Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też czekam na ovu.... ... (dziś 8dc)
ale jak na razie to choroba Mnie nie dopadła.. katar pełną parą... ledwo dycham... // dziś kupiłam testy ovu... i za kilka dni już będę testować... oby tylko choroba przeszła,,,, bo nici z przytulania❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
Przede mną natomiast czas oczekiwania na testowanie, jestem dwa dni po owu.
Życzę Wszystkim zdrówka, na tą nadchodzącą zimę :-****Ola_85, MamaFilipka, cyt lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
letty wrote:Trzymam kciuki missy
Gabryska nici? W .chorobie też się da
no da się da ... ale co to za przyjemność jak głowa pęka i z nosa cieknie;)
a do tego nafaszerowana lekami....
zatem szybko się kuruję... już mam TERAFLU przygotowane do picia
❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
Dzięki za miłe słowa
Życzę owocnych owu, dużo zdrowia i świątecznych niespodzianek
Trzymajcie się ciepło, kurujcie się, pijcie herbatkę z miodem i cytryną, zakładajcie ciepłe buciki.. . Od zmarzniętych stóp katar się robi
Fatkt, coraz zimniej na dworzu brrr, ale w porównaniu z innymi zimami... (!) 8-o.
Słyszałam w radiu, że za rok ma być jeszcze cieplejsza i łagodna zima.
Pewnie takiego widoku nie doczekamy? :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 10:22
gabryśka, h_anulka, MOI lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Dziewczyny rozchorowałam się na dobre.. głowa pęka...zatoki bolą...katar... biorę teraflu, ibuprom zatoki itp.
dziś mam 10 dc, od jutra niby dni płodne...
ale kurde te leki biorę... i ten wirus.... myślę żeby odpuścić ten cykl... kurde ale szkoda mi...
boję się że to wsz będzie miało wpływ na poczęcie...❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
Gabryska, te leki o ktorych piszesz tylko maskuja objawy choroby. W czasie staran zrezygnuj z nich, takie jest moje zdanie. Kup sobie zwykly paracetamol, rutinoscorbin, wit c, do tego domowe sposoby, czosnek, sok z malin, imbir i odpoczynek. A do nosa zwykla woda morska, na gardlo tantum verde albo argentin, czyli generalnie wszystko, co moglabys brac bedac w ciazy. Nawet jesli odpuscisz ten cykl ze wzgledu na zle samopoczucie, to generalnie sie starasz o dzidzie i ja bym takich syfow jak theraflu nie brala.
Fipsik, cyt, gabryśka lubią tę wiadomość
-
ja też zmagam się z przeziębieniem już kolejny dzień Jestem po owu więc biorę to co pisze MOI i do tego inhalacje solą fizjologiczną. Ale i tak powoli żegnam się z myślą, że to będzie TEN cykl[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Miałam dziś wspomniany zabieg, polip był jak najbardziej, a nawet dwa (nie konsultowałam tego z innym lekarzem tak jak radziłyście, gdyż ta zmiana była doskonale widoczna, nawet dla mnie). Zostały usunięte. Doktor stwierdził że powinniśmy wyzerować licznik miesięcy starań, tak jakbyśmy mieli zaczynać od nowa. Oby to pomogło.
-
nick nieaktualnyGabryska, wydaje mi się, że takie leki mogą spowodowac problemy z rozwojem zarodka, lepiej przejsc na naturalne lecznie w trakcie starań.
Ale mnie dzis emocje roznosza, 7 dpo i brązowe plamienie. Oby to bylo to co mysle....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 19:25
gabryśka lubi tę wiadomość