Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyh_anulka wiarę trzeba miec zawsze ja o córcie starałam się 6 lat warto czekać miec nadzieję mam nadzieje że w tym roku spełni se jeszcze jedno z naszych upragnionych marzeń i zobaczymy 2 piękne kreski tak jak wy wszystkie
h_anulka, unt lubią tę wiadomość
-
H anulka - wtedy kiedy kobieta już zmęczona tymi staraniami jest, taka zrezygnowana, to może akurat życie zrobi niespodziankę z zaskoczenia . Czego życzę .
h_anulka lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Dziękuję Dziewczyny za słowa wsparcia i otuchy.. Zawsze kolejny okres trochę mnie dołuje ale obiecuję wziąć się w garść.. Czekam na koniec @ i znów zabierzemy się do "pracy" - w końcu obiecałyśmy sobie prezent na Mikołaja
unt, MOI, missy83 lubią tę wiadomość
-
hanulka - u mnie trwa 10cs, tez jestem zmeczona przez pierwsze dni, a potem dostaje powera, zazwyczaj wraz z nadejsciem dobrego sluzu i lecimy dalej Grunt to dzialac i zostawiac czarne mysli za soba No przeciez musi sie w koncu udac
unt, celia, MOI lubią tę wiadomość
-
Jagah wrote:hanulka - u mnie trwa 10cs, tez jestem zmeczona przez pierwsze dni, a potem dostaje powera, zazwyczaj wraz z nadejsciem dobrego sluzu i lecimy dalej Grunt to dzialac i zostawiac czarne mysli za soba No przeciez musi sie w koncu udac
No o takkkk!!! musi się w końcu udać!!! ja właśnie powoli kończe dni na dołku:-) i zabieram się do działania!!!!MOI lubi tę wiadomość
mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
nick nieaktualnyunt wrote:Dziewczyny mam pytanko - czemu starające biorą Acard? Coś wspomaga?
U mnie bez zmian nadal bolą plecy krzyz że nawet naczyń nie moge umyć do tego mnie mdli i jestem okrutnie śpiaca . dzis miałam ochote na sałatke śledziowa kupiłam na kolacje zjadłam najpierw 1 porcie zasmakowala mi włozylłam 2 zjadłam troszke i co ... leciałam do łazienki ble na sma mysl mi niedobrze cholera co mi jest maz sie smieje że poczekamy do listopada wtedy nie dostane @ i każę się że jestem w 10 tc hehe ten to ma pomysły -
Karola0704 wrote:naprawdę biora to pierwsze słysze ?
U mnie bez zmian nadal bolą plecy krzyz że nawet naczyń nie moge umyć do tego mnie mdli i jestem okrutnie śpiaca . dzis miałam ochote na sałatke śledziowa kupiłam na kolacje zjadłam najpierw 1 porcie zasmakowala mi włozylłam 2 zjadłam troszke i co ... leciałam do łazienki ble na sma mysl mi niedobrze cholera co mi jest maz sie smieje że poczekamy do listopada wtedy nie dostane @ i każę się że jestem w 10 tc hehe ten to ma pomysłyMOI, unt lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzrób test mi zawsze po negatywnym tescie bjawy mijały teraz sa nadal zobaczymy połozna mówiła mi wtedy że to krwawienie plamienie mogło byc to zagniezdżenie sie zarodka jakby tak było to to był by 3 tc a od@ 7 tc i cholera wie jak to rozumieć gdybym miała kase poszła bym na betę ale poczekam cierpliwie co i jak
Karolina85 lubi tę wiadomość
-
Karola0704 wrote:zrób test mi zawsze po negatywnym tescie bjawy mijały teraz sa nadal zobaczymy połozna mówiła mi wtedy że to krwawienie plamienie mogło byc to zagniezdżenie sie zarodka jakby tak było to to był by 3 tc a od@ 7 tc i cholera wie jak to rozumieć gdybym miała kase poszła bym na betę ale poczekam cierpliwie co i jak
Mam nadzieję że w Twoim wypadku położna ma rację i niebawem się okaże że faktycznie jesteś w ciąży
U mnie na to nie ma szans - test wyszedł negatywny, obecnie mam normalny okres a mimo to mdłości i wrażliwość na zapachy zostały.. -
nick nieaktualnyh_anulka wrote:Mam nadzieję że w Twoim wypadku położna ma rację i niebawem się okaże że faktycznie jesteś w ciąży
U mnie na to nie ma szans - test wyszedł negatywny, obecnie mam normalny okres a mimo to mdłości i wrażliwość na zapachy zostały.. -
Czesc dziewczyny.
Jestem tu...mozna powiedziec nowa.
Corka ma 11miesiecy...wiec wracam po malej przerwie.
Wczesniej udalo sie dzieki ovu mam nadzieje ze teraz tez
Mimo ze obawiam sie tej ciazy to chyba czas najwyzszy zaczac starania by roznica wieku nie byla zbyt duza.
Listopad to pierwszy miesiac bez tabletek antykoncepcyjnyvh, a po nich ponoc szybko sie zachodzi.. zobaczymy.
Buziaczki dla was, udanego dnia. -
nick nieaktualny