Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć bo ciężko tak samej. Staramy się już 18 miesięcy o drugiego maluszka. Przy pierwszej ciąży zero problemów, a teraz wciąż brak dwóch kreseczek. Podziwiam Was za optymizm, bo ja już tracę siły, nawet z nadzieją już ostrożnie, żeby przy kolejnej @ mniej bolało. Myślę że z Wami będzie raźniej pozdrawiam
MOI, missy83, Ola_85, Martek32 lubią tę wiadomość
-
nemka - witaj!
Ja byłam pełna nadziei i optymizmu na ten cykl,ale niedługo go muszę zamknąć,a z powodu nadchodzącej @,która niech się już rozkręci,bo te jej skąpe początki są bardzo frustrujące i mnie niepokojące...
Już myślałam,że tak trochę castagnus pomoże na te plamienia..
ale nie..przecież on jest na pms i bolesne miesiączki pewnie głównie,bo to owszem,mi się zmniejszyło.Natomiast chyba w tych plamieniach,to suplementacja prog mi by pomogła.
Coś czuję,że w tym siedzi problem.A lekarze...ciągle ta śpiewka:"Jak pani będzie już wiedziała,że jest w ciąży,to wtedy dopiero zacząć brać luteinę..".
No i krew mnie zaczyna zalewać...ale w mózgu (!) , tam na dole skąpizna już od piątku,brudzenie,znikome plamienie/krwawienie i takie tam...no niestety,to raczej objaw zbyt niskiego prog.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 23:26
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
h_anulka wrote:Nie wiem dziewczyny skąd bierzecie tyle optymistycznej wiary w to że się uda.. u mnie to już będzie 6 cykl starań i powoli tracę nadzieję, że w końcu nam się uda..
-
nick nieaktualnywitajcie u mnie jak na razie bez zmian nadal chodzę co chwile siku bola mnie strasznie piersi plecy i krzyż jestem zmeczona senna wczoraj robiłam test ciazowy PINK i po godzinie pokazała się 2 kreseczka mąż ja widział ale dziś wieczorem miałam jakieś dziwne plamienia przez chwile bolał mnie brzuch tak jak na @ i juz jest po wszystkim jak na razie nie plamię nie wiem co to mogło byc rano powtórze test .
A mam jeszcze pytanie do babeczek które maja juz 2 dzieci czy jak byłyscie w ciazy z 2 maluszkiem to starszak przytulał sie więcej jeszcze gdy nie wiedział że bedzie miał rodzeństwo ? bo córka 3,5 roku od jakiegos tygodnia jakby była nie moja częściej mnie przytula całuje głaszcze mi brzuch nic jej jeszcze nie mówilismy bo nie ma na rzie czego jej mówić > Kolezanka twierdzi że mała czuje że jej czas jedynaczki się skończy czy to prawda ? -
Karola0704 wrote:A mam jeszcze pytanie do babeczek które maja juz 2 dzieci czy jak byłyscie w ciazy z 2 maluszkiem to starszak przytulał sie więcej jeszcze gdy nie wiedział że bedzie miał rodzeństwo ? bo córka 3,5 roku od jakiegos tygodnia jakby była nie moja częściej mnie przytula całuje głaszcze mi brzuch nic jej jeszcze nie mówilismy bo nie ma na rzie czego jej mówić > Kolezanka twierdzi że mała czuje że jej czas jedynaczki się skończy czy to prawda ?
Ja w prawdzie nie mam dwójki dzieci ale moja córeczka też ostatnio ma takie dziwne nawyki, ciągle przychodzi i chce się przytulać i powtarza, że mamusia jest tylko jej a w ciąży na pewno nie jestem..
-
Witaj nemka! wiadomo, że razem łatwiej. Z tego powodu i ja tutaj jestem staramy się 11 cykl o rodzeństwo... Trzeba myśleć pozytywnie, co nie??
Ola_85 lubi tę wiadomość
[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Przyłączę się i przedstawię, bo tu u Was raźniej od stycznia chcemy rozpocząć starania o rodzeństwo. Najlepiej o siostrę mam 31 lat, cudownego syna, a przed nim 1 krótką ciążę. Póki co czekam na okres. Ograniczyła karmienia, ale jak dotąd plamę co drugi dzień. Mam mikro okres, albo wielokrotną owulację czas wrócić do mierzenia temperatury.
Gosiaczek lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja tu już chyba kiedyś chyba przez chwilkę byłam ale się zawieruszyłam
Mam córkę,lat 6,panienka już o rodzeństwo walczymy 16 cykl! Na razie mąż bierze swoje męskie witaminki,dajemy sobie czas do grudnia a potem zaczniemy wałęsać się dalej po lekarzach. Lat mam 29
Miłego dnia wszystkim niech Wam przyniesie duuuuuużo dobregomissy83 lubi tę wiadomość
-
dynamiczna wrote:zokeja pamiętam Cie z Grudniówek , mm rację ? To niesamowite że wiele z nas wraca tu po roku,by znów się starać