Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
h_anulka wrote:Cześć Dziewczyny
Mam nadzieję, że weekend był u Was owocny i okaże się brzemienny w skutkach
Ja właśnie otrzymałam wiadomość, że koleżanka poznana przez OvuFriend po roku starań zaszła w ciążę Mam nadzieję, że i my w najbliższym czasie będziemy mogły się podzielić z najbliższymi równie dobrymi wieściami
Miłego dnia
Owocny i bardzo miły... ale czekamy na te dni:) od wieczora meczy nie żołądek..strułam się jak nic:(mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
h_anulka - weekendzik był ok:-) .
Ja już aktualnie od paru dni mam drugą fazę cyklu, oddalam od siebie myśli by wyszukiwać objawów; mierzę dalej temp., obserwuję śluz, Castagnusa wczoraj zakończyłam brać - bo minęły już 3 miesiące (bierze się go przez 90 dni) .
unt - również trzymam za Was wszystkie kciuki
MOI - ja też myślę,że przed owulką jesteś. Też myślałam wcześniej, że jak wzrosła temp,to już po owulce, ale ten wzrost sygnalizował, że jest przed owulką.
A robisz sobie testy owulacyjne?
Miłego dnia dla Wszystkich tu odwiedzających
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnymi zadne testy owu nigdy nie wyszły pozytywnie teraz tez nie no ale może temu że fasolka tam już jest ? zobaczymy w poniedziałek jak na razie objawy nadal sie utrzymują mdłości ból w piersiach od 3 dni ból w krzyżu i pleców ciagłe bieganie siku kucie w jajnikach i ta sennosc normalnie zasypiam na stojąco i co mnie dziś dziwiło to to że nie smakował mi rosołek u mamy a zawsze go uwielbiałam hmm może coś jest na rzeczy zobaczymy
-
Karola - trzymam kciuki
Ja w domu nie mam testu...chcę czekać spokojnie do 8.11, ale...wolałabym także już wiedzieć,co jest na rzeczy, by aplikować w razie czego sztuczny progesteron - luteinę. jednak jeszcze 5 dni i się wyjaśni
Nie chcę myśleć o żadnych objawach, ale to silniejsze ode mnie. Dziś wyraźnie zaczęło mnie boleć podbrzusze. Nie chcę się niczym sugerować, bo w przedostatnim cyklu i jeszcze jakimś wcześniejszym miałam podobnie, a finał się zrobił na czerwono,nie zielono.Tak więc co pozostaje, tylko czekać . .
Miłego dniasynek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
hej kochane jak ten czas leci ponad rok temu intensywnie się tu udzielałam starając się o mojego Wojtusia. Teraz Wojtuś ma już prawie rok ( za miesiąc) a ja wracam tu bo myślimy o jeszcze jednym bąblu. Decyzja jeszcze nie podjęta na 100% ale czas aby się zacząć obserwować.
Więc Witam się znowu,missy83, MOI, h_anulka, Martek32, zokeia lubią tę wiadomość
-
dynamiczna - witam również . No od myślenia o rodzeństwie się zaczyna... , a potem to już samo życie pokaże . Życzę więc powodzenia w niedługich staraniach . Na razie właśnie dobrze poobserwować cyklsynek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Ola_85 wrote:mam dzis 14 dc ta krew w moczu to nie krew zywa tylko wydaje mi sie ze to pasma sluzu z krwia.
To tak: ja też w tym cyklu miałam śluz trochę podbarwiony lekko krwią,albo brązowymi plamieniami (już nie pamiętam jaki to kolor dokładnie był); określa się to jako plamienie owulacyjne. Nie zawsze jest.synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
MOI wrote:Dziewczyny ale jestem zla i smutna jednoczesnie! Chyba przypaletala mi sie infekcja Jesli jutro pojde do gina to i tak dupa w tym cyklu, owulka juz za tydzien
I jak po wizycie u ginekologa? -
MOI dobre z tą jajecznicą Obyś zdążyła, będzie dobrze
U mnie też jakoś dziwacznie z tym cyklem, ale wierzę, że owulka się zbliża. Ja robię testy (z tego nieszczęsnego allegro) i jak do tej pory nie zawodziły mnie. Zresztą to dodatek, bo są jeszcze inne objawy no i jednak serducha co drugi dzień w newralgicznym czasie są najistotniejszeMOI lubi tę wiadomość