Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny tez staram sie o rodzenstwo dla mmojego 4,5 letniego synka ale bezskutecznie od ponad roku juz nie wiem sama co myslec . maz sie badal niby wyniki w miare bez szalu ale nie sa zle .ja tez mam owulki co miesiac hormony tez ok nie wiem co myslec
-
nick nieaktualny
-
Witam I ja niedługo z mężem oczywiście rozpoczniemy starania o rodzeństwo dla Frania myślę, że styczeń, marzec...muszę kilka spraw unormować i przekonać męża na 100 %
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 13:31
celia lubi tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Celia-nie jesteś dziwna,jak napisałaś . Jesteś po prostu stworzona do bycia matką . A te pomiary,obserwacje własnego cyklu to sama przyjemność, no i zawsze jakaś wiedza .
Witam nowe Staraczki o rodzeństwo:-)
Życzę owocnych starańGosiaczek, celia, unt, Ola_85 lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
zokeia wrote:Zaczynam od stycznia. Póki co próbuje przywrócić cykl. Miałam wyluzować ale znając mnie, to będę spieta jak przy staraniach o pierwsze dziecko.
Dziewczyny jak wyglądały Wasze cykle/miesiączki po porodzie? Czy którejś zdarzyło się kilkudniowe plamienie, czy okres był normalny?
U mnie od razu normalny okres. 10,5mc po porodzie. Pierwszy cykl był bez owu i trwał 38dni (zwykle mam 31), ale w drugim już udało się zajśćGosiaczek, MOI lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
DeLaCruz wrote:U mnie od razu normalny okres. 10,5mc po porodzie. Pierwszy cykl był bez owu i trwał 38dni (zwykle mam 31), ale w drugim już udało się zajść
GRATULACJE !!
Franuś będzie miał rodzeństwo ciekawe kiedy mój FRANKO zostanie starszym bratem?!DeLaCruz, missy83 lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Zapraszam do pogawędek o wszystkim i o niczym - zaczynamy starania o drugiego maluszka
poznajemy się na nowo , wspieramy i podpowiadamy
My mamy 13 miesięcznego synka Nikosia i zaczęliśmy starania o drugiego maluszka, gdyż z Nikosiem nie było łatwo - mnóstwo prób, leków, wizyt u specjalistów ale udało się i mam nadzieję że i tym razem się udamissy83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy mamy 3,5 letnia córeczke Julkę od kilku miesiecy nam mówi że chce brata ale dopiero teraz zaczelismy sie starać o maluszka tzn od 3 miesiecy z czego 2 dosć intenstywnie ten bedzie 3 tak bardzo chciałabym zrobiccórci prezent na swieta i podarować ej maleńkie buciki dla braciszka - Juz widze jej radość och marzenia nic nie kosztują a może się spełnią jestem własnie w 5dc i zyję nadzieją że się uda i nie bede musiała wracać do pracy w styczniu czego też sie bardzo boję że córka to źle bedzie znosić nadzieja umiera ostatnia oby sie nam wszystkim udało
missy83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a nie macie obaw, jak w ciąży przy małym dziecku dacie sobie radę? Przecież potrzeba podnieść z łóżeczka, wziąć na rączki, w dodatku tak jak ja miałam wymioty intensywne do 5 miesiąca
Bardzo bym chciała drugie dziecko, ale czasami dopadają mnie mega obawy. Nie mam pomocy ani mamy, ani teściowej.
A jak będę musiała dużo leżeć, albo pójdę do szpitala? Mąż dużo pracuje.
Pocieszcie mnie Kochane
-
nick nieaktualny
-
hej my też się staramy o rodzeństwo . Nasza córka ma już 7 lat .. z różnych powodów nie staraliśmy się wcześniej...a ten czas tak szybko zleciał... Dopiero od kilu miesięcy intensywne starania...a tu nic. A ja naiwna myślałam że w pierwszym miesiącu się uda . Dziś zrobiłam badania hormonów.. wyniki będę miała w tygodniu...a w sobotę wizyta u endo.
missy83, celia, Ola_85 lubią tę wiadomość
❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
Hej
W moim przypadku syn ma 5,5 l.,tak więc z drugim dzieckiem - jak nam się trafi niedługo czy później, to będę mieć zdecydowanie lżej.
Ale dziewczyny....ja zawsze chciałam by różnica pomiędzy dziećmi była jak najmniejsza,bo by się nawzajem lepiej rozumiały, bawiły, ale... życie widocznie chciało inaczej,choć ja mogłam pozwolić sobie na drugie,ale raz że odkładaliśmy,a dwa razy wczesne straty.. ale lepiej nie rozpamiętywać- tylko patrzeć w przód . I "zrobić" rodzeństwo dla synka . Najważniejsze by zdrowa ciąża i zdrowe dziecko.
Dopinguje Wam, Nam bardzo mocno - by był miły prezencik na święta
Również zapraszam do pogaduszek
Miłego dzionka :-* . Choć deszczowo i zimnawo... ale gorrrące staranka nas rozgrzeją - bez nacisku oczywiście - pamiętajmy o luzie - postawmy na romantyzm i upojenie . Wtedy o owoc miłości łatwiej - bo pamiętajmy - "nic na siłę" .Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 11:13
celia lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Kornelia85 wrote:MOI dzięki a jaką miałaś ciążę? Dużo wymiotowałaś? Poród naturalny?
Ja miałam cc, ułożenie pośladkowe.celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kornelia85 wrote:Dziewczyny, a nie macie obaw, jak w ciąży przy małym dziecku dacie sobie radę? Przecież potrzeba podnieść z łóżeczka, wziąć na rączki, w dodatku tak jak ja miałam wymioty intensywne do 5 miesiąca
Bardzo bym chciała drugie dziecko, ale czasami dopadają mnie mega obawy. Nie mam pomocy ani mamy, ani teściowej.
A jak będę musiała dużo leżeć, albo pójdę do szpitala? Mąż dużo pracuje.
Pocieszcie mnie Kochane
To ja powiem jak to wygląda w praktyce. Franio zaczął chodzić więc jest o niebo łatwiej, jak wyciąga rączki to biorę to za jedną rączkę i idziemy gdzie chce. Staram się nie podnosić z ziemi schylajac się tylko siadam na kanapie, on mi wlazi na kolana i dopiero podnoszę. Okazuje się nie takie trudne w praktyce jak się wydajecelia lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...