Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
co do różnicy wieku to myślę że w każdym przypadku są plusy i minusy
i nie wiadomo co lepsze
jedno wiem... chciałbym aby moja córka miała rodzeństwo..
kiedyś w przyszłości... siostra czy brat będą najważniejsi....
tak jak teraz w moim wieku nie wyobrażam sobie że nie miałabym braci
chociaż jak widzicie niektórzy decydują się tylko na jedno dziecko....
ja sobie tego nie wyobrażam...
oby się tylko udało
MOI, celia, unt, missy83 lubią tę wiadomość
❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
DeLaCruz wrote:Moi, na szczęście Twoje przeczucie się nie sprawdziło jeden bobas prawie 3cm, machal rączkami i nóżkami
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie córka ma 3,5 roku zawsze chiałam by róznica wieku była 4 lata mam nadzieję że to marzenie sie spełni juz niedługo i będziemy miec niespodzinkę miedzy mna i bratem jest 10 lat różnicy i miedzy siostrą a mna 9 myslę że to troszkę za dużo mam nadzieję że córka nie będzie musiała tak długo czekac na braciszka o którym marzy tym bardziej ża ja w kwietniu kończę 31 lat a maż w lipcu 40 oj miałby prezent na urodzinki
celia, Ola_85, missy83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie umiem sobie wyobrazić tego że moje dziecko miałoby nie mieć rodzeństwa....a jak braknie nas rodziców, znajomi to nie rodzina...Rozumiem jedynactwo z przyczyn losowych (czyli po prostu mimo chęci nie ma możliwości by dziecko miało brata/ siostrę) ale z wyboru to moim zdaniem bardzo egoistyczne i wygodnickie podejście z krzywdą dla własnego dziecka. Pewnie, że zdarzają się rodzeństwa które nie za sobą ale to chyba rzadkość i jakiś problem w domu, że tak jest...
gabryśka, celia, h_anulka, missy83 lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Ja mam dwójkę rodzeństwa i dla nas oczywistym było, że Justysia musi mieć brata lub siostrę
Kornelia też się czasem zastanawiam jak to będzie z dwójką maluchów, ale nie my pierwsze, nie ostatnie, damy radę Ja na szczęście mam teściów do pomocy, więc nie martwię się szczegółami A co do ciąży, tak jak MOI, może ze dwa razy wymiotowałam, a poród ekspresowo w 1,5h siłami natury i mam nadzieję na drugi taki
Zgadzam się, że każda różnica wieku niesie ze sobą jakieś zagrożenia, ale i plusy. Najważniejsze, że w końcowym efekcie będą mieli na kogo liczyćmissy83 lubi tę wiadomość
-
Kornelia85 wrote:DeLaCruz faktycznie jak piszesz, to nie wydaje mi się już to takie ciężkie a jak np podnosisz z łóżeczka, z wanienki, masz z kim zostawić, jak idziesz do gina?
Franio śpi na materacu, więc sam wstaje a z wanny wyciąga mąż, bo mi zabronić. Franio do 12 jest w żłobku, więc mogę załatwić swoje sprawy, a po południu mąż jest już w domu, więc on się może nim zajac💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Cześć dziewczyny, chciałam dołączyć do Waszego forum:)Mam córeczkę, która w styczniu skończy 4 latka i postanowiliśmy z mężem postarać się o rodzeństwo dla niej. Staramy się 3 cykl, termin @ wypada mi 23 listopada choć bardzo bym chciała żeby tym razem @nie przyszła. Jak na
razie zero objawów opróżnianie tego, że w piątek miałam strażnik klocie w brzuchu a dziś tak pobierają mnie piersi, tzn to jest takie jakby mrowienie...ale nie jestem pewna czy sama sobie nie wmawiam, bo to czas człowiek fisiuje:) w piątek chce zrobić test.
celia lubi tę wiadomość
-
celia wrote:Ja mam dwójkę rodzeństwa i dla nas oczywistym było, że Justysia musi mieć brata lub siostrę
Kornelia też się czasem zastanawiam jak to będzie z dwójką maluchów, ale nie my pierwsze, nie ostatnie, damy radę Ja na szczęście mam teściów do pomocy, więc nie martwię się szczegółami A co do ciąży, tak jak MOI, może ze dwa razy wymiotowałam, a poród ekspresowo w 1,5h siłami natury i mam nadzieję na drugi taki
Zgadzam się, że każda różnica wieku niesie ze sobą jakieś zagrożenia, ale i plusy. Najważniejsze, że w końcowym efekcie będą mieli na kogo liczyć
Wow 1,5h to marzenie ja z moimi 35h zdazylabym trójkę dzieci urodzićcelia lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Mila30 wrote:Cześć dziewczyny, chciałam dołączyć do Waszego forum:)Mam córeczkę, która w styczniu skończy 4 latka i postanowiliśmy z mężem postarać się o rodzeństwo dla niej. Staramy się 3 cykl, termin @ wypada mi 23 listopada choć bardzo bym chciała żeby tym razem @nie przyszła. Jak na
razie zero objawów opróżnianie tego, że w piątek miałam strażnik klocie w brzuchu a dziś tak pobierają mnie piersi, tzn to jest takie jakby mrowienie...ale nie jestem pewna czy sama sobie nie wmawiam, bo to czas człowiek fisiuje:) w piątek chce zrobić test.
MIla to mocno ściskam kciuki Ja pewnie nie wytrzymam do soboty i też siknę w pt na testMOI, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny