Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juz jestem i pije kawke
Kochane moje należy mi się od was sprowadzenie mnie do pionu!!!! Już drugi dzień mam zawroty głowy i lekkie nudności, stanowczo za wcześnie na oznaki ciąży wiec na pewno strulam się czymś ale.... Juz milion razy przewinęło mi się przez głowę ze może jednak to to... Że może jednak się udało.... Jestem na siebie zła bo po takim nakrecaniu tym ciezej będzie mi przyjąć kolejna porażkę....
Proszę o sprowadzenie mnie z obłoków na ziemię -
nick nieaktualnyAnastazjaaa, rzeczywiście na objawy trochę za wcześnie, ale każda ciąża jest indywidualna i może twój organizm jest tak czuły, że daje ci już pierwsze oznaki, trzymam kciuki żeby te nudności i zawroty głowy były prorocze.
Ja zrobiłam dzisiaj drugi test i też wyszła mi druga kreska jaśniutka, z kolejnym poczekam do poniedziałku, przewidywany termin mam na 6-7 lipca, mam nadzieję że ta druga jaśniutka kreska jest oznaką ciąży ale jak do tej pory nie mam żadnych objawów,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 11:38
-
nick nieaktualny
-
Hej My dopiero zaczynamy starać się o rodzeństwo dla naszego 4-letniego synka.Przed pierwszą ciążą musiałam leczyć się hormonalnie przez prawie rok, więc mam pewne obawy czy uda nam się bez wspomagania Narazie jak to na początku bywa jesteśmy dobrej mysli ) Pozdrawiam Cieplutko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 20:17
♡ -
Ana powiem Ci tak szczerze, ze niestety nasza psychika plata nam figle jak czegos bardzo chcemy. Ja przez ten caly czas starania sie o malenstwo zawsze po owulce mialam mdlosci, zachcianki, wiekszy apetyt, itd. Do tego jak widzialam piekna wysoka tempke to juz w ogole. W szczesliwym cyklu na prawde nie mialam kiedy tego wszystkiego analizowac, zbyt duzo na glowie. Co mi tez baardzo pomoglo nie wpadac w paranoje to nie mierzenie tempki po owulce. Zmierzylam 2 wyzsze, wyznaczylo owule i koniec. Kochana wiem, ze ciezko nie myslec skoro tak bardzo sie tego chce ale wiem, ze szybko sie uda i bedziesz sie cieszyc brzuszkiem
Dodatkowo zostawiam dostawe swiezych wiruskow -
Staram się nie wkrecac
Za tydzień testuje wszystko się wyjaśni czy dzisiejsze mdłości tona fasolke czy stres lub problemy żołądkowe
Trochę poprostu mnie to zastanawia bo to mój 5 Cykl i wcześniej tak nie miałam. Mam nadzieje ze się udało a jak nie to walczę dalej