Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak zobaczylam dzis upragnione 2 kreseczki. Na razie jeszcze w to nie dowierzam ale cholernie sie ciesze. Ten cykl z gory spisalam na straty, nawet tempki mi sie nie chcialo mierzyc. Ale fasolka daje juz popalic, mam mega mdlosci i okropna sennosc, jak w pierwszej ciazy. Dziekuje Wam za wszystko kochane moje
Anastazjaaa, aga.just, Eve lubią tę wiadomość
-
Dorota gratulacje. Test to była już tylko formalność
Ana teraz wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie i nikt o Tobie nie zapomni A niech tylko spróbuje to będzie miał ze mną do czynienia
A tak na serio naprawdę wyluzowanie pomaga. Zobacz na mnie, Dorotę. No Dynamiczna to już w ogóle był luz bluz z jednym sercem hahah
Wiem, że łatwo się mówi, bo pamiętam jak mnie te słowa wkurzały jako sataraczkę, ale psychika naprawdę potrafi płatać nam figle.
Ana może spróbuj z ziołami, inofolicem? Bierzesz coś? Badałaś plr?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Jeszcze nic nie bralam, po wyjęciu wkładki ponoć do pół roku można mieć trudności wiec czekam, co nie znaczy ze nie robi się smutno jak @ przychodzi...
W sierpniu mija pol roku, jak do tej pory się nie uda to mam iść po skierowanie na wyniki.
Mam nadzieje ze to nie będzie potrzebne i niedługo spotkam się z wami na fioletowej stronie -
Nie, nie chce się stresować, w dwie poprzednie ciążę zaszlam od razu wiec to na pewno wina wkładki która miałam, dopiero ostatni okres przypominał normalny okres a nie plamienie jak wcześniej, wiec wszystko pomalutku się normuje.
Zresztą u nas nie ma czegoś takiego jak na własną rękę, nie można iść prywatnie do ginekologa bo takowych nie ma... Więc czekam do sierpnia, tak jak radziła mi moja pani doktor -
Oj powiem Wam szczerze, ze niby ciaza byla juz pewna ale ja nie dowierzalam i nadal jeszcze do konca to do mnie nie dociera. Ciesze sie ogromnie ale i dalsze niedowierzanie jest. Po ginekologu i USG bedzie lepiej . Wizyte mam w przyszly czwartek na 18 i zobaczymy jak maluszek sie rozwija i na kiedy termin porodu.
Ana badania duzo daja bo wiesz na czym stoisz ale mam nadzieje, ze tak jak myslisz, ze to wina wkladki. Trzymam kciuki za Ciebie najmocniej jak potrafieAnastazjaaa lubi tę wiadomość