Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tiago jest portugalska odmiana naszego Jakuba. Znalazłam to imię w internecie. Szukałam popularnych imion w europie bo mam skłonności ku inności
Spodobało mi się od razu. W rodzinie na początku był szok a teraz nie wyobrażają sobie innego imienia dla mojego synola
A tak na marginesie to na innym wątku dziewczynie tez się spodobało to imię i jej synek będzie też Tiago
Miło mi ze komuś się też podoba -
Jest super ;)ja tez lubie inne imiona niz te typowe polskie co nie oznacza ze polskie mi sie nie podobaja;)moj Syn mial byc Nicholas przez ch i tak tez w szpitalu byl zapisany ale w pl ksiadz nie chcial mi Go ochrzcic .... a zalezalo mi na chrzcinach tu ze wzgledu na rodzine.Nikolas tez moze nie jest jakie mega inne ale mi sie bardzo podoba Tiago gdzies kiedys slyszalam nawet nie wiedzialam ze po pl to Jakub ale jest serio rewelacyjne
-
No ja tez chcialam wybrac dla synka jakies nietypowe imie bo bardzo mi sie takie podobaja. Zastanawialam sie nad Maksymilianem ale zdrobniale to maks a tesciowie maja psa maksa, pozniej byl Natan ale nie wiem czy takie imiona pasuja do naszego nazwiska bo mamy typowo Polskie. I jest Jakub, Kubus Czyli portugalski Tiago.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczęta widzę że o imionach mowa mój pierwszy jest Filip bo wyskoczył jak Fili z konopi a drugi Bartosz bo bardzo mi się podoba to imię. Teraz każdy z nas ma inny typ dla dzidziusia i tak będziemy musieli wybrać między Błażejem , Tomaszem , a Sebastianem
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
HEJ,my czekamy jeszcze tydzień do 3go i będziemy testować, cały czas od owulacji bolą mnie piersi dziwne zawsze bolały 2,3 dni przed okresem. A jutro jedziemy nad morze więc do zobaczenia mamuśki !
-
Witam was wszystkie serdecznie,
Wróciłam z pracy i zaraz lecę do kosmetyczki.
Jutro lecę poobiedzie do Polski wiec tez nie będę miała zbytnio czasu ale kochane w weekend mnie nie będzie ale będę miała owulacje wiec proszę trzymajcie kciuki
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny!
Postanowiłam dołączyć, bo też staram się o rodzeństwo dla swojej nie najmniejszej już córci. Trochę to trwało, zanim się zdecydowałam, no ale lepiej późno niż wcale.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamuśkiaga.just lubi tę wiadomość