Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania81 wrote:Zgadzam sie z toba 100%. Wlasnie dzis popoludniu zakulo mnie kilka razy w lewym jajniku. Ja juz nic z tego rozumiem. Niby powinno byc po owu, a objawy mam znowu jak na owu 🤦♀️🤷♀️.
Tez sie przyłączam 😂 dzisiaj jest 6dpo a u mnie kłują jajniki i łaskocze mnie podbrzusze cuda na kiju 😁Lipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Muszka05 wrote:Tez sie przyłączam 😂 dzisiaj jest 6dpo a u mnie kłują jajniki i łaskocze mnie podbrzusze cuda na kiju 😁
Ania81 lubi tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Powinnyms wspolnie napisac peace doktorska o dziwnych objawach w czasie cyklu 🤣. Mam przeczucie, ze otrzymalybysmy przynajmniej nagrode Nobla🤣. 👩🎓👩🎓👩🎓👩🎓 Ja to juz czuje sie jak profesor od dziwnych obajwow. Do tego to ciagle bieganie do kibelka, bo siku. Moj malz sie smieje, ze ja to moge tym bieganie pozar ugasic.
Dziewczyny kto wie co nam ten dziwny czerwiec przyniesie.
Jaka jest w Polsce pogoda? Tutaj zimno i wietrznie jak pozna jesienia. -
Ania81 wrote:Powinnyms wspolnie napisac peace doktorska o dziwnych objawach w czasie cyklu 🤣. Mam przeczucie, ze otrzymalybysmy przynajmniej nagrode Nobla🤣. 👩🎓👩🎓👩🎓👩🎓 Ja to juz czuje sie jak profesor od dziwnych obajwow. Do tego to ciagle bieganie do kibelka, bo siku. Moj malz sie smieje, ze ja to moge tym bieganie pozar ugasic.
Dziewczyny kto wie co nam ten dziwny czerwiec przyniesie.
Jaka jest w Polsce pogoda? Tutaj zimno i wietrznie jak pozna jesienia.Ania81, Reikja lubią tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
luśka18 wrote:W Stolicy Słoneczko.
Prawda prace można pisać o tym jak wszystko odczuwamy 🤣
Jak jeszcze trochę to potrwa to może I książkę🤣
Niech czerwiec przyniesie to co upragnione 😍
Oh jak fajnie, sloneczko, az bym kosci mlode do slonca wystawila😀.
To co dziewczyny piszemy ksiazke?luśka18 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny kawał czasu mnie nie było ale musiałam się zresetować. Miałam małe nadzieję na majowy cykl, ale że wierzę w cuda to tam chociaż marzyłam że będzie może jednak cud zwłaszcza ze ten 9 cykl, zwłaszcza po wydarzeniach z roku wczesniej, będzie no szczęśliwy. Niestety nie byl zrobiło mi się mega smutno, wiecie jak to jest w tym miesiącu też przeszłam małe zalamanie bo mój luby totalnie jest aseksualny. Ciągle chodzi tylko zmęczony i nie chce, pomimo że za przeproszeniem czuć przez spodnie że sprzęt co innego pokazuje.... skaranie boskie z tymi facetami 😖😖 owulacje mam dzisiaj ale i tak dupa z tego wszystkiego bo ostatni 🐝 byl 2 tygodnie temu ...💌 czekając na cud 💌
💌11cs
23.07 - Beta-hcg: 485.39 mIU/ml, Progesteron: 24.600 ng/ml
8.08 - 6+2 💓
18.09 - 12+1 krwawienie - hospitalizacja 😭
28.09 - 13+4 prenatalne spóźnione (według badania 14+1)- rozwastwienie
5.10 - 14+4 badanie kontrolne - prawdopodobnie dziewczynka 💗 (krwiak 6x2 cm)
5.12 - 23+2 - 700 g ( brak krwiaka ❤)
11.01 - 28+4 - 1800g kruszynki 🤣
03.02 - 31+6 - 2500g
22.02 - 34+ - 2900~3060 g
09.03 - 36+6 - 3500 g
16.03.21 -37+6 - narodziny córeczki o 10:45 ❤ 55 cm i 3470 gram szczęścia ❤
-
Olla95 wrote:Hej dziewczyny kawał czasu mnie nie było ale musiałam się zresetować. Miałam małe nadzieję na majowy cykl, ale że wierzę w cuda to tam chociaż marzyłam że będzie może jednak cud zwłaszcza ze ten 9 cykl, zwłaszcza po wydarzeniach z roku wczesniej, będzie no szczęśliwy. Niestety nie byl zrobiło mi się mega smutno, wiecie jak to jest w tym miesiącu też przeszłam małe zalamanie bo mój luby totalnie jest aseksualny. Ciągle chodzi tylko zmęczony i nie chce, pomimo że za przeproszeniem czuć przez spodnie że sprzęt co innego pokazuje.... skaranie boskie z tymi facetami 😖😖 owulacje mam dzisiaj ale i tak dupa z tego wszystkiego bo ostatni 🐝 byl 2 tygodnie temu ...
O jej, jakbym czytała o sobie od kiedy skończyła mi się @ próbuje swojego namówić. Dzisiaj rano nam się udało zaserduszkować. Nie mam już do niego siły. Doszłam do wniosku że co będzie to będzie. Mam nadzieję że dzisiejszy spadek temperatury zaowocuje owulacją i będę mogła liczyć na jakiekolwiek szanse na testowanie. Jutro wchodzi duphaston i koniec nadzieji.Olla95 lubi tę wiadomość
-
Ona34 wrote:Hej;) u nas malowanie... Do tego ciągle wisze nad muszlą klozetowa... I jestem jak śpiąca królewna 🤣🤣🤣 trzymam kciuki dziewczyny za czerwiec ✊✊✊
Liczę na czerwiec i zbieram ciążowe wiruski. 😁 Chciałabym już być w ciąży, nawet jeśli miałabym ciągle wisieć nad muszą klozetową.Olla95, MayMasza, aliciaaa, Niereanimuj lubią tę wiadomość
-
SylwiaG wrote:O jej, jakbym czytała o sobie od kiedy skończyła mi się @ próbuje swojego namówić. Dzisiaj rano nam się udało zaserduszkować. Nie mam już do niego siły. Doszłam do wniosku że co będzie to będzie. Mam nadzieję że dzisiejszy spadek temperatury zaowocuje owulacją i będę mogła liczyć na jakiekolwiek szanse na testowanie. Jutro wchodzi duphaston i koniec nadzieji.
Trzymam kciuki żeby ten jeden raz chociaż był idealny i zaowocował ❤ czasem wiele niepotrzeba aby tylko był w tym odpowiednim momencie💌 czekając na cud 💌
💌11cs
23.07 - Beta-hcg: 485.39 mIU/ml, Progesteron: 24.600 ng/ml
8.08 - 6+2 💓
18.09 - 12+1 krwawienie - hospitalizacja 😭
28.09 - 13+4 prenatalne spóźnione (według badania 14+1)- rozwastwienie
5.10 - 14+4 badanie kontrolne - prawdopodobnie dziewczynka 💗 (krwiak 6x2 cm)
5.12 - 23+2 - 700 g ( brak krwiaka ❤)
11.01 - 28+4 - 1800g kruszynki 🤣
03.02 - 31+6 - 2500g
22.02 - 34+ - 2900~3060 g
09.03 - 36+6 - 3500 g
16.03.21 -37+6 - narodziny córeczki o 10:45 ❤ 55 cm i 3470 gram szczęścia ❤
-
Olla95 wrote:Trzymam kciuki żeby ten jeden raz chociaż był idealny i zaowocował ❤ czasem wiele niepotrzeba aby tylko był w tym odpowiednim momencie
Wiesz myślałam że już po owu bo 3 dni temperatura mi powoli wzrastała a dzisiaj nagle mega spadek. Oby to było to. -
Oliwia23 wrote:Hej dziewczyny jestem tu nowa staramy się z mężem o malucha już ponad pol roku. Choruje na niedoczynność tarczycy Hashimoto od 11 lat. Wyniki całej trójki I usg według lekarza są dobre. Poza tym mam endometrioze w jajniku, Ale lekarz kazał się starać. Szukam wsparcia I może tu je znajdę, wiem, że pół roku to mało Ale już zaczynam się poddawać.
Pozdrawiam Was
Hej. Witamy. To jest jedna wielka grupa wsparcia 😉Oliwia23 lubi tę wiadomość
-
Oliwia23 wrote:Hej dziewczyny jestem tu nowa staramy się z mężem o malucha już ponad pol roku. Choruje na niedoczynność tarczycy Hashimoto od 11 lat. Wyniki całej trójki I usg według lekarza są dobre. Poza tym mam endometrioze w jajniku, Ale lekarz kazał się starać. Szukam wsparcia I może tu je znajdę, wiem, że pół roku to mało Ale już zaczynam się poddawać.
Pozdrawiam Was
Witaj Oliwia23, to jest super grupa. Wsparcia ci u nas nie zabraknie, jest pod dostatkiem. Rozgosc sie prosze.Oliwia23 lubi tę wiadomość