Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja temperaturę mierzę różnie jak się obudzę, średnio między 4 a 5 ale też nie zawsze mam po 3 godzinach snu raczej lajtowo do tego podchodzę ale wczoraj kupiłam testy owu no i wczorajszy negatyw, za to dzisiaj pobolewa jajnik zobaczymy może w tym cyklu będziemy jajeczkować w końcu święta jajcowe idą
halwaya lubi tę wiadomość
-
majamia wrote:W ogóle ostatnio znowu tylko cyc, cyc, cyc. Nawet teraz piszę z Młodym przy cycu... Ehm... Owulka pewnie wstrzymana na nowo.
Jak nie urok, to przemarsz wojsk:(
Ja od wczoraj piękny śluz, boli podbrzusze, a nie moge sie starać - cholera!! Za to jak będę mogła, to śluzu nie bedzie pewnie...aj aj
-
Ja juz mam córeczkę dla mnie płeć nie ma znaczenia, akle ze względu na męża mógłby być chłopiec, dla corci wolalabym siostrę A los niech sam zadecyduje:)
Ja na razie nie mierze temp, za to robię testy. Cykl mam 26 dni i ovunna 12 DC mi wypada. Zobaczymy czy się uda, bo przytula nie było:) -
Summerka wrote:Jak nie urok, to przemarsz wojsk:(
Ja od wczoraj piękny śluz, boli podbrzusze, a nie moge sie starać - cholera!! Za to jak będę mogła, to śluzu nie bedzie pewnie...aj aj
milola86 - no właśnie partner ma syna, to ja chcę teraz córę! (na avatarku Tula?)
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnySiema siema.
Ja bym chciała.... no nie wiem sama córkę? bo syna mam, ale mój syn chce brata. Zresztą u mnie w rodzinie jest już 1 chłopak i 2 dziewczyny więc dla równowagi przydałby się facet. Ale znowu 3 facetów w domu?
Hihihi dobrze że mam guzik do gadania i nie mogę wybrać płci -
Mona_M wrote:Hihihi dobrze że mam guzik do gadania i nie mogę wybrać płci
Summerka - według tych moich temperatur, owulkę niby miałam tydzień temu... W taki o to sposób, się nie wstrzeliliśmy, no chyba, że plemniki wytrwają 2/3doby. Najwcześniej jaki test mogę zrobić, to nie wiem - pod koniec tego tygodnia?syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
majamia wrote:Fajne podejście
Summerka - według tych moich temperatur, owulkę niby miałam tydzień temu... W taki o to sposób, się nie wstrzeliliśmy, no chyba, że plemniki wytrwają 2/3doby. Najwcześniej jaki test mogę zrobić, to nie wiem - pod koniec tego tygodnia?
Moze akurat plemniory były meeega silne;) Poczekaj, zaciazymy w maju i będziemy se na fiolecie pisać bo ja w kwietniu nie zdążę zatestowac, bo @ wyliczam na 12. kwietnia;(
-
Z początkiem maja. Tylko kiepsko byłoby, gdyby później od razu ciążą... Lepiej byłoby albo nie wracać, albo trochę później poczekać... No nic. Czas pokaże jak będzie.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Niby aktualnie na urlopie jestem, więc nie do końca teraz rozumiem, czy muszę na dzień wracać, czy nie. Jeśli bym już była w ciąży, to bym wtedy gdybała.
Na razie nie ma co zakładać na zapas. Będzie co ma być.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.