Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i w sumie miałam sie nie bawić w wypisywanie na forach, ale ost śledzę Wasze wpisy i jakos mnie zachęciłyście:)
Może z krótsza sie przedstawię, mam 25 lat, jestem już od 1,5 roku mężatka mega zakochaną w swoim mężulku:) rok temu pewnego wieczora stwierdziliśmy dosłownie na "trzy cztery" może to juz czas?
I tak zabraliśmy sie do roboty...
rok później... dalej tylko nasza dwójka...;/
Zaczęłam robić podstawowe badania z krwi, usg dowcipne... wszystko jak dotąd ze mna jest jak najbardziej ok...
Cykle mam 30 dniowe, jota w jote...
we wcześniejszych cyklach doszłam do wniosku z gin że zaczynaliśmy za późno bo dopiero od 15 dnia cyklu... w tym cyklu zaczęliśmy od 10... w 12 dniu cyklu usg, pęcherzyk miał 16mm...
ufff dojde może w końcu do mojego meritum:)
dzis mam 24 dzień cyklu i... dostałam plamienia? sama nie wiem, mój śluz był zabarwiony na lekko brązowy kolor... do okresu 6 dni.. czyli mogę juz zakładać że sie nie udało?
Biust zaczął mnie cholernie boleć okolo 16 dnia cyklu i boli do dziś bardzo i bardzo się powiększył... dziś lekko podbrzusze mnie pobolewa... Co myślicie?
Sorki za takie wypracowanie:) -
Fasolko_przyjdź, objawy iście ciążowe, tylko główka niech tyle nie łączy faktów;)) Wszystkie wiemy jakie straszne są rozczarowania. Poczekaj ładnie do terminu @. Sikaj na patyczek i będzie kwestia jasna.
Rok to długo. Najwyższa pora odebrać nagrodę za cierpliwość Ja trzymam kciuki!letrox 50,polocard, 2x dupek, 2x lut.100mg, clexane 40mg.
Aniołek 6tc 02.2016
Aniołek 5tc 04.2016
-
MamaFilipka wrote:Fasolko_przyjdź, objawy iście ciążowe, tylko główka niech tyle nie łączy faktów;)) Wszystkie wiemy jakie straszne są rozczarowania. Poczekaj ładnie do terminu @. Sikaj na patyczek i będzie kwestia jasna.
Rok to długo. Najwyższa pora odebrać nagrodę za cierpliwość Ja trzymam kciuki!
Dla mnie to bardzooo długo, chociaz jestem świadoma tego że może to potrwać 2,3 czy nawet 10 lat...
Tą moja główke to najchetniej wyrzuciłabym do czasu terminu @... za duzo mysli;/ -
Fipsik wiem, ale pomyślałam że jak napisze tu, to Wy juz doświadczone mamy cos mi podpowiecie... może któraś z Was miała podobny objaw... wiem że każda ma inaczej itp... ale jak sobie człowiek przeczyta kilka słów otuchy itp to mu sie lepiej śpi:)
-
K4lina dla mnie cyc-karmienie to już przeszłość, ale osobiście znam z porodówki dwie babeczki, które karmiąc zaszły po 3-5 miesiącach po pierwszym porodzie:)
Także jeśli o to chodzi- owszem, można:)letrox 50,polocard, 2x dupek, 2x lut.100mg, clexane 40mg.
Aniołek 6tc 02.2016
Aniołek 5tc 04.2016
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie.. endometrium 9 mm, macica płodna 3-warstwowa cokolwiek to znaczy.. Jest widoczny płyn co wskazuje albo na to że owulacja już była (to dopiero 10dc)albo pękł jakiś mały torbiel.. Niby wszystko jest w porządku więc kazał wyluzować i działać.. Na wydłużenie cyklu dostałam duphaston do stosowania przez 10 dni od 16 dc..
Jak sądzicie czy już miałam owulację?