Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justi2 wrote:ja mam dwójeczkę i walczę o trzecie:)
i w sumie to nie wiem, ale nie zapobiegam zeby nie bylo wiec chyba chce...
ale sie boje
i zrozum tu kobiete jak ona sama siebie nie rozumie -
Kobiety to istoty, które często wyolbrzymiają problemy nieznane. Każda z nas ma strach przed nieznanym, ale bardzo szybko odnajduje się w nowej sytuacji
Moja @ poszła sobie - teraz mam nadzieję, że zobaczę ją za 9 miesięcy
Zajsonek - podkradnę wiruskasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
No wlasnie moja sie nie domaga, wiec tak sobie myśle, ze skoro to karmienie na zadanie, to powinnam jej dawać jak jest głodna...
Kurcze, ale skoro w dzien masz takie długie przerwy, to zeby wyszło Ci tyle karmien, to chyba w nocy ze 3 razy karmisz? Mija w nocy 1-2 karmienia, a dziś przeczytałam w gazecie, ze dziecko po 6 mcu nie powinno juz jeść w nocy..,no ciekawe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 13:19
-
Karmienia nocnego współczuję bo Ewelina od początku w nocy nie jadła bo zjadała koło 22 wieczorem a później dopiero 4-5 rano a że bardzo ładnie przybierała na wadze to lekarka powiedziała żeby jej nie budzić na jedzenie, teraz nie chce od jakiegoś czasu jeść przed snem więc je ostatni posiłek około 20 a spać idzie o 22 i budzi się około 6:30 i dostaje mleko
-
hej dziewczynki
a ja głupia jak but jestem bo poszłam wczoraj zrobić betę i negatywna wyszła co prawda to raczej za wczesnie bo dopiero 7 dzień po owulacji ale humor sobie popsułam nie wiem co mi odbiło zamiast chociaż te 10 dni odczekać... ale nic teraz postanowiłam że bety już nie będę robić tylko test ciążowy i to dopiero w dniu spodziewanej @ czyli w przyszły czwartek:) i to jest dowód na to że niecierpliwosć niepopłaca bo ciąży nie wykryło a tylko się nakręciłam:/ dłuży mi się strasznie... ale wiecie co mimo uprzedniej euforii stwierdzam że to by było za piękne żebym zaszła już teraz ale oczywiscie nadzieji nie tracę)Justi2