Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! witam wszystkie nowe koleżanki♥ Pamiętajcie, że jesteśmy tu żeby się wspierać!
Ja też posmęcę, bo mam dziś duży spadek energii, wstałam z okropnym bólem gardła, ledwo ślinę umiem przełknąć i jestem mega słaba:( a na dodatek mam dni płodne, owulacja za pasem, więc przydałoby się dużo energii. Dobrze, że chociaż wczoraj był 🐝
Mam pytanie odnośnie współżycia, nie wiem nawet jak to napisać... Generalnie chodzi o to, że jak kochamy się w pozycji, gdzie jest głębsza penetracja to czuje ból w podbrzuszu, może nie jest on jakiś mocny, ale jest to dla mnie pewien dyskomfort. Czy któraś z was też tak ma? Nie wiem czy to powód do zmartwienia czy nie. Na dodatek po stosunku wczoraj sikałam jak głupia, nawet w nocy wstawałam mimo, że nie wypiłam dużo płynów.
Czy to możliwe, żeby owulacja była dwa razy pod rząd z tego samego jajnika, czy zawsze ale to zawsze jest na przemian?"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Cześć dziewczyny😉
Ja przez te pogodę to dostaje jakiejś depresji 😱
Z tego co mi wiadomo to owulacja nie zawsze występuje na przemian.
Co do reszty tematu 😉 to uważam, że jak się będzie powtarzać ten ból to idź do lekarza.
Zdrowia życzę i energi do 🐝hannah_92 lubi tę wiadomość
02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
hannah_92 wrote:Cześć dziewczyny! witam wszystkie nowe koleżanki♥ Pamiętajcie, że jesteśmy tu żeby się wspierać!
Ja też posmęcę, bo mam dziś duży spadek energii, wstałam z okropnym bólem gardła, ledwo ślinę umiem przełknąć i jestem mega słaba:( a na dodatek mam dni płodne, owulacja za pasem, więc przydałoby się dużo energii. Dobrze, że chociaż wczoraj był 🐝
Mam pytanie odnośnie współżycia, nie wiem nawet jak to napisać... Generalnie chodzi o to, że jak kochamy się w pozycji, gdzie jest głębsza penetracja to czuje ból w podbrzuszu, może nie jest on jakiś mocny, ale jest to dla mnie pewien dyskomfort. Czy któraś z was też tak ma? Nie wiem czy to powód do zmartwienia czy nie. Na dodatek po stosunku wczoraj sikałam jak głupia, nawet w nocy wstawałam mimo, że nie wypiłam dużo płynów.
Czy to możliwe, żeby owulacja była dwa razy pod rząd z tego samego jajnika, czy zawsze ale to zawsze jest na przemian?
Ja tez odczuwam w niektorych pozycjach bol. Ma to zwiazek z ustawieniem macicy. Przodo lub tylo zgiecia.
Co do sikania, zawsze tak mam ze po strasznie mi sie chce siku 🤷🏻♂️
A owulacja niekoniecznie jest na przemianhannah_92 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Ten cykl to jest istne szaleństwo...
Bo owulację miałam dopiero w 21 albo 22 dniu cyklu, dziś jest 31 dzień, czy jest sens robić np.dzisiaj betę? Mam akurat dziś wolne, a potem może być ciężko z czasem... Co sądzicie? -
Enigvaa wrote:Ja tez odczuwam w niektorych pozycjach bol. Ma to zwiazek z ustawieniem macicy. Przodo lub tylo zgiecia.
Co do sikania, zawsze tak mam ze po strasznie mi sie chce siku 🤷🏻♂️
A owulacja niekoniecznie jest na przemian
Dziękuję kochana za odpowiedź, trochę mnie uspokoiłaś♥
Jednak i tak wybiorę się chyba do urologa lub uroginekologa, bo coś mi nie pasuje z tym moim oddawaniem moczu:( juz wszystkim zaczynam się martwić, non stop coś wyskakuje. Chociaż wyniki badań są w porządku."Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
😂😂😂 leżę i płaczę... Wszystkie czekamy na II.... A ja dzisiaj zrobiłam sikańca (zaznaczam że wadliwy) i co i co? Ja mam test wykrywający bliźniaki na moim teście są 3 kreski tak O! Kurcze nie umiem złapać tego moim aparatem ale normalnie bym wam pokazała 😂😂😂
Enigvaa, SylwiaG lubią tę wiadomość
-
Spuromix wrote:😂😂😂 leżę i płaczę... Wszystkie czekamy na II.... A ja dzisiaj zrobiłam sikańca (zaznaczam że wadliwy) i co i co? Ja mam test wykrywający bliźniaki na moim teście są 3 kreski tak O! Kurcze nie umiem złapać tego moim aparatem ale normalnie bym wam pokazała 😂😂😂
Haha
Nigdy nic nie jest wiadome xD
-
hannah_92 wrote:Dziękuję kochana za odpowiedź, trochę mnie uspokoiłaś♥
Jednak i tak wybiorę się chyba do urologa lub uroginekologa, bo coś mi nie pasuje z tym moim oddawaniem moczu:( juz wszystkim zaczynam się martwić, non stop coś wyskakuje. Chociaż wyniki badań są w porządku.
Ja miewałam takie bóle w okolicach owulacji. Pewnie jajnik był powiększony i źle znosił 'szturchanie' ponadto czasem po intensywniejszym bzyku boli mnie podbrzusze.hannah_92 lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Cześć dziewczyny witam nowe koleżanki i życzę szybkich ⏸ jutro mam prenatalne a w piątek mam zamiar powiedzieć o ciąży w pracy.... Też odliczam czas do urlopu - w lipcu mamy jechać w Bieszczady... Miłego dnia Wam życzę 😘
Enigvaa, BusiaT, hannah_92, luśka18, Lulu83, KarolinaMaria, SylwiaG, Gela093, Brenda lubią tę wiadomość
-
Skorek wrote:Hej Dziewczynki.
Mam trochę dziwne / niemądre pytanie ale muszę, bo nie zdzierżę
Ten cykl to jest istne szaleństwo...
Bo owulację miałam dopiero w 21 albo 22 dniu cyklu, dziś jest 31 dzień, czy jest sens robić np.dzisiaj betę? Mam akurat dziś wolne, a potem może być ciężko z czasem... Co sądzicie?
To masz 9-10dpo. Jest szansa ze cos wykaze ale moze byc za wczesnie🔸28 lat
Ona34 wrote:Cześć dziewczyny witam nowe koleżanki i życzę szybkich ⏸ jutro mam prenatalne a w piątek mam zamiar powiedzieć o ciąży w pracy.... Też odliczam czas do urlopu - w lipcu mamy jechać w Bieszczady... Miłego dnia Wam życzę 😘
Oo! Koniecznie daj znac jak prenatalne moze juz poznasz plec maluszka 😍🔸28 lat
Od 2 msc mierze temperature i skoku żadnego nie mam kolejny wykres płaski. I pewnie znów będzie torbiel bo pęcherzyk nie pęknie.
Zajebiscie 👌
A od jutra mam brać luteinę... ehhh nic mi się nie chce 😭 -
Natka95 wrote:Dziewczyny mi dzisiaj też smutno
15 dc A wykres taki jak widzicie.... pewnie bezowulacyjny...
Od 2 msc mierze temperature i skoku żadnego nie mam kolejny wykres płaski. I pewnie znów będzie torbiel bo pęcherzyk nie pęknie.
Zajebiscie 👌
A od jutra mam brać luteinę... ehhh nic mi się nie chce 😭
Nie martw się:* może owulacja będzie później? Ja też nie mam typowych skoków temperatury, są to naprawę bardzo łagodne wzniesienia, ale po zakończeniu całego cyklu widać różnice pomiędzy fazą folikularną a lutealną. Nie jest ona może tak piękna jak u innych dziewczyn (widocznie taka uroda niższych temp), ale jest i to jest najważniejsze.
Będzie dobrze, głowa do góry!☻Natka95 lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
hannah_92 wrote:Cześć dziewczyny! witam wszystkie nowe koleżanki♥ Pamiętajcie, że jesteśmy tu żeby się wspierać!
Czy to możliwe, żeby owulacja była dwa razy pod rząd z tego samego jajnika, czy zawsze ale to zawsze jest na przemian?
A co do owulacji mi się cały czas wydaje ze mam owulacje tylko z prawego jajnika bo tylko on mnie mocno boli w owu a lewy to tylko trochę się odzywa. W przyszłym miesiacu pójdę do lekarza 🤷🏻♀️hannah_92 lubi tę wiadomość
-
Zajebiscie 👌
Mocno tule kochana ❤
Trzeba być dobrej myśli.
Pomyślcie tylko mamy lato 😀 zaraz będzie dużo słoneczka 🌼
Suptomix ty to masz żarty 🤣Natka95 lubi tę wiadomość
02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
Zajebiscie 👌
Miałaś robiony monitoring? Luteina może blokować owu jeśli ja weźmiesz za wcześnie. -
Dzien dobry ze sloneczno paskudnie goracej Anglii.
Witam wszystkie nowe dziewczyny i zycze jak najszybciej dwoch kreseczek.
Jesli komukolwiek brakuje slonca to moge oddac, mi jest za goraco. Lubie lato tak do 25 stopni, I'm wyzsze temperatury to ja umieram i czuje sie jak zombi.
Spuromix chyba jedziemy na tym samym wozku. Moj maz, przyjaciolki, rodzinka twierdzi ze ja tak do konca to normalna nie jestem... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Co do urlopu to w tym roku jeszcze nie mam pojecia kiedy bedzie my miec urlop. Pewnie skoczymy na dlugich spacerach po okolicznych gorach, co mi sie bardzo usmiecha -
Ania81 wrote:Spuromix chyba jedziemy na tym samym wozku. Moj maz, przyjaciolki, rodzinka twierdzi ze ja tak do konca to normalna nie jestem... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ania81 lubi tę wiadomość