Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
Jestem mamą 4-letniego mężczyzny i staramy sie z mężem od stycznia. Z pierwszą ciążą zaskoczyło od razu. Teraz musimy sie chyba bardziej nagimnastykowac tym bardziej że mąż ma prace wyjazdową,w więc nie zawsze jest możliwość na prokreacje. Miłego dnia dziewuszkiOla_85 lubi tę wiadomość
-
Dynamiczna, tak! Znamy się z Grudniówek Cieszę się, że jesteś, bo kiedy podzieliłam się z paroma osobami informacją, że zaczynamy starania, to spotykałam się z zaskoczeniem, że tak szybko A my chcemy mieć ten niewyspany, niemowlęcy okres za nami... JAK NAJSZYBCIEJ!
Ale tylko neiwyspania nie będzie mi szkoda. Cała reszta jest cudowna Niech coś na ten temat powiedzą dziewczyny, które mają 6, 7 letnie maleństwa - fajnie zatęsknić za niemowlakiem, prawda?missy83 lubi tę wiadomość
-
unt wrote:MOI, widziałam wpis... wszystko ok? bardzo mi przykro:-(
-
U mnie brudzenia i plamienia skonczyly sie z dniem 10.11 i zzczęłam @. Teraz już ją kończę... no i obaczymy jak z tym cyklem. Myślę o monitoringu. Już sama nie jestem pewna kiedy mi pęka pęcheezyk ... no i myślę nad zbadaniem prog 3 razy pod rząd.
Moi - no życzę by przyszły cykl bez żadnych infekcjowych niespodzianek się odbył i na spokojnie żebyś cieszyła się staraniami.
Życzę wszystkiego najlepszego również reszcie starających się.
Oby coraz więcej szczęśliwych cykli !
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
zokeia wrote:Dynamiczna, tak! Znamy się z Grudniówek Cieszę się, że jesteś, bo kiedy podzieliłam się z paroma osobami informacją, że zaczynamy starania, to spotykałam się z zaskoczeniem, że tak szybko A my chcemy mieć ten niewyspany, niemowlęcy okres za nami... JAK NAJSZYBCIEJ!
Ale tylko neiwyspania nie będzie mi szkoda. Cała reszta jest cudowna Niech coś na ten temat powiedzą dziewczyny, które mają 6, 7 letnie maleństwa - fajnie zatęsknić za niemowlakiem, prawda?missy83, zokeia lubią tę wiadomość
-
Moi nic nam nie napisałaś na październikowych! Albo ja nic nie widziałam! Trzymaj się zdrowo! I nie martw się zajdziesz w następnym cyklu. A może i ten będzie szczęśliwy nic straconego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 21:22
-
letty wrote:Moi nic nam nie napisałaś na październikowych! Albo ja nic nie widziałam! Trzymaj się zdrowo! I nie martw się zajdziesz w następnym cyklu. A może i ten będzie szczęśliwy nic straconego
-
nick nieaktualnywitajcie my zaczynamy kolejny cykl starań i tym razem ni będe czekac do kolejnej @ tylko jak poczuje objawy to natychmiast na bete i do lekarza bo na 80 % wiem że to co miałam w tym cyklu to była ciaza biochemiczna niestety bo inaczj nie było by tych objawów i delikatnej 2 kreseczki jest żal troche poczucia winy alei nadzieja że kolejnym razem wyjdzie jedno co mnie cieszy to to że chyba cykle mi sie zmniejszyły z 37 na 32 dni oby tak zostało
-
MOI wrote:Oj pisalam na biezaco ze szpitala... No i wlasnie to nie jest nic straconego, bo tomograf zabija mlode komorki i nie mam szans na ciaze w tym cyklu (tak powiedzial lekarz). Moj wykres zdaje sie to potwierdzac...
to musiałam w jakiś sposób przegapić dobrze, że Julci nie było z Tobą... może jest Ci pisane urodzić w październiku? -
Delacruz od razu pisz ile Fasolinek w brzuszku siedzi
Ja w zeszły poniedziałek wróciłam do pracy po 15 miesiącach Miałam nadzieję zajść w ciążę wcześniej, ale cykl wrócił dopiero po odstawieniu Żabki od piersi. W każdym razie obym długo tam miejsca nie zagrzała, trzymajcie kciuki -dziś 6 dpo ...
MOI a może jednak, jakimś cudem, lekarz się mylił...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaczynam od stycznia. Póki co próbuje przywrócić cykl. Miałam wyluzować ale znając mnie, to będę spieta jak przy staraniach o pierwsze dziecko.
Dziewczyny jak wyglądały Wasze cykle/miesiączki po porodzie? Czy którejś zdarzyło się kilkudniowe plamienie, czy okres był normalny?Ola_85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZokeia wow super Jesteś na urlopie rodzicielskim teraz? Ja na zaległym urlopie wypoczynkowym do końca roku, później idę na wychowawczy, niestety bezpłatny Jak Twój synek ma na imię?
Ja okres po porodzie dostałam po 4 miesiącach, ale co się dzieje to szok. Pierwsze dni leje się ze mnie cykle mam nieregularne, z ostatnich miesięcy np. 39, 27, 30, 34, 29... masakra co? Bez testów owulacyjnych się nie obędzie -
Ja pierwszy okres po porodzie dostałam właśnie 20 października czyli po 14 miesiącach Ale karmiłam piersią i niestety dopiero po odstawieniu cykl powrócil. Ten pierwszy (i oby jedyny) był w zasadzie skąpy co mnie zdziwiło, bo spodziewałam się powodzi. Drugie moje zdziwienie, że wszystko natychmiast powróciło do rytmu sprzed porodu czyli owulka ok 19/20dc no i zobaczymy
Ja wróciłam do pracy w tym tygodniu i bardzo chciałabym jak najszybciej znów być z Żabką, czekając na rodzeństwo Zokeia ja z przyjemnością wróciłam do pomiarów i tego oczekiwania, odliczania, ale ja jestem dziwnaGosiaczek, missy83 lubią tę wiadomość