Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nigdy nie zapomnę jak w finezyjny sposób chciałam oznajmić mojemu że jestem w ciąży, kupiłam maleńkie buciki w pudełku, do środka włożyłam pozytywny test, zapakowałam i dałam mu, on otwiera patrzy i.... pyta - komuś urodziło się dziecko? Idziemy w odwiedziny?
za drugim razem po prostu mu powiedziałam i nie oczekiwałam fanfarówaga.just, olitka, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja właśnie kupiłam takie małe skarpetki i włożyłam do nich test i zapakowałam do pudełeczka . Pierwotnie chciałam zaczekać do walentynek ale wiem ze nie wytrzymam więc zrobię dziś kolację i podaruję mu prezent mówiąc że to na walentynki. Jutro Wam opiszę jak zareagował . Trochę się pewnie domyśla no bo przecież się staraliśmy...
Anastazjaaa, mama hani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulcio wrote:hej dziewczynki nam się chyba udało dziś zobaczyłam drugą bladziutką kreseczkę
Super! Gratulacje:)
ja cos dola załapuje.... naczytalam sie na forach, ze to nic nie znaczy...ale tez jest sporo przykladow ze jednak to byla ciaza... przeciez sama tak mialam w pierwszej ciazy.. ale kurcze jednak poki nie ma widocznej drugiej krechy to nic pewnego... nienawidze niejasnych sytuacji.
Staram sie myslec pozytywnie...
sorry, ze taka monotematyczna jestem dzisiaj..ale musialam sie wygadac:)dzieki, ze jestescie:) -
nick nieaktualny
-
dla facetów nie ważne jak powiesz że jesteś w ciąży najważniejsze jest to jak zareaguje jak się urodzi dziecko i jakim będzie ojcem. Mój M nie zdążył na poród bo był w pracy przyjechał 30 min. później i płakał biedny a niby taki twardy...a teraz córka to by mnie sprzedała i poszła z nim...oczko w głowie tatusia
Anastazjaaa, Kasandra lubią tę wiadomość
-
Kasandra wrote:ja czytałam wszystkie części już bardzo dawno, bo następna jest "córka namadów" oraz "listy do matki" wszystkie tak samo piękne film obejrzałam, ale z bólem serca i morzem łez zatkanymi uszami jak był pokazany moment obrzezania może dlatego, że mam córeczkę w podobnym wieku.... ale film cały piękny....