Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
belldandy wrote:Zaproponowałam wyjazd na termy lub Bieszczady jakieś ale a) to są koszty - on tak mówi a to tylko wymówka tak na prawdę b) w sumie to on nie bardzo ma ochotę - i tutaj kłania się depresja - nic mi się nie chce 🤷♀️
BusiaT lubi tę wiadomość
-
belldandy wrote:Zaproponowałam wyjazd na termy lub Bieszczady jakieś ale a) to są koszty - on tak mówi a to tylko wymówka tak na prawdę b) w sumie to on nie bardzo ma ochotę - i tutaj kłania się depresja - nic mi się nie chce 🤷♀️
Słuchaj a jakby go postawić przed faktem dokonanym 🤔 znajdź coś w rozsądnej cenie, wsadz jego dupsko do samochodu i jazda 😊
Taka rada oczywiście tylko ty wiesz w jakiej jesteście sytuacji i my możemy tylo gadać ale ten wyjazd może pomóc ❤02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
Oooo i sama sobie postawiłam tarota :p Mam karty bo kiedyś się tym bawiłam i nawet jakoś mi to nieźle wychodziło
Enigvaa, Mery92 lubią tę wiadomość
Starania wstrzymane do odwołania - rozstałam się z partnerem półtora tygodnia przed naszą rocznicą Dbam teraz tylko o swoje zdrowie.
Suple: 💊wit. D, A+E, Magnez B6, wit. z grupy B, len (ziarno i olej), Wiesiołek, MACA, Q10, Inofem
Piję: Sok z granata i kiszonego buraka (nie każdego dnia ale w miarę regularnie)
Fanka zdrowego odżywiania i aktywnego trybu życia (gupi wirus!)
Progestoron:
(kwi) - 0,342 ng/ml 😭
(lip 2020 - po kuracju Duphastonem) - 25,80 ng/ml Dzięki Ci Boże! 😇🥳
TSH - (kwi 2020) 1,731 μIU/ml (lip 2020) - 1,260
FT3 - (kwi 2020) 3,32 pg/ml (lip 2020) 2,63
FT4 - (kwi 2020)1,29 ng/dl (lip 2020) 1,06
Estradiol - 281,40 pg/ml
FSH - 3,23 mIU/ml
LH - 11,23 mIU/ml
Prolaktyna - 9,2 ng/ml
Testosteron - 50 ng/dl
30-07-2020
Sód - 140
Potas - 4,42
Żelazo - 89,1 -
NikaVera wrote:Oooo i sama sobie postawiłam tarota :p Mam karty bo kiedyś się tym bawiłam i nawet jakoś mi to nieźle wychodziło
Zawsze chcialam zeby ktos postawil. Ale tarot jest „nieodwracalny” wiec sie boje a moj maz to kategorycznie zakazuje. 😁🔸28 lat
Ale powiem wam, że wyszło mi ta:
I KARTA: Wieża
- często nam pokazuje, że mamy tych dzieci za dużo lub za mało, nie wtedy kiedy potrzeba. (cokolwiek to znaczy) coś też jest w interpretacji o zdrowiu i konieczności leczenia co się zgadza jak wiecie
II KARTA
Cesarz
- i pytamy o sprawy związane z dziećmi , o to czy zajdziemy w ciążę bardzo często Cesarz pokazuje taka męską i silną energię czyli tutaj już możemy przypuszczać , że będzie to zdrowy i wesoły chłopiec . Natomiast nawet jeżeli urodzi się dziewczynka ponieważ tarot raczej wychwytuje energetykę niż koniecznie 100% pleć to może pokazywać taka dziewczynkę , która naprawdę będzie sobie dawała rade w życiu ze wszystkim, będzie na równi z chłopcami biegała po drzewach i dopiero w późniejszym czasie odkryje ta swoja płeć i stanie się bardzo, bardzo kobieca.
tutaj powiem wam, że szok bo jak myślę o dziecku to właśnie nazywam je "łobuziakiem"
III KARTA
Karta Śmierć
- z zajściem w ciążę i z porodem możemy mieć trudności ale jak już przyjdzie ten nasz moment na posiadanie dziecka to będzie to dla nas przełomowa chwila, to ta karta wyznacza zupełnie inny etap w naszym życiu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2020, 22:38
Starania wstrzymane do odwołania - rozstałam się z partnerem półtora tygodnia przed naszą rocznicą Dbam teraz tylko o swoje zdrowie.
Suple: 💊wit. D, A+E, Magnez B6, wit. z grupy B, len (ziarno i olej), Wiesiołek, MACA, Q10, Inofem
Piję: Sok z granata i kiszonego buraka (nie każdego dnia ale w miarę regularnie)
Progestoron:
(kwi) - 0,342 ng/ml 😭
Estradiol - 281,40 pg/ml
FSH - 3,23 mIU/ml
LH - 11,23 mIU/ml
Prolaktyna - 9,2 ng/ml
Testosteron - 50 ng/dl
30-07-2020
Sód - 140
Potas - 4,42
Żelazo - 89,1 -
Dzień dobry dziś sądny dzień jedziemy do kliniki trzymajcie kciuki 😘
Oooo widzę tarocik sama tez miałam kilka razy robione i na moje nieszczęście się sprawdzał, bo głupi człowiek nie wyciągnął lekcji. Ale teraz już jest inaczej.
NikaVera no widzisz to się czasem sprawdza. Jeszcze zależy kto postawi ... ale nie należy nadużywaćKatka95, luśka18 lubią tę wiadomość
Starania o maluszka
Styczeń 2020💚
Folik
Witamina D
Badanie 4 dzień cyklu:
TSH - 2,447
FSH - 4,01 mlU/ml
LH - 5,56 mlU/ml
Prolaktyna - 25,51
Testosteron - 1,60 nmol/L
Estadiol 57,00 pg/ml
17-OH progesteron (W) 2,40 ng/ml
Androstendion (W) 3,330 ng/ml
Siarczan 282,60 pg/dl
Dehydroepiandrosteronu (DHA-S)(W)
Badania 22 cyklu :
TSH 2,124
FT4 0,82
Prolaktyna 22,29
Progesteron 8,10
⏸ 04.08.2020 ❤️💚❤️
Beta- 05.08.2020, 10dpo- 24,9 mlU
Beta -07.08. 2020, 12dpo-115,1 mlU
Beta -10.08.2020, 15dpo- 400,9 mlU
31.08.2020, 52dpo -❤️Bije 1,2cm😍
-
Cześć Dziewczyny
Zrobiłam dziś test i nie wiem co myśleć 😕
Niby biały ale jak patrzę tak dokładnie pod światło pod równym kątem to widać jakiś cień cienia, ale może to normalne ze coś tam przebarwia jak ten barwnik przechodzi przez całe okienko do pierwszej kreski. Mój narzeczony oczywiście nic tam nie widzi.
Ohh boję się, że się niepotrzebnie nakręcam
Nie mogę się doczekać już jutrzejszego poranka, żeby znów testować 😉 -
Mery92 wrote:Dzień dobry dziś sądny dzień jedziemy do kliniki trzymajcie kciuki 😘
Oooo widzę tarocik sama tez miałam kilka razy robione i na moje nieszczęście się sprawdzał, bo głupi człowiek nie wyciągnął lekcji. Ale teraz już jest inaczej.
NikaVera no widzisz to się czasem sprawdza. Jeszcze zależy kto postawi ... ale nie należy nadużywać
Trzymam kciuki ✊🏻
-
NikaVera wrote:Zobaczymy czy moja się sprawdzi hihih
Ale powiem wam, że wyszło mi ta:
I KARTA: Wieża
- często nam pokazuje, że mamy tych dzieci za dużo lub za mało, nie wtedy kiedy potrzeba. (cokolwiek to znaczy) coś też jest w interpretacji o zdrowiu i konieczności leczenia co się zgadza jak wiecie
II KARTA
Cesarz
- i pytamy o sprawy związane z dziećmi , o to czy zajdziemy w ciążę bardzo często Cesarz pokazuje taka męską i silną energię czyli tutaj już możemy przypuszczać , że będzie to zdrowy i wesoły chłopiec . Natomiast nawet jeżeli urodzi się dziewczynka ponieważ tarot raczej wychwytuje energetykę niż koniecznie 100% pleć to może pokazywać taka dziewczynkę , która naprawdę będzie sobie dawała rade w życiu ze wszystkim, będzie na równi z chłopcami biegała po drzewach i dopiero w późniejszym czasie odkryje ta swoja płeć i stanie się bardzo, bardzo kobieca.
tutaj powiem wam, że szok bo jak myślę o dziecku to właśnie nazywam je "łobuziakiem"
III KARTA
Karta Śmierć
- z zajściem w ciążę i z porodem możemy mieć trudności ale jak już przyjdzie ten nasz moment na posiadanie dziecka to będzie to dla nas przełomowa chwila, to ta karta wyznacza zupełnie inny etap w naszym życiu.
To chyba calkiem dobre przewidywania 🤔🔸28 lat
Niby biały ale jak patrzę tak dokładnie pod światło pod równym kątem to widać jakiś cień cienia, ale może to normalne ze coś tam przebarwia jak ten barwnik przechodzi przez całe okienko do pierwszej kreski. Mój narzeczony oczywiście nic tam nie widzi.
Ohh boję się, że się niepotrzebnie nakręcam
Nie mogę się doczekać już jutrzejszego poranka, żeby znów testować 😉
Witam ❤
Trzymam kciuki ✊✊✊✊
Ja się dziś dziwnie czuję 🤔 mam strasznie dużo śluzu 😱
Ja milam stawianego tarota i wyszło ze będę mieć trójkę dzieci z innym mężczyzna niż ten z którym jestem 🤷♀️
Ogólnie ten mężczyzna to mój mąż 😊
02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
luśka18 wrote:Witam ❤
Trzymam kciuki ✊✊✊✊
Ja się dziś dziwnie czuję 🤔 mam strasznie dużo śluzu 😱
Ja milam stawianego tarota i wyszło ze będę mieć trójkę dzieci z innym mężczyzna niż ten z którym jestem 🤷♀️
Ogólnie ten mężczyzna to mój mąż 😊Enigvaa wrote:To chyba calkiem dobre przewidywania 🤔
No powiem wam, że postawiłam w sumie 3 taroty wczoraj (inne pytania ale w tej samej sprawie) i w każdym wychodziła wieża jako pierwsza (czyli problemy i jakaś próba) ale każde rozłożenie kończyło się też mimo wszystko pozytywnym rozwiązaniem. Plus wyszła mi córa, a jedna karat nawet sugerowała dwie córki albo bliźniaki. No cóż zobaczymy dziewczęta co z tego wyjdzie
Postawiłam też tarota on-line i mimo, że nawet z jedną kartą się zgadzam to nie uważam tej wróżby za "prawdziwą" bo źle postawiłam pytanie i dwa karty lubią być "dotykane" bo to daje im podobno energię do mówienie prawdy
Ale żeby nie było fajnie pozytywnie się nastawić ale no nie brać takich rzeczy za wyroki boskieMery92 lubi tę wiadomość
Progestoron:
(kwi) - 0,342 ng/ml 😭
Estradiol - 281,40 pg/ml
FSH - 3,23 mIU/ml
LH - 11,23 mIU/ml
Prolaktyna - 9,2 ng/ml
Testosteron - 50 ng/dl
30-07-2020
Sód - 140
Potas - 4,42
Żelazo - 89,1 -
Pamiętajmy, że pozytywne nastawienie jest bardzo potrzebne ❤ jeśli ma nam pomóc stawianie kart to czemu nie 😊
Ja z kolei zawsze się nastawiam, zawszę w każdym cyklu mam nadzieję i to przeogromną , tylko później zderzam się że ścisną🤣Clausix lubi tę wiadomość
02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
Włączyłam jakiś randomowy tarot w internecie i powiem Wam, że poprawia humor
Jestem bardzo daleka od wierzenia w takie rzeczy, ale jako miły akcent poprawiający samopoczucie - czemu nie32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Dziewczyny od kilku dni podczas mycia zębów, głównie rano, bardzo mocno krwawią mi dziąsła, dzisiaj piana nawet nie była różowa a mocno czerwona, wcześniej zdarzało mi się lekkie krwawie, ale nie aż tak,
słyszałyście kiedyś, że to może być jakiś objaw ciąży?🤔 -
Katka95 wrote:Dziewczyny od kilku dni podczas mycia zębów, głównie rano, bardzo mocno krwawią mi dziąsła, dzisiaj piana nawet nie była różowa a mocno czerwona, wcześniej zdarzało mi się lekkie krwawie, ale nie aż tak,
słyszałyście kiedyś, że to może być jakiś objaw ciąży?🤔
Czytałam ostatnio, że krwawienie dziąseł jest częste w ciąży. Ale staram się już tego nie czytać, bo potem sobie wkręcam strasznie objawyKatka95 lubi tę wiadomość
32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Clausix wrote:Czytałam ostatnio, że krwawienie dziąseł jest częste w ciąży. Ale staram się już tego nie czytać, bo potem sobie wkręcam strasznie objawy
Zostało mi 4 dni do planowanej @
Jak @ się pojawi to od następnego cyklu też przestaję już czytać o tych objawach bo to zwariować, można.
A wiele objawów niestety jest identycznych na ciąże jak i na @. 😖