Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moja przyjaciółką jest w połowie pierwszej ciąży i tez jej zazdroszcze:) a szczególnie teraz, kiedy zaczyna już czuć ruchy malenstwa .bardzo tsknie za tym uczuciem. Oczywiście tio tez pozytywna zazdrość
Pchelka, podziwiać cie za Twoja postawę, czwórka dzieci to nie lada wyzwanie. A w jakim wieku są Twoje pociechy? -
nick nieaktualnyMilola, dzieciaczki mam w wieku 12, 9 i 5 lat.
Przyznam Wam, że taka duża rodzina to duże wyzwanie ale też nie do opisania radość, wspólne posiłki, wspieranie się nawzajem przez chłopców i tysiąc innych rzeczy...których nie da się opisać
Polecam każdemu -
Ja taką zazdrość czułam jak jeszcze nie byłam w ciąży z Eweliną teraz strasznie się cieszę jak ktoś ze znajomych informuje o ciąży, czy któraś z naszych dziewczyn, co najmniej jakbym sama zaszła w ciążę, myślę że to inne podejście mam za sprawą Eweliny bo wiem że już mam wspaniałe dziecko i to jest dla mnie cud po 5 latach starań i jeśli uda się drugi raz to będę wniebowzięta a jeśli się nie uda to też będę szczęśliwa z tym co mam
-
majamia wrote:Ja zazdroszczę... Zwłaszcza, jak dziewczynki się rodzą ale właśnie tak pozytywnie zazdroszcze i cieszę się razem ze znajomymi
A dziewczynki- ja chciałam przez całe życie mieć syna, a teraz za nic w świecie bym córki nie zamieniła jest tak cudownie pięknym łobuzem że to się w głowie nie mieści i chciałabym taką drugą łobuziaręWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 09:26
-
Gdybym już miała córkę, to pewnie byłabym 'zaspokojona' i na luzie bym podchodziła. A tak to mam presję 'córa, córeczka' córunia...'. Ahm... Gdyby można było zamówić płeć tam u górsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Mi wszystko jedno co będzie. Każda opcja spoko.
Jeśli dziewczynka to córka będzie miala się z kim bawić a jak syn to ja będę miala urozmaicenie i nowe doświadczenia
Ja sama mam młodszego brata, więc wiem, że zabawa średnia razem.. ale teraz kto mi pomoże przy technicznych sprawach jak nie brat (no i mój facet rzecz jasna )Summerka lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:No wlasnie, a tak to na czuja...
Szkoda słów...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.