Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czasem tak bywa, że obowiązki domowe są zbyt duże i nie ma kiedy siąść do kompa
Summerka - oj, żebyś wiedziała... Mój to wstaje o tak różnych porach... Na razie na telefonie mam zapisanych kilka temp. (aż ich 5 ) i z jednym dniem przerwy... Miałam test owu robić, ale też nie da rady o jednakowej porze i po 2h niepiciu... Skomplikowana ta obserwacjasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Mały terrorysta- ale dobrze, ze sie odblokowałas, a nuz sie uda;) ja przedwczoraj dałam cyca tylko raz o 1 w nocy, wczoraj raz o 1.30 i dziś w ogóle, ale w nocy jej dam, zeby tak szybko całkiem jej nie pozbawiać, a zreszta jak jej nie dam to pekna mi cycki:(
Ale za to zauważyłam dziś u siebie kępki, przezroczysty śluz...czyżby? -
hej dziewczyny miałam dziś robić test ale się wstrzymałam - powinnam dziś dostać narazie nie mam ...czekam cierpliwie...czuję sie jakby okres miał przyjśc bol brzucha jak na miesiaczkę bol pleców jak co miesiąc ale brak nabrzmiałych piersi , brak humorów , wszystko niby ok ale nie ok ale pewnie sie wkręcam jak zwykle i zapewne @ przyjdzie dzis lub jutro ... nie ma co bede Was kochane informowac bo zaczynam tracić nadzieje ze się uda ....
Miłego dnia -
Gdyby sikacze z rana można było robić dla owulacyjnych testów, to byłoby super... a takim o to sposobem, chyba owulkę przegapiłam, jeżeli była... Przy serduszkach wieczornych, ciężko określić śluz, czy płodny, czy nie...
Summerka, a u Ciebie owulacyjne coś pokazują?
U nas ząb na przebiciu - więcej cycania. Wczoraj szczepienie i szykowałam się na nocne cycanie, a tu szok - standardowe 3 razy się obudził...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Ovu zrobiłam raz, nie miałam głowy, ale moze odblokuje mi sie okres, to sie uda. My cycamy od trzech dni tylko raz na dobę około 1 w nocy;) w ogóle bym juz nie dawała, ale cycki mi eksplodują- wiec dziś ostatni raz, a od jutra definitywnie koniec;). Twój je 3 razy, a miałaś okres, wiec super. A jesli serduszkoeac często, to moze sie udało...
Chociaz wczoraj naszło mnie wrażenie, ze dwoje tak małych dzieci to masakra i jestem Kamikadze;) -
Ol yeah, to by było cos;) a my juz oficjalnie bez cyca - pierwsza noc;) a wczoraj moja mała - nie wiem jakim cudem - na moich oczach, zrobiła salto i uderzyła tyłem głowy oblany szafki:( tak wrzasnelam, ze ona sie wystraszyła i szlochy było co najmniej na 5 minut, ale wszystko z nia okej i zastanawiam sie czy iść na usg, bo czuje, ze jeszcze nie jeden taki upadek przed nia;(
-
Wow - gratuluje to już przesypia całe noce?
Co do uderzeń w głowę - będzie ich muuultuuum. Syna nauczyłam schodzić z łóżka tyłem, jak tylko opanował wstawanie. Kodowałam to mu w główce, żeby tak się dostawał na dół, ale i tak wielokrotnie zleciał... Najważniejsze, to żeby sprawdzać, czy wstrząsu nie ma - czyli obserwacja. Jak wymioty, zamroczony wzrok, zataczanie, etc. to do szpitala.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.