Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gabryśka wrote:dziewczyny dziś odebrałam wyniki :
tsh- 3,8 (nie biorę żadnych leków ..a 2 miesiące temu miałam 4,2)
ft3- 2,8
ft4-1,1
prolakt.-18,55
anty TG- 0,68
jutro endokrynolog.... ciekawe co mi powie ...bo ja nic a nic się nie znam
Masz za duże TSH...moja endokrynolog mowi że dla kobiet planujących ciąże najlepszy jest wynik między 1 a 2...Lecze się też w centrum Onkologii w Gliwicach i tam mówią to samo. Dostaniesz Eutorox wszytsko szybko sie unormuje i będzie ciążagabryśka lubi tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Letty - może to tak z tym skasowanym wykresem to tak " na szczęście " .
By nie patrzeć w niego jak w wyrocznie - tylko serduszkować kiedy ma się ochotę... , najlepiej w te płodne dni (Ameryki nie odkryłam,wiem :-p).
A u Ciebie Letty,teraz 1 faza cyklu ? No to zdążysz jeszcze nanieść odpowiednie info na ten wykresik.
Mniej więcej pewnie wiesz,który to początkowy dzień cyklu masz.
Powodzenia!
Celia - oj,Każda ze staraczek o takim cudownym prezencie teraz na Gwiazdkę marzy... ♡♥♡♥♡♥♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 07:29
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnyCześć. Cieszę się, że znalazłam Wasz wątek staraczek o rodzeństwo Moja córcia za tydzień skończy 3 lata, dokładnie za pół roku miało się urodzić drugie dzieciątko, jednak los chciał inaczej... Wracamy do starań ale mimo pragnienia powiększenia rodziny boję się znów być w ciąży.
Trzymam kciuki aby przyszły rok był dla nas wszystkich szczęśliwy -
cyt wrote:Cześć. Cieszę się, że znalazłam Wasz wątek staraczek o rodzeństwo Moja córcia za tydzień skończy 3 lata, dokładnie za pół roku miało się urodzić drugie dzieciątko, jednak los chciał inaczej... Wracamy do starań ale mimo pragnienia powiększenia rodziny boję się znów być w ciąży.
Trzymam kciuki aby przyszły rok był dla nas wszystkich szczęśliwy -
missy83 wrote:Letty - może to tak z tym skasowanym wykresem to tak " na szczęście " .
By nie patrzeć w niego jak w wyrocznie - tylko serduszkować kiedy ma się ochotę... , najlepiej w te płodne dni (Ameryki nie odkryłam,wiem :-p).
A u Ciebie Letty,teraz 1 faza cyklu ? No to zdążysz jeszcze nanieść odpowiednie info na ten wykresik.
Mniej więcej pewnie wiesz,który to początkowy dzień cyklu masz.
Powodzenia!
Celia - oj,Każda ze staraczek o takim cudownym prezencie teraz na Gwiazdkę marzy... ♡♥♡♥♡♥♡
tak tak pierwsza faza do owu mam jeszcze jakieś 10 dni o ile będzie
wspieram się Dongiem i czuje jajniki to może w tym cyklu mnie nawiedzi
Cyt witamy aniołek chce się urodzić w innym terminieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 11:18
missy83 lubi tę wiadomość
-
Gosiaczek wrote:Masz za duże TSH...moja endokrynolog mowi że dla kobiet planujących ciąże najlepszy jest wynik między 1 a 2...Lecze się też w centrum Onkologii w Gliwicach i tam mówią to samo. Dostaniesz Eutorox wszytsko szybko sie unormuje i będzie ciąża
a dokładnie byłam dziś u lekarza ..przepisany euthyrox
za wysokie tsh.....
za 3 miesiące do kontroli... ale mamy nie zaprzestawać starań...
gratulacje dla nowych zaciążonych superGosiaczek lubi tę wiadomość
❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
nick nieaktualny
-
Hello mój wykres też narazie taki nieokreślony,niby mam mieć teraz na dniach owulkę,ale narazie niskotemperaturowe niziny i wyżyny u mnie. Miałam monitoring w tym cyklu, a w pon/wt mam przyjsc na usg sprawdzic czy peklo wszystko ładnie.
Cyt - cytryneczko witaj . Ja też chciałam wczesniej rodzenstwo dla mojego synka,ale jak widać los chciał inaczej ..
No cóż,będziemy walczyć i nasze szczęście - powiększenia rodziny
Trzymam kciuki za Nas wszystkie
W końcu któryś cykl musi być szczęśliwy. Jak piszecie - może będą świąteczne prezentyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 12:15
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnyCzym dłużej myślę o niepowodzeniu w staraniach tym bardziej żałuję, że tyle zwlekalismy z decyzją. Może po 1-2 latach od pierwszej ciąży byłoby łatwiej. Ale liczę na magie swiat W grudniu urodziła się moja córeczka więc może i ten grudzień będzie szczęśliwy. Od najblizszej @ zaczynam zabawę z pomiarem temp. Macie takie termometry owulacyjne czy zwykle?
-
cyt wrote:Czym dłużej myślę o niepowodzeniu w staraniach tym bardziej żałuję, że tyle zwlekalismy z decyzją. Może po 1-2 latach od pierwszej ciąży byłoby łatwiej. Ale liczę na magie swiat W grudniu urodziła się moja córeczka więc może i ten grudzień będzie szczęśliwy. Od najblizszej @ zaczynam zabawę z pomiarem temp. Macie takie termometry owulacyjne czy zwykle?
Ja mam owulacyjny..dokładniejszy bo 2 miejsca po przecinku a przy obserwacjach to bardzo ważne. POWODZENIA !!Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼