Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja czytałam wszystkie części już bardzo dawno, bo następna jest "córka namadów" oraz "listy do matki" wszystkie tak samo piękne film obejrzałam, ale z bólem serca i morzem łez zatkanymi uszami jak był pokazany moment obrzezania może dlatego, że mam córeczkę w podobnym wieku.... ale film cały piękny....
mama hani lubi tę wiadomość
-
Olitka ja przy córce jak zrobiłam test w dniu @ to mie chłop wyśmiał, że coś tam widzę. Wyrzuciłam. Potem @ nie było i nie było. Chciałam iść po coś na wywołanie i z głupoty zrobiłam test. Myślałam, że z wc spadnę, bo już przepłakałam, że się nie udał
Powodzenia zatem i kciuków nie puszczam!Sabina, olitka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolitka wrote:dzieki dziewczyny:) staram sie nie nakrecac;) test wyrzucilam w taki sposob, zebym nie mogla go wyjac z kosza:) kolejny zrobie w poniedzialek mam nadzieje, ze juz bedzie cos widac:)
Mam nadzieję, że będzie druga krecha Ale było super Będę wygądać wieści w poniedziałek
Kasandra ja takich filmów nie oglądam, bo strasznie ryczę. Nie dla mnie ;(
Trzeba się ruszyć i ciś sprzątnąć, a nie siedzieć i Was czytać.
A zapomniałam napisać - wczoraj byłam u gin, mam pregnyl, 3 dni pod rząd, może tym razem zaskoczy? Dziś zapomniałam zmierzyć tempkę, ale to nic.olitka lubi tę wiadomość
-
olitka w ciągu całego cyklu zrobiłam trzy testy na dwóch kreski a raczej cienie cienia pojawiły się po 2 godz zatem uznałam za negatyw dzisiaj dwie grube krechy po 3 minutach zatem powodzenia
Jestem szczęśliwaaga.just, olitka, Anastazjaaa, mmmargi24, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dynamiczna ale superos:)
Ja jestem totalnie rozbita..... nie wiem co mam myśleć... kurde jestem u teściów a oni mi winko, koniaczka a ja, że coś mnie chyba bierze i nie mam ochoty na alkohol;) a ze kiedyś się wygadaliśmy, że się staramy o drugie no to od razu uśmieszki się pojawiły.... a do tego szwagierka jest w 4 miesiącu także komentarze na temat dzieci nieuniknione...matko i córko! ja chyba do poniedziałku wrzodów na żołądku dostanę....
mam nadzieję, że to jednak była dobra wróżba... generalnie na okres się nie czuję... dziękuję jeszcze raz za słowa pociechy:)
Dynamiczna, jeszcze raz gorrrrrąco gratuluje:)
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Olitka ja przy córce jak zrobiłam test w dniu @ to mie chłop wyśmiał, że coś tam widzę. Wyrzuciłam. Potem @ nie było i nie było. Chciałam iść po coś na wywołanie i z głupoty zrobiłam test. Myślałam, że z wc spadnę, bo już przepłakałam, że się nie udał
Powodzenia zatem i kciuków nie puszczam!
no moj sie pytal czy dac mi lupę bo tak sie przygladalam:)
on oczywiscie tez nic nie widzial:) oj faceci;)