Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola0704 wrote:ja mam miec @ 12 grudnia jak nie dostane to sikac na test bedę 15 w tym dniu 4 lata temu dowiedziałam sieże będę miec córeczkę może bedzie szczęśliwy
No cóż nie pozostaje nic innego jak trzymać mocno kciuki!Oby Twoje marzenie zmieniło się w rzeczywistość!!
Karola0704 lubi tę wiadomość
mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
nick nieaktualnyunt wrote:No cóż nie pozostaje nic innego jak trzymać mocno kciuki!Oby Twoje marzenie zmieniło się w rzeczywistość!!
missy83, unt lubią tę wiadomość
-
...i Ja tez dolacze Moj pierworodny skonczyl wlasnie 8 lat i od dluzszego czasu nie daje mi zyc z pytaniami o rodzenstwo. Tak dlugo juz sie wykrecam z "siostrzyczka", ze przestaje wierzyc w moje coraz to nowsze wymysly na ten temat. Dorasta w oszalamiajacym tempie, a nadal jest jedynakiem. Dziecinstwo ucieka, a on nadal nie ma kompana do wspolnych zabaw, smiechu, a nawet i klotni.
Ale mam ogromna nadzieje,, ze juz niedlugo bede najszczesliwsza mama dwojki szkrabowmissy83, celia lubią tę wiadomość
-
BlacKAngel1989 wrote:...i Ja tez dolacze Moj pierworodny skonczyl wlasnie 8 lat i od dluzszego czasu nie daje mi zyc z pytaniami o rodzenstwo. Tak dlugo juz sie wykrecam z "siostrzyczka", ze przestaje wierzyc w moje coraz to nowsze wymysly na ten temat. Dorasta w oszalamiajacym tempie, a nadal jest jedynakiem. Dziecinstwo ucieka, a on nadal nie ma kompana do wspolnych zabaw, smiechu, a nawet i klotni.
Ale mam ogromna nadzieje,, ze juz niedlugo bede najszczesliwsza mama dwojki szkrabow
rozumiem to doskonale... mój 6 latek też zaczyna pytać kiedy? a czemu? a inni? ale wierze, że się udaa!!! leki lekami... a wszystko w rękach Boga! Zbliża się magiczny czas więc działamy!!!!gabryśka, missy83, DeLaCruz lubią tę wiadomość
mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
BlacAngel,unt,gabryśka - no mój już 5,5 l.ma,i tez zaczął mówić coś w tym stylu: "A kiedy będziemy mieć w domu dzidzię, to..." I gada o planach. Urocze urocze
unt, Ola_85 lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
U mnie jest problem z tym żeby nie nosić córci (jedyne 14 kg żywej wagi).. Bo rano do żłobka i biegiem do pracy więc żeby się nie spóźnić to biorę ją na ręce.. w domu też różnie bywa.. dziś w nocy miała jakieś koszmary więc znów musiałam ją na rękach nosić i uspokajać.. A niestety te kilogramy dają się we znaki mojemu kręgosłupowi..
-
nick nieaktualny
-
Mogę do szanownych pań wstąpić?
Mój ma 3,5 i publicznie obnaża mój brzuch wrzeszcząc do pępka- "czy masz tam już dla mnie braciszka".Rzuca się na wózki z bobasami i piskliwym głosem mówi" mamusiu wsadź tego słodkiego dzidizusia do brzuszka". Także nie ma co się opierniczać, tylko spiąć się muszęMOI, missy83, celia, Gosiaczek lubią tę wiadomość
letrox 50,polocard, 2x dupek, 2x lut.100mg, clexane 40mg.
Aniołek 6tc 02.2016
Aniołek 5tc 04.2016
-
nick nieaktualnyu nas dziś była moja koleżanka z 2 córeczkami jedna tez 3.5 roku chodzi z moją córką do przedszkola a 2 ma 5 miesięcy cudowna dziewczynka taka maleńka jak ja trzymalam na rękach przypomniało mi sie jak córcia byla malutka ten zapach jak ja marzę o takim maluszku córcia tez powiedziała żebyśmy zostawili sobie malutką że ona chce siostrzyczkę :)oby miała prezent na gwiazdkę
MOI, missy83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno córcia mi sie pyta dlaczego Kacper ma Mateuszka ( brat ma 2 dzieci ) Agataka ma Asię ( siostra ma 2 dzieci ) Ola ma Norberta ( siostra męza tez ma 2 ) nawet Wiki ma Gabrysie ( crci kolezanka ) a ja nie mam nikogo i co takiemu maluszkowi powiedzieć ostatnio ogladała zdjęcie jak byłam w ciązy i sie pytała jak ona się dostałado brzucha to jej powiedzieliśmy że mama z tata sie przytulała i tak znalazła sew brzuszko to wiecie co zrobiła? powiedziała mama przytulaj się do taty zamknęła nas w pokoju a sama poszła do siebie przyszła po chyba 20 minutach z pytaniem czy już braciszek jest w brzuszku a jak pytalismy się co chciała by na prezent od gwiazdorka to powiedziała że chce brata
MOI, Gosiaczek, missy83 lubią tę wiadomość
-
Haloo, dziewczyny ja dzisiaj po poradę .... no cóż wszystko wskazuje na to, że mam cykl bezowulacyjny chyba juz nie ma na co czekać i zacząć brać duphaston?? poradźcie proszę? Nie wiem czy czekać... chociaż z drugiej strony po co - żeby się jajniki zapchały znowu? kolejny cykl z clo wiec nie potrzebne mi teraz torbiele ... brać dzisiaj?mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo...
-
Karola0704 wrote:no córcia mi sie pyta dlaczego Kacper ma Mateuszka ( brat ma 2 dzieci ) Agataka ma Asię ( siostra ma 2 dzieci ) Ola ma Norberta ( siostra męza tez ma 2 ) nawet Wiki ma Gabrysie ( crci kolezanka ) a ja nie mam nikogo i co takiemu maluszkowi powiedzieć ostatnio ogladała zdjęcie jak byłam w ciązy i sie pytała jak ona się dostałado brzucha to jej powiedzieliśmy że mama z tata sie przytulała i tak znalazła sew brzuszko to wiecie co zrobiła? powiedziała mama przytulaj się do taty zamknęła nas w pokoju a sama poszła do siebie przyszła po chyba 20 minutach z pytaniem czy już braciszek jest w brzuszku a jak pytalismy się co chciała by na prezent od gwiazdorka to powiedziała że chce brata
Karola0704 lubi tę wiadomość
synek ur. 18.08.2016
-
unt wrote:Dzięki Letty
ale już wzięłam dupka, i poczekam na @, ten cykl spisany na straty raczej.... nie wiem czy dobrze zrobiłam.... myślisz, że owulka mogła być?
Sama teraz idę po raz pierwszy w ogóle w życiu na monitoring owulacji.
Wg mnie,ja mam wskazania do brania progesteronu,bo jak sobie badałam te 7-8 dpo w jakichś poprzednich cyklach wstecz,to miałam przeważnie niski...no i mam brudzenia przed @.
Ale ... lekarz mi nie zaleca brać wcześniej,aniżeli jak będę wiedzieć,że już w ciąży jestem.
Problem w tym,że mogę mieć przez niski prog problem z odpowiednią owulką lub zapłodnieniem,zagnieżdzaniem; w końcu sama sobie "zaleciłam" monitoring! Może jakoś przekonam lekarza,by dostać pozwolenie na te branie proga (miałam już dwie straty,więc raczej mam wskazania...).
Pozdrawiam i miłego dnia.
U nas leje i wiejeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 13:05
synek ur. 18.08.2016