Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola dziwna ta twoja gin, oboje ginów do których chodziłam twierdziło, że w 6 tyg. może jeszcze nic nie być widać.. 5 tydzień to ledwo co po zagnieżdżeniu.. Parę mm, co ma być widać?? Chyba że ma jakieś hper czułe usg, a zazwyczaj mają stare i dupiate.. Poczekaj na spokojnie do tego 24 i nie myśl o tym jeszcze parę dni
Angela gratuluję. -
nick nieaktualnyno własnie wyluzowaam troszkę moja pierwsza gin do której chodziłam z córką usg robiła mi chyba z 15 minut juz miałam dosyc jej tłumaczej wszystkiego co było wodac na usg mnie zależało tylko na tym czy jestem w ciazy a teraz weszłam i wyszłam cała wizyta trwała 10 minut
A jak jeszcze owu mi sie przesuneło 2-3 dni plemniczki przeżyły to nawet 2 tyg by nie było od stosunku czuje się coraz bardziej ciazowo ale nie wmawiam sobie wszystkiego raczej zwalam to na stres przed praca do której mam wrócić 7 stycznia no chyba ze faktycznie kropka się we mnie rozwija bardzo bym chciała te test dał mi nadzieję zobaczymy jaki bedzie w wigilięolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:odebrała betę na 11dpo wyszła 26.5Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesć dziewczyny musiałam zalogować sie od nowa bo niby byłam za mało aktywna hehe
Więc tak testowalam w wigilię i jedna kreska od wczoraj boli mnie już jajnik chyba na owu bo ma być za 2 dni zobaczymy jutro kupuje ananaska bo słyszałam że pomaga w zagnieżdżeniu dziś maz poszedł na nocke do pracy ale od jutra intenst=ywne staranka tzn na spokojnie od 8 stycznia wracam do pracy wiec już mam stresik po ponad 4 letniej przerwie masakra jak to zleciało wiem że muze szukac innej pracy bo w biedronie nie mam zycia 3 zmiany maz też do tego u mnie w tyg mam 3 zmiany oszaleć idzie nawet nie wiem czy dociągne do końca stycznia najwyżej od lutego dam wypowiezenie już szukam innej pracy no chyba że zdarzy się cud i 14 stycznia zobaczę 2 kreski hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, mnie też dawno nie było choc czasem zaglądałam i czytałam....
Kornelia85 no cóż ja czekam na @ która my wystąpić 1 stycznia zatem liczę, ze tak rozpoczęty rok 2016 da mi upragnione maleństwo!
Moja owulka wypadnie kilka dni po Twojej wiec działamy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 16:32
olka30 lubi tę wiadomość
mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
nick nieaktualny
-
Kornelia85 wrote:Unt
No pewnie, że działamy
Oby rok 2016 był dla nas łaskawy
Też na to liczę... z opisu wynika, że jesteś 85 rocznik? jeżeli tak to ja też kurcze musi się udać nie ma innej opcji!!!!mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny właśnie dzwoniła do mnie ginekolog stopień 3 w cytologi wyszedł mam jechać po globułki dziś lub 5 a wasnie mam dni płodne już się cieszyłam szlak by to trafił chyba poczekam do tego 5 czy tak czy siak cykl stracony przy takim wyniku ? czy mam szanse na ciaze w tym cyklu ? chociaż przyznam że odpuściłam za dużo mi sie zwaliło na głowe seksik był i bedzie ale w ramach relaksu a nie zapłodnienia hehe po te globułki pojade 5 stycznia bo tak czy tak wykupie dopiero 10 jak bedę miała kase sasiadka dała mi nadzieje i powiedziała że jak dowiedziała sie o takiej cytologi to sie podłamała zapmniała a ciazy i hop jest synuś hehe
a tak przy okazji ja też jestem rocznik 85 zodiakalny Baran a raczej baranicaunt lubi tę wiadomość
-
tak czy siak musze czekać do 5 na dodatek własnie sie dowiedziałam że w pracy nie pójda mi na reke i muszę dać wypowiedzenie rok kończy sie i zaczyna zajebiście