Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o rodzeństwo :)
Odpowiedz

Starania o rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • missy83 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, prezencik od Mikołaja :-)

Nam Wszystkim tutaj życzę :-)

MOI, unt, h_anulka, Karolina85, Ola_85 lubią tę wiadomość

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj była by wielka radość

MOI, missy83, unt, h_anulka lubią tę wiadomość

• h_anulka Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem dziewczyny skąd bierzecie tyle optymistycznej wiary w to że się uda.. ;) u mnie to już będzie 6 cykl starań i powoli tracę nadzieję, że w końcu nam się uda..

starania od 05.2015
    niepłodność wtórna idio(pa)tyczna
    zrz6wn15zl9q17rl.png
    f2wlio4pqs48cql0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h_anulka wiarę trzeba miec zawsze ja o córcie starałam się 6 lat warto czekać :) miec nadzieję mam nadzieje że w tym roku spełni se jeszcze jedno z naszych upragnionych marzeń i zobaczymy 2 piękne kreski tak jak wy wszystkie :)

h_anulka, unt lubią tę wiadomość

• missy83 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H anulka - wtedy kiedy kobieta już zmęczona tymi staraniami jest, taka zrezygnowana, to może akurat życie zrobi niespodziankę z zaskoczenia :-). Czego życzę :-).

h_anulka lubi tę wiadomość

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • h_anulka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczyny za słowa wsparcia i otuchy.. :) Zawsze kolejny okres trochę mnie dołuje ale obiecuję wziąć się w garść.. Czekam na koniec @ i znów zabierzemy się do "pracy" - w końcu obiecałyśmy sobie prezent na Mikołaja :)

unt, MOI, missy83 lubią tę wiadomość

starania od 05.2015
    zrz6wn15zl9q17rl.png
    f2wlio4pqs48cql0.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hanulka - u mnie trwa 10cs, tez jestem zmeczona przez pierwsze dni, a potem dostaje powera, zazwyczaj wraz z nadejsciem dobrego sluzu i lecimy dalej ;) Grunt to dzialac i zostawiac czarne mysli za soba :) No przeciez musi sie w koncu udac :)

unt, celia, MOI lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • unt Ekspertka

Wysłany: 28 października 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:
    hanulka - u mnie trwa 10cs, tez jestem zmeczona przez pierwsze dni, a potem dostaje powera, zazwyczaj wraz z nadejsciem dobrego sluzu i lecimy dalej ;) Grunt to dzialac i zostawiac czarne mysli za soba :) No przeciez musi sie w koncu udac :)

No o takkkk!!! musi się w końcu udać!!! ja właśnie powoli kończe dni na dołku:-) i zabieram się do działania!!!!

MOI lubi tę wiadomość

mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo...
  • unt Ekspertka

Wysłany: 28 października 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanko - czemu starające biorą Acard? Coś wspomaga?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 19:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unt wrote:
    naprawdę biora to pierwsze słysze ?
    U mnie bez zmian nadal bolą plecy krzyz że nawet naczyń nie moge umyć do tego mnie mdli i jestem okrutnie śpiaca . dzis miałam ochote na sałatke śledziowa kupiłam na kolacje zjadłam najpierw 1 porcie zasmakowala mi włozylłam 2 zjadłam troszke i co ... leciałam do łazienki ble na sma mysl mi niedobrze cholera co mi jest maz sie smieje że poczekamy do listopada wtedy nie dostane @ i każę się że jestem w 10 tc hehe ten to ma pomysły

• h_anulka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unt wrote:
    Z tego co czytałam to poprawia ukrwienie macicy itd. co może być pomocne przy zagnieżdżeniu zarodka..

starania od 05.2015
    zrz6wn15zl9q17rl.png
    f2wlio4pqs48cql0.png
  • h_anulka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 wrote:
    naprawdę biora to pierwsze słysze ?
    U mnie bez zmian nadal bolą plecy krzyz że nawet naczyń nie moge umyć do tego mnie mdli i jestem okrutnie śpiaca . dzis miałam ochote na sałatke śledziowa kupiłam na kolacje zjadłam najpierw 1 porcie zasmakowala mi włozylłam 2 zjadłam troszke i co ... leciałam do łazienki ble na sma mysl mi niedobrze cholera co mi jest maz sie smieje że poczekamy do listopada wtedy nie dostane @ i każę się że jestem w 10 tc hehe ten to ma pomysły
    U mnie ostatnio wygląda to podobnie - koleżanka z pracy jadła zupkę chińską a ja musiałam biec do łazienki żeby nie zwymiotować czując jej zapach.. Ja mówię że to są objawy ciąży urojonej :D

MOI, unt lubią tę wiadomość

starania od 05.2015
    zrz6wn15zl9q17rl.png
    f2wlio4pqs48cql0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrób test mi zawsze po negatywnym tescie bjawy mijały teraz sa nadal :) zobaczymy połozna mówiła mi wtedy że to krwawienie plamienie mogło byc to zagniezdżenie sie zarodka jakby tak było to to był by 3 tc a od@ 7 tc i cholera wie jak to rozumieć gdybym miała kase poszła bym na betę ale poczekam cierpliwie co i jak

Karolina85 lubi tę wiadomość

• h_anulka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 wrote:
    zrób test mi zawsze po negatywnym tescie bjawy mijały teraz sa nadal :) zobaczymy połozna mówiła mi wtedy że to krwawienie plamienie mogło byc to zagniezdżenie sie zarodka jakby tak było to to był by 3 tc a od@ 7 tc i cholera wie jak to rozumieć gdybym miała kase poszła bym na betę ale poczekam cierpliwie co i jak

Mam nadzieję że w Twoim wypadku położna ma rację i niebawem się okaże że faktycznie jesteś w ciąży :)

U mnie na to nie ma szans - test wyszedł negatywny, obecnie mam normalny okres a mimo to mdłości i wrażliwość na zapachy zostały.. ;)

starania od 05.2015
    zrz6wn15zl9q17rl.png
    f2wlio4pqs48cql0.png
  • unt Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h_anulka wrote:
    Z tego co czytałam to poprawia ukrwienie macicy itd. co może być pomocne przy zagnieżdżeniu zarodka..

O proszę ... dzięki za informację!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h_anulka wrote:
    Mam nadzieję że w Twoim wypadku położna ma rację i niebawem się okaże że faktycznie jesteś w ciąży :)

U mnie na to nie ma szans - test wyszedł negatywny, obecnie mam normalny okres a mimo to mdłości i wrażliwość na zapachy zostały.. ;)
    mnie tez drażnia zapach wczoraj córka jadła paróweczkę którą uwielbiam a wczoraj mi śmierdziała jak wiekszość rzeczy ostatnio nawet zapach gotujacych brokółów mnie odrzucił zobaczymy co z tego bedzie

• Karolina85 Znajoma

Wysłany: 29 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny.
    Jestem tu...mozna powiedziec nowa.
    Corka ma 11miesiecy...wiec wracam po malej przerwie.
    Wczesniej udalo sie dzieki ovu mam nadzieje ze teraz tez :)
    Mimo ze obawiam sie tej ciazy to chyba czas najwyzszy zaczac starania by roznica wieku nie byla zbyt duza.

Listopad to pierwszy miesiac bez tabletek antykoncepcyjnyvh, a po nich ponoc szybko sie zachodzi.. zobaczymy.

Buziaczki dla was, udanego dnia.

cpvcmhp.png
    4qr4wvd.png
  • gabryśka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    niektóre dziewczyny widzę biorą i kwas foliowy i witaminy prenatalne razem/// jak to jest u Was ??

❤ 2008r. - 👧
    ❤2016r.- 👧
    ❤2023r. -👧
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biore tylko kwas foliowy od 4 miesięcy

• Karolina85 Znajoma

Wysłany: 29 października 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlrpiej kupic witaminy z kwasem. Wtedy ogranizm jest zdrowszy i ma wiecej i potrzebych 'mikroelementwo' na wsparcie rozwoju w pierwszych dniach nowego czlonka rodzony.

cpvcmhp.png
    4qr4wvd.png
‹‹ 234 235 236 237 238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ