Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się ponownie, bo w grudniu mamy rozgrzewkę do konkretnych starań
Widzę dużo nowych osób także dla wszystkich kciuki i powodzenia.
Dla przypomnienia,
to będzie nasz 11cs i rodzeństwo dla 3letniej Zosi
Szału nie ma, myślałam że pójdzie szybciej.. Od przyszłego miesiąca będę stosować mieszankę ziół Płodność i Relaxolka30 lubi tę wiadomość
-
Karola na usg coś widać w okolicach 6 tygodnia, a czasem później, więc nie ma się co spinać. Zrobisz testa w niedzielę to już chyba będzie wiadomo co i jak
A ja się czuję dziwnie, podbrzusze mnie boli od wczoraj, bo się parę kroków przebiegłam. Jajniki mnie ciągną i kłują od owulacji, czuję się jakbym @ miała dostać, a to jeszcze nie pora, śluz kremowy, cały czas mokro.. Pamiętam te objawy z poprzedniej ciąży, ale też miałam je kiedyś przed świętami i wtedy mi się torbiele zrobiły, więc sama nie wiem co myśleć. Nie chce mi się iść do gina, zresztą z kasą krucho, a na NFZ dopiero w styczniu pójdę, więc sobie czekam, ale jakiś dziwny ten cykl. Niby szanse na dziecko są, ale z moim szczęściem to torbiele też są możliwe. W dodatku drugi tydzień jestem chora i ja i mały i mam już wszystkiego po dziurki w nosie. Poszłabym najchętniej spać, ale korzystam z każdej chwili kiedy moje dziecko śpi, bo nie preferuje długich drzemek. -
nick nieaktualny
-
witam dołączam do Was w staraniach o rodzeństwo.
Nasza pierworodna ma 4,5 roku, nie ma dnia, zeby nie pytała o dzidziusia mi głowe urywa na widok gondoli
betę planuję zrobić w Wigilie - nie dotrwam do 27.12olka30, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno własnie problem w tym że do 28 jestem uziemiona w mojej miejscowości a tu nei robia bety szlak by to trafił maż chodzi do pracy przez te 3 dni na 12 godzin a córa jest chora i nie moge wyjechać do miasteczka oddalonego o 13 km a 28 musze jechać bo mam zrobic badania do pracy no chyba że beta bedzie ok to wtedy do Gina a nie do lekarza medycyny pracy
-
nick nieaktualnyMolyx wrote:witam dołączam do Was w staraniach o rodzeństwo.
Nasza pierworodna ma 4,5 roku, nie ma dnia, zeby nie pytała o dzidziusia mi głowe urywa na widok gondoli
betę planuję zrobić w Wigilie - nie dotrwam do 27.12olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyletty wrote:Karola ja widzę zarys, ale pytanie czy to nie jest tylko miejsce w którym powinna być krecha? Zrób jutro i wszystko się wyjaśni
Witaj molyx mi test i beta wyszły 10dpo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:nie wiem czemu ale twoje testy Karola wyglądają jakby były zalane.
-
Karola a który masz dzień cyklu?? Mi też wychodziły takie testy w ciąży, naprawdę.. Gdyby tam nic nie było na bank by nie wyszło na zdjęciu, ale nie chcę cię nie potrzebnie nakręcać.
Mi dziś się zaczął kolejny cykl. Nie dość, że prezentu świątecznego nie będzie (chociaż dziabnę coś na Sylwestra) to jeszcze tamten cykl był krótszy niż poprzednie. Ale nie ma tego złego, bo w końcu troszkę skontrolowałam owulację, @ dostałam równo po 12 dniach od owu czyli tak jak zawsze było przed ciążą, więc myślę, że ten ból jajników to nic innego jak sygnał, że w końcu ruszyły do działania. Poprzednie dwa cykle były trochę dłuższe i bezobjawowe, poza tym jeszcze troszkę karmiłam więc może były bezowulacyjne, a teraz wiem na bank że skoro owulacje jest to i starać się można Ale trzymam kciuki za te, które jeszcze mają nadzieję na prezent pod choinkęKarola0704 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Karola a który masz dzień cyklu?? Mi też wychodziły takie testy w ciąży, naprawdę.. Gdyby tam nic nie było na bank by nie wyszło na zdjęciu, ale nie chcę cię nie potrzebnie nakręcać.
Mi dziś się zaczął kolejny cykl. Nie dość, że prezentu świątecznego nie będzie (chociaż dziabnę coś na Sylwestra) to jeszcze tamten cykl był krótszy niż poprzednie. Ale nie ma tego złego, bo w końcu troszkę skontrolowałam owulację, @ dostałam równo po 12 dniach od owu czyli tak jak zawsze było przed ciążą, więc myślę, że ten ból jajników to nic innego jak sygnał, że w końcu ruszyły do działania. Poprzednie dwa cykle były trochę dłuższe i bezobjawowe, poza tym jeszcze troszkę karmiłam więc może były bezowulacyjne, a teraz wiem na bank że skoro owulacje jest to i starać się można Ale trzymam kciuki za te, które jeszcze mają nadzieję na prezent pod choinkę
Jesli Tobie takie wychodziły to dajesz mi nadzieje mi nadal bola piersi mdli mnie wieczorami mam zgage i co dziwne mam zaparcia a nigdy nie miałam ztym problemów z wyjatkiem ciazy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny