Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mama hani wrote:no i po analizie wszystkich cykli to wynoszą one u mnie średnio 26 dni więc to wypada jutro! ale teraz taka pogoda wiec różnie może być napiszcie jak było i jest u Was i kiedy najlepiej zrobić test?
czkam niecierpliwie na wynik -
hej dziewczyny ja się skusiłam (ale głupa jestem!!!!)i zrobiłam test wyszedł negatywny ale robiłam wieczorem, a tak poza to objawów na @ brak, za to wczoraj mnie mdlilo i rano i wieczorem i do tego jakaś zgaga mnie męczyła myślałam ze to jakiś wirus ale dziś rano to samo ale może sobie coś uroiłam skoro wynik negatywny czekam do czwartku i testuje jeszcze raz, no chyba że pojawi się @ wtedy dupa:(!!!!
-
nick nieaktualny
-
paulad11 wrote:Palusia kurcze 6 lat to dlugo my ponad 1,5 roku zdrowo I szczerze to to co sie w mojej glowie dzieje to szok .mam nadzieje,ze w koncu doczekacie sie tej upragnionej drugiej kreseczki na tescie !
-
Ja mam już 14 mc Hanię,którą przywieźliśmy z podróży poślubnej
a od 5 mcy staramy się o kolejne maleństwo. Jestem w szoku, bo myślałam,że skoro z Hanią udało się za pierwszym razem to myślałam,że z drugim dzieckiem nie będzie problemu.....
a jeszcze jak czytam,że niektóre z Was starają się kilka lat....
Powodzenia dziewczyny :)damy radę !!!
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualnyWitam i ja od jakiegoś czasu staramy się o braciszka albo o siostrzyczkę dla naszego 5 letniego synka ale pierwsze próby niestety nic nie przyniosły za jakiś czas zaczynamy dalsze starania.
Pozdrawiam wszystkie kobietki i mam nadzieje że przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami