Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A więc dziewczyny powiedziałam , wczoraj przy kolacji dałam mu pakunek ze skarpetkami i testem ciążowym. Oczywiście udawał zaskoczonego i był mega szczęśliwy, ale potem się przyznał ze jak zaczęłam robić tę kolację i kazałam mu świece zapalić to sie domyślił haha. Chłopcom jeszcze nie mówiliśmy bo wiem że by się wszystkim wygadali a rodzinie to chcę powiedzieć dopiero za jakiś czas jak będę pewna że będzie wszystko w porządku .
Gratuluje wszystkim co jak mnie się udało i trzymam kciuki za wszystkie marcowe fasolinkimama hani, Anastazjaaa, olitka, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ooo to miła kolacja była najważniejsze, że się ucieszył... córa dzisiaj wstała o 7 słyszała jak m wychodził do pracy.. czeka mnie ciężki dzień... i do tego jeszcze ta ospa...zastanawiam się czy nie przedłożyć zwolnienia lekarskiego bo jeszcze tylko jutro jakoś na krotko mi dal tylko 5 dni
-
Anastazjaaa wrote:Hej, a mnie ząb boli od rana. Jutro lecę do dentysty, trzeba to wyleczyć zawczasu
Dzien dobry dziewczyny:)
mnie tez pobolewa ząb.. moze z tych nerw;) a do tego zaczely mnie pobolewac piersi.. hmmm jedno jest pewne albo dostane okres albo jestem w ciazy:)
Dynamiczna no to mieliscie romantyczne randez-vous:) fajnie to wymyslilas:)
milego dnia wszystkim zycze:) -
anka_a wrote:Faktycznie krótko. Ja w domu przesiedziałam 2 tygodnie. Córa jeszcze kilka strupków ma ale już muszę wracać do pracy
-
Cześć dziewczyny!!
Dynamiczna super pomysł i fajnie, że kolacja się udała i mąż szczęśliwy
Ja jak już zajdę to mojemu też w jakiś szczególny sposób przekaże cudowną nowinę A tym czasem od dziś bierzemy się za robotę Jestem nastawiona, że w tym miesiącu się udaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny