowych spotka w zyciu.
Jak sobie pomyślę że ona nie umie zyc po swojemu🤦♀️
02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
Reikja wrote:Pęcherzyki chyba nie wytwarzają progesteronu, chyba właśnie ciazko żółte to robi. 🤔12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
luśka18 wrote:No to pewno to ja boli.
Tyle że ona jak i ty 😉 jest jeszcze bardzo mloda i tyle rzeczy ja jeszcze kijowych spotka w zyciu.
Jak sobie pomyślę że ona nie umie zyc po swojemu🤦♀️
Moze i tak. Tylko ja jej nigdy nic nie zrobilam. Po za tym ze jestem z jej bratem. Ja nawet nie chce z nia utrzymywac kontaktow. 🤷🏻♂️🔸28 lat
I tak jesteś niezwykle wyrozumiała i mega dzielna. Ja po czymś takim to bym juz dawno się wyniosła.02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
ZielonaHerbata wrote:Sylwia, gin mi mówił,że to torbiel krwotoczna.
Także nic się nie przejmuj 😘
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Enigvaa, a wy zawsze będziecie razem mieszkać, czy to jest tylko przejściowa sytuacja?🔸28 lat
NikaVera, cholernie przykra sytuacja. Chyba tylko szczera rozmowa może tutaj pomóc, chociaż dla mnie to faceci są czasem dziwni po prostu. Najpierw czegoś chcą, potem jednak bez wyjaśnienia zmieniają zdanie i myślą, że wszystko jest w dalszym ciągu w porządku... Ech, ciężko ogarnąć, co się dzieje w ich głowach. Życzę Ci dużo siły i żebyście znaleźli drogę do porozumienia.
Enigvaa, współczuję takiej szwagierki Dobrze, że Twój mąż stoi za Tobą murem i że masz w nim wsparcie w takich sytuacjach. Moja kiedyś też miała coś do mnie, tzn. najpierw się kolegowałyśmy jeszcze zanim się związałam z M., a później nasza wspólna koleżanka nagadała na mnie do niej jakichś głupot z zazdrości, bo myślała, że może wtedy M. zechce być z nią. No i nagle dla mojej szwagierki stałam się najgorsza, potrafiła powiedzieć coś w stylu "M. zasługuje na kogoś lepszego" czy "ja tutaj jestem u siebie" (w sensie, że ja nie jestem i mam się nie odzywać np.). Mój mąż też na szczęście zawsze stał za mną, ale i tak wiele przykrości mi narobiła i jeszcze teściową nastawiała przeciwko mnie. Nie chcę jej teraz usprawiedliwiać, ale miala wtedy ciężki okres, trochę pogubiła się w życiu, niedługo później się rozwiodła ze swoim mężem. Niedawno sobie szczerze pogadałyśmy na temat tamtych sytuacji, były łzy i przeprosiny i obecnie mamy dobre relacje, staram się nie mieć do niej żalu o tamto, jest teraz zupełnie inną osobą, znalazła szczęście w życiu, ma ponad półrocznego synka którego uwielbiam, a nawet mam zostać jego matką chrzestną Na szczęście niektórzy ludzie zmieniają się na lepsze. Szkoda, że za to niektórzy tylko na gorsze... -
Dzień dobry dziewczynki😘 🐒 mnie obudziła. Jutro umawiam się na hsg (między 17 a 19 czerwca) i w sobotę idę na badania (prolaktyna, tsh, wit. D) przed hsg jeszcze morfologia, ob, crp i glukoza. Będzie też wizyta u Endo i Gin. Także plan na siebie mam. Mój M. 22 czerwca ma powtarzać badanie nasienia więc na niego też plan jest 😀.
Mam nadzieję, że tym razem mój cykl będzie krótszy przez picie inofemu - zobaczymy 😊MayMasza, Niereanimuj lubią tę wiadomość
-
Reikja wrote:Dzień dobry dziewczynki😘 🐒 mnie obudziła. Jutro umawiam się na hsg (między 17 a 19 czerwca) i w sobotę idę na badania (prolaktyna, tsh, wit. D) przed hsg jeszcze morfologia, ob, crp i glukoza. Będzie też wizyta u Endo i Gin. Także plan na siebie mam. Mój M. 22 czerwca ma powtarzać badanie nasienia więc na niego też plan jest 😀.
Mam nadzieję, że tym razem mój cykl będzie krótszy przez picie inofemu - zobaczymy 😊Reikja lubi tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Reikja wrote:Dzień dobry dziewczynki😘 🐒 mnie obudziła. Jutro umawiam się na hsg (między 17 a 19 czerwca) i w sobotę idę na badania (prolaktyna, tsh, wit. D) przed hsg jeszcze morfologia, ob, crp i glukoza. Będzie też wizyta u Endo i Gin. Także plan na siebie mam. Mój M. 22 czerwca ma powtarzać badanie nasienia więc na niego też plan jest 😀.
Mam nadzieję, że tym razem mój cykl będzie krótszy przez picie inofemu - zobaczymy 😊
Część Wam🤗
Najważniejsze to plan.
Mocno trzymam 🤞 i oby się pojawiły dwie krechy.
Teraz kawa ☕Reikja lubi tę wiadomość
02.04 Nasza Królewna 🍼👸