Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam serdecznie z rana
U mnie euforia i entuzjazm opadają w dół razem z temperatura.
Wszelkie wczorajsze i przedwczorajsze objawy odeszły co potwierdza tezę o zatruciu zoladkowym....
Tymczasem ja grzecznie lecę do pracy i cierpliwie czekam na bieg wydarzeń - jakiekolwiek by nie był.
Życzę miłego dnia -
nick nieaktualnyKochane życzę wam wszystkim starającym się o szybkie zafasolkowanie:) chciałabym przesłać Wam już wiruska, ale nie będę jeszcze zapeszać, disiaj zrobiłam 3 test i znowu wyszły dwie kreski jedna jaśniejsza ale wyraźniejsza już od poprzednich :)zaraz wsiadam za kółko i jadę do apteki, bo nie mam już testów a chce jeszcze zrobić żeby były bardzo ale to bardzo wyraźne ody dwie kreski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 09:33
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny dawno mnie tu nie było...postanowiłam trochę wyluzować...ale efektów nie ma...niestety kolejne miesiace i kolejne rozczarowania...ale gratuluje wszystkim tym które zaszły sprawdzałam od czasu do czasu co się u was dzieje pozdrawiam wszystkich goraco
-
Tak to prawda dziś tempka dala mi nadzieje, ale bez nakrecania.
Boli mnie jeden cyc tak od strony pach, trocheto dziwne, brzuch lekko ćmi i mam obrzydzenie do jedzenia... Najlepiej bym nic nie jadła tylko jogurty piła.
Czuje się zupełnie inaczej jak w poprzexnich cyklach ale boję się jeszcze cieszyć wiec cierpliwie czekam do niedzieli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ana to do niedzieli czekamy w napięciu na Twoje przejście na fioletową stronę mocy tylko zaraz z rana dawaj znać bo umrzemy z ciekawości haha , a i żeby nie było że zapomniałaś się w test uzbroić bo takiej ściemy nie łykniemy lepiej kup go już dziś
Kasandra lubi tę wiadomość