Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki
tak wiem...wiem...że te wszystkie leki to nie wpływają dobrze... ale tak się źle czułam że musiałam po coś sięgnąć...i samymi domowymi sposobami nie dałabym chyba rady...
dziś już się czuję o wiele lepiej... troszkę tylko kaszel....
wczoraj wzięłam jeszcze leki... dziś już nie...
mam akurat 12 dc ....jajniki bolą.. śluz nawet się pojawił (brałam wiesiołek i len)...... i cały czas się gryzę z tym czy działać czy odpuścić
❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
nick nieaktualnySam paracetamol jest bezpieczny Gabryska, do tego jest seria Prenalen na przeziebienie i gardło.
A ja sie chyba musze pozbyć złudzeń ze ten cykl będzie owocny. Plamienie się nasila wiec pewnie @ zaraz sie rozkręci. Szkoda, w obu poprzednich ciazach to byly złote strzaly, w pierwszych cyklach starań. -
cyt wrote:Sam paracetamol jest bezpieczny Gabryska, do tego jest seria Prenalen na przeziebienie i gardło.
A ja sie chyba musze pozbyć złudzeń ze ten cykl będzie owocny. Plamienie się nasila wiec pewnie @ zaraz sie rozkręci. Szkoda, w obu poprzednich ciazach to byly złote strzaly, w pierwszych cyklach starań.
Tak, polecam prenalen, naturalne składniki i bardzo bezpieczny produkt. jak lepiej się czujesz, to super! Ale jak się pogorszy trzeba do lekarza.. -
Ja na jutro mam umowiona wizytę u ginekologa.. Niestety mój który prowadził poprzednia ciążę już tu nie pracuje wiec idę w ciemno.. Może uda mi się dostać jakieś wspomagacze bo bez tego chyba nie ma szans na powodzenie..
-
nick nieaktualnyFipsik ja też mam okropny okres po porodzie. Tak samo się ze mnie leje... 2-3 dni są tragiczne, ale za to później już prawie nic... a przed porodem miałam @ trwające 7-8 dni... tylko, że nie były takie obfite.
P.S. ślicznie dałaś na imię córeczce
Dziewczyny, a jakie imiona Wam się podobają?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 19:23
Fipsik lubi tę wiadomość
-
Melduję, że po 14 dniach od domniemanej owu, test naturalnie jest negatywny:/ Czuję już jajniki i grzanie w brzuchu,jutro rano powinnam mieć małpę.
Ubrałam najbrzydsze majty jakie mam, żeby @ było na ich widok tak niedobrze jak mnie, gdy ją widzę.
Grudzień.To musi być to:)celia lubi tę wiadomość
letrox 50,polocard, 2x dupek, 2x lut.100mg, clexane 40mg.
Aniołek 6tc 02.2016
Aniołek 5tc 04.2016
-
Kornelia85 wrote:Fipsik ja też mam okropny okres po porodzie. Tak samo się ze mnie leje... 2-3 dni są tragiczne, ale za to później już prawie nic... a przed porodem miałam @ trwające 7-8 dni... tylko, że nie były takie obfite.
Dziewczyny, a jakie imiona Wam się podobają?
Ja mam szał na Antka i Franka ( Filip i Franek. Całkiem całkiem).
A dla dziewuszki Jagoda albo ostatnio Nina mi wpadła w ucho:)Fipsik lubi tę wiadomość
letrox 50,polocard, 2x dupek, 2x lut.100mg, clexane 40mg.
Aniołek 6tc 02.2016
Aniołek 5tc 04.2016
-
Kornelia85 wrote:Fipsik ja też mam okropny okres po porodzie. Tak samo się ze mnie leje... 2-3 dni są tragiczne, ale za to później już prawie nic... a przed porodem miałam @ trwające 7-8 dni... tylko, że nie były takie obfite.
Dziewczyny, a jakie imiona Wam się podobają?
Daj spokój, ostatni mój trwał 10 dni 8 stycznia ide do ginekologa, jak ciazy nie bedzie to niech mnie przebada, bo to normalnie nie jest